Re: Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24v 1997 metz

#81
:hi:

kollane sisu ei sobi valgele ja minu isiklik arvamus on, et ka mitte mustale (loogika on ikka see, et mustal autol on valge sisu ja vastupidi :roll: )

Sisu järgi soovitaks hoopis punast värvi (kui niikuinii värvimiseks läheb-> ma GTV-d selles kombos vist näinud ei ole, aga Spiderid, RZ-id ja mis seal salata pool Ferrari lainappi näeb väga hea välja :beaver: )
Tegelikult ma olen normaalne....

Re: Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24v 1997 metz

#82
Valge jah ei lähe, seda mõtlesin ise ka, aga miks mitte must. Must + kollane on selline herilase värvi. Punane läheb ka enamvähem selle beežiga. Mul see isehakanud itaallasest mehhiklane on punane beeži karva sisuga, ei ole vigagi. Pigem huvitab kuidas see matt toon mida uutel alfadel 4C ja ka see Giulietta erimudeli hall välja näeks. Punast oli vist ka seda matti varianti. Ei ütleks, et kohe värvimiseks läheks, aga mõtted liiguvad. Enne on sada ja üks muud asja teha. Aga see GTV ei sure veel niipea, loodetavasti :)
Pilt
Pilt

Re: Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24v 1997 metz

#85
Ongi kevad käes! Kevadised toimetused, näeks ette siis õli ja filtri vahetuse. Aga selle auto puhul ma ühest asjast aru ei saa: kuidas saab kataloog pakkuda kõik õhufiltrid erinevas suuruses. Eelmise vahetasin ära katseeksitus meetodil. Ehk siis ostsin ühe 253mm pikkusega ja jäi u 3cm lühikeseks, siis ostsin 283mm pikkuses ja see sobis. Loogiline eks. Aga kataloogi järgi pakutakse kvaliteetsed filtrid vahemikus 250-255mm, mis ei sobi ja ainus variant on mingi Filtroni filter AR348/2 mille kvaliteet pole teada. Pika jutu lõpuks siis küsimus, kuidas neid lühemaid filtreid siis sinna pannakse, ons siis mõnel GTV filtri kopsik lühem lihtsalt? Ilmselt on mul pseudoprobleem, aga tahaks hea filtri panna sinna.
Pilt
Pilt

Re: Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24v 1997 metz

#86
metz kirjutas:Ongi kevad käes! Kevadised toimetused, näeks ette siis õli ja filtri vahetuse. Aga selle auto puhul ma ühest asjast aru ei saa: kuidas saab kataloog pakkuda kõik õhufiltrid erinevas suuruses. Eelmise vahetasin ära katseeksitus meetodil. Ehk siis ostsin ühe 253mm pikkusega ja jäi u 3cm lühikeseks, siis ostsin 283mm pikkuses ja see sobis. Loogiline eks. Aga kataloogi järgi pakutakse kvaliteetsed filtrid vahemikus 250-255mm, mis ei sobi ja ainus variant on mingi Filtroni filter AR348/2 mille kvaliteet pole teada. Pika jutu lõpuks siis küsimus, kuidas neid lühemaid filtreid siis sinna pannakse, ons siis mõnel GTV filtri kopsik lühem lihtsalt? Ilmselt on mul pseudoprobleem, aga tahaks hea filtri panna sinna.
Esimene mis on 256mm mõeldud siis 2.0TS/2.0JTS/2.0V6TB/3.0 12v(spider) mootoritele. 283mm on 3.0 24v/3.2 24V mootoritele mõeldud filter. ;) Panid õiget filtri.

Re: Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24v 1997 metz

#90
Kui nüüd keegi avastab, et statistiliselt on GTV'de arv eestis langenud 1 võrra, siis ei ole hullu midagi, ta on kõigest ajutiselt arvelt maas, kuna see hooaeg möödus tal pesast välja lendamata ja ülevaatus jäi tegemata. Siiski on tal kõik hästi ja järgmine kevad on ta tagasi teedel:)
Pilt
Pilt
cron