Alfa romeo 159 1.9
#1Autost nii palju, et olen selle mudeli välja laskmisest saati vesistanud ja seda omale ihaldanud. Eelnevalt on mul olnud igavad ja linnapilti sulanduvad masinad.
Paljud ostavad omale auto kuna selle kohta liiguvad märksõnad nagu vastupidav,odavad jupid jne. Alfa romeo kohta sain palju kriitikat, et kallid jupid, hind langeb, laguneb ja palju muud. Jutt pärines muidugi inimestelt kes ise pole kunagi alfat omanud seega jättis mind selline asi külmaks ja olin endiselt lummatud selle auto välimusest. Auto meeldis nii väga, et otsustasin ise saksa järgi minna. Kuna polnud varem saksas käind siis sain seda võtta kui reisi (silmaringi laiendada) ja autoga tagasi tulla. Minu vaimustus ei jäänud ka sakslasele nägemata kes kokku lepitud hinna osas muutusi tegi enda kasuks. Kuna kaugelt tulnud ja auto meeldis siis ei lasknud sellest ennast heidutada ja ostsin ära. Tagasitulek oli karm ja väsitav kuid kindlasti seda väärt.
Autol eelnevalt kaks omanikku kes minu õnneks on isa ja poeg. Seega ühe pere auto. Ka müüma tuldi koos ja oldi igati mõnusad.
Autot on lastud madalamaks ja ka õrnalt muudetud.
Sa võid elada 100 aastaseks, kui sa loobud kõigest, mille nimel võiks nii kaua elada.