Re: Suvaline pläma vol 2017

Slicer wrote:Ning see uus Skoda Superb on tõesti super ja näeb hea välja.
noh- ütleme siis nii, et võrreldamatuid asju ei ole võimalik võrrelda :)

Veloce suudab rajal teha asju, mida Superb ei suuda ega hakka ka kunagi suutma - samamoodi mahutab superb oluliselt rohkem, kui giulia kunagi mahutada suudab.

ja üldiselt inimesed, kes ostavad Superbi ei ostaks Giuliat (ja vastupidi)

Giulia overprice on paratamatu selle autoklassiga kaasas käiv probleem (ka A4 ja 3xx ning ATS puhul on hinnamudel täpselt sama-> Giulia osas muidugi muudab ülaltoodud 400.- chip asja väga olulislet-> baasmudel+400 raha chipi eest on midagi muud, kui 52tuh :) )
Tegelikult ma olen normaalne....

ülaltoodud temaatikast innustatuna (mida toetab pehmelt öeldes hapukurgihooaeg ) vaatasin korraks üle üldiselt autode klassifitseerimised ja hinnad

ja sattusin suure keskklassi segmendi peale- hõuli kräpp - IMHO on A6 oma hinnastamisega kuhugi väga kaugele ära sõitnud... (kui Giulia ja Superb on kardinaalselt erinevad autod, siis A6 ja ja superbi vahe on kuidagi arusaamatu)

ts wrote:
Slicer wrote:Ning see uus Skoda Superb on tõesti super ja näeb hea välja.
noh- ütleme siis nii, et võrreldamatuid asju ei ole võimalik võrrelda :)

Veloce suudab rajal teha asju, mida Superb ei suuda ega hakka ka kunagi suutma - samamoodi mahutab superb oluliselt rohkem, kui giulia kunagi mahutada suudab.

ja üldiselt inimesed, kes ostavad Superbi ei ostaks Giuliat (ja vastupidi)

Giulia overprice on paratamatu selle autoklassiga kaasas käiv probleem (ka A4 ja 3xx ning ATS puhul on hinnamudel täpselt sama-> Giulia osas muidugi muudab ülaltoodud 400.- chip asja väga olulislet-> baasmudel+400 raha chipi eest on midagi muud, kui 52tuh :) )
Tahaks teada kes omale Giulia sellepärast ostab, et temaga on rajal lõbusam?
Ma saan aru, et Alfa eesmärgiks oleks luua korralikke kvaliteetseid keskklassi masinaid mida inimesed ostaksid!
Ma ostaks heameelega mõlemad: Giulia Q lõbusõiduks ja Superbi kola vedamiseks ja igapäevaseks liiklemiseks. Miks ma ei või mõlemaid vaadata? :)
Kui aus olla siis Giulia ei ole nüüd teab mis iludus vs 159 või 156. Ainuke sõõdav versioon nendest on 510hp'ne Q sest tal on seda agressiivsust ja mingeid huvitavaid jooni rohkem. Veloce välimus on ka ok, kuid siis peavad olema tal all Q veljed jms.
Last edited by Slicer on 19 Jul 2017, 17:56, edited 1 time in total.

Uus Superb nüüd küll midagi ilusat ei ole. 2009-2012 aastani olid Superbid täiesti asise välimusega, seejärel tehti FL neile ning siis muudeti tuledevärk ikka väga jubedaks. Parajad peletised, samuti ei ole uued A8d midagi ilusat - kuna neil ka tuledevärk on suudetud oksele ajavalt koledaks tjuunida.
Sellise raha eest võtaks ma juba Lexus GS 450H, kui Škoda. Vähemalt on autol luksust rohkem ja kWsid ka, kui soov võimsamat autot omada - lisaks ka tagavedu.
Midagi sellist siis: http://www.auto24.ee/used/2589865
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Slicer wrote:Kui aus olla siis Giulia ei ole nüüd teab mis iludus vs 159 või 156. Ainuke sõõdav versioon nendest on 510hp'ne Q. Veloce ka kuid siis peavad olema tal all Q veljed jms.
Selles osas pean Sinuga nõustuma, 156 ja 159 meeldivad mulle endale ka välimuselt oluliselt rohkem, kui Giulia. :beaver:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Alfa Romeo 33 wrote:Uus Superb nüüd küll midagi ilusat ei ole. 2009-2012 aastani olid Superbid täiesti asise välimusega, seejärel tehti FL neile ning siis muudeti tuledevärk ikka väga jubedaks. Parajad peletised, samuti ei ole uued A8d midagi ilusat - kuna neil ka tuledevärk on suudetud oksele ajavalt koledaks tjuunida.
Sellise raha eest võtaks ma juba Lexus GS 450H, kui Škoda. Vähemalt on autol luksust rohkem ja kWsid ka, kui soov võimsamat autot omada - lisaks ka tagavedu.
Midagi sellist siis: http://www.auto24.ee/used/2589865
Minumeelest on kõik Lexused ilge koledad, eriti just eest kui sa hakkasid tooma võrdlust vs Skoda... :D

Alfa Romeo 33 wrote:Uus Superb nüüd küll midagi ilusat ei ole. 2009-2012 aastani olid Superbid täiesti asise välimusega, seejärel tehti FL neile ning siis muudeti tuledevärk ikka väga jubedaks. Parajad peletised, samuti ei ole uued A8d midagi ilusat - kuna neil ka tuledevärk on suudetud oksele ajavalt koledaks tjuunida.
minu rikutud maitsemeel arvab just vastupidist - mõlemast autost.
Seitsekümmend Viis

Slicer wrote:
Tahaks teada kes omale Giulia sellepärast ostab, et temaga on rajal lõbusam?

Ma ostaks heameelega mõlemad: Giulia Q lõbusõiduks ja Superbi kola vedamiseks ja igapäevaseks autoks.
Sinna just tahtsingi jõuda - Alfa ostmiseks (üldse aegade algusest) on kaks põhjust :
See näeb väga hea või väga eriline välja
Sellega on väga hea sõita

Ma arvan, et maaimas on üpris vähe autoinimesi, keda Alfad külmaks jätavad. Aga 95% neist ei ostaks omale kunagi Alfat.

Kes ostavad - neil tuleb mängu ülaltoodud "miski" (seesama fun nt)

Ehk siis - Sa ostaksid omale Superbi JA Alfa, aga kui peaksid valima KAS Skoda või Alfa, siis suuruse pärast võtaksid pigem Skoda (kui Sul on vaja suurt autot) või Alfa (kui sõidad peamiselt üksi ning Sulle meeldib järsult kurve võtta)

ts wrote:veider- kui praegu vaatan kõrvuti tavalist Giuliat ja veloce'd siis tehnika on neil tõepoolest 100% identne...

tekib hulk küsimusi :D
Kas ka mootor 1:1 on, saab teada alles siis kui see on pulkadeks võetud. Kui nii ongi, siis on ju tavaline Giulia oma tavalise tagaveoga kindlasti palju funim kui Q4 oma fancy neliveoga...

jätkame disaini teemadel:

IMHO- toyota ja lexus on jõudnud absoluutsesse absurdi oma kolmurkjoonlauaga (nägin mõne päeva eest uut Priust- no päriselt..), uus RX näeb välja nagu see oleks kolmest erinevast autost kokku pandud. Õnneks on muidugi alles corolla, mis on sama mittemidagiütlev, nagu see on alati olnud (lihtsalt auto- täiesti tavaline auto)

Audi A8 osas - uued tuled ja võre kas meeldivad või ei meeldi... isiklikult väidaks, et see disain ei ole suurele autole kohane AGA lõpuks ometi on Audi A8 saanud mingisugusegi disaini (kuni 2002 nägi A8 välja nagu ülespuhutud A4 ja peale mudeliuuendust... läks veel hullemaks :) )

Superb on täiesti omaette ooper-> kui Skoda 2001 aastal tuli välja "poole suurema" Octaviaga (mis nägi välja täpselt nagu octavia), siis uus superb on täpselt samasse kategooriasse sattunud (näeb välja nagu poole suurem octavia). Sedaani (luukpära) puhul ütleks, et Superb on ülimalt laisalt astunud disainis sammu tagasi (universaal seevastu sobib tervikuks kokku paremini, kui eelmine põlvkond ... ning sedaan)

muuseas- eile juhtusin nägema uut Tesla mahtuniversaalmaasturmisiganesseekaeiprooviollat model x-i-> peaaegu sama põneva disainiga kui corolla :)

ja seda kõike arvesse võttes- üldiselt on enamik praegu toodetavatest autodest sama põnevad, kui youtubest pesupulbrireklaamide vaatamine.

Mis seal salata - Giulia ja Stelvio on natuke erilisemad aga ainult natuke :) Õnneks on jätkuvalt olemas 4C (like no ohter)

Mulle endale meeldivad Cadillacid. Eriti nende CTS (S-klassi auto).
Üldse on ameeriklased disainis suure edasimineku teinud. Uus mustang näeb badass välja. Eelmine seeria oli lihtsalt ülespuhutud 60'ndate versioon.

Cadillaci puhul 100% nõus-> peale 2012 aastat võeti lõpuks moleman'i asemele tööle keegi, kes nägi kah mis jama nad seal kokku keeravad (cadillaci lineup on juba väga korralik; kui nüüd ainult eskaleid ja xt5 lineupist välja arvata. 2015 avaldatud uus Escalade on kohutav muidugi põhjusega-> 12 generatsiooni Suburban on lihtsalt rõve ja sealt ei anna midagi paremat välja mõeldagi... )

Mis aga puutub Fordi, siis 5 generatsiooni Mustang oli spot-on ning 6 generatsiooni Mustang oli loogiline jätk disaini arenduses (erinevalt uuest Camarost, mis on täpselt nagu eelmine... ning challengerist, mis on ikka veel eelmine) küll aga see porr, mida FMC 2016 Ford GT-ga tegi vääriks kindlasti kellegi peajagu lühemaks tegemist :)

Slicer wrote:Hästi palju erinevaid probleeme on hakatud täheldama uue Giuliaga. Sealhulgas ka Quadrifoglioga. Mis ei tule just eriti kasuks USA's kus niigi kõik ülevaatajad küsivad, et kuidas on vastupidavusega ning Alfa vajab USA turgu, et omale jalad alla saada...
Uus asi ja sitt minevik.
Huvitav kas lüüakse risti nagu Audi 5000
Seitsekümmend Viis

Vaadates seda nimekirja tekib tõsine mure inimeste pärast, kes autodega sõidavad :)

Mini isiklikud lemmikud on sealt full lock steering limp ja fuel gauge issue.

Miskipärast kahtlustan, et sportsedaani ei tohiks anda inimestele, kes ei oska tankida ega tea, et rattaid lõpuni välja keerates on sillageomeetria paigast.

Aga noh - americans:)