Alfa romeo 159 1.9

#1
võrr6.jpg
võrr6.jpg (68.37 KiB) Vaadatud 8737 korda
Tere

Autost nii palju, et olen selle mudeli välja laskmisest saati vesistanud ja seda omale ihaldanud. Eelnevalt on mul olnud igavad ja linnapilti sulanduvad masinad.
Paljud ostavad omale auto kuna selle kohta liiguvad märksõnad nagu vastupidav,odavad jupid jne. Alfa romeo kohta sain palju kriitikat, et kallid jupid, hind langeb, laguneb ja palju muud. Jutt pärines muidugi inimestelt kes ise pole kunagi alfat omanud seega jättis mind selline asi külmaks ja olin endiselt lummatud selle auto välimusest. Auto meeldis nii väga, et otsustasin ise saksa järgi minna. Kuna polnud varem saksas käind siis sain seda võtta kui reisi (silmaringi laiendada) ja autoga tagasi tulla. Minu vaimustus ei jäänud ka sakslasele nägemata kes kokku lepitud hinna osas muutusi tegi enda kasuks. Kuna kaugelt tulnud ja auto meeldis siis ei lasknud sellest ennast heidutada ja ostsin ära. Tagasitulek oli karm ja väsitav kuid kindlasti seda väärt.
Autol eelnevalt kaks omanikku kes minu õnneks on isa ja poeg. Seega ühe pere auto. Ka müüma tuldi koos ja oldi igati mõnusad.
Autot on lastud madalamaks ja ka õrnalt muudetud.
:P
võrr5.jpg
võrr5.jpg (75.99 KiB) Vaadatud 8734 korda
võrr4.jpg
võrr4.jpg (64.21 KiB) Vaadatud 8734 korda
võrr6.jpg
võrr6.jpg (68.37 KiB) Vaadatud 8737 korda
Sa võid elada 100 aastaseks, kui sa loobud kõigest, mille nimel võiks nii kaua elada.

Re: Alfa romeo 159 1.9

#3
Tere tulemast! :)

159 on kindlasti üks ilusamaid Alfasi mida tehtud ning mida isegi ihkaks, kui leiaks endale õiges mootori/sisustuse/välimuse varustuses.
Antud 159'l on mõnusad agresiivsed laiendused küljes, kuid värvivaliku kohta ütleks- LIVE's on kindlasti etem ja huvitavam kui piltidel.

Re: Alfa romeo 159 1.9

#4
:hi:

:beaver:

üks maitsekamaid välimuslahendusi IMHO - kui saad, siis viska mõni pilt mittepäikeselisest ilmast kah - saaks reaalsema pildi ette, kuidas see päriselt siiakanti sobib

P.S. mootori valik sellele välimusele on muidugi ... :silent:
Tegelikult ma olen normaalne....

Re: Alfa romeo 159 1.9

#6
Milline kokkusattumus. Paar kuud tagasi sai huvi pärast lapatud saksa müügiportaalides alfasi. Ja lisaks ühele erkkollasele MiTole jäi meelde ka üks tehtud ja äraütlemata vinge 159. Nüüd nähes, et seesama isend on jõudunud tuhandete variantide vahelt just Eestisse ja ka foorumisse... Kui kuramuse tõenäoline selline juhtum on???
Alfas are for nice people...

Re: Alfa romeo 159 1.9

#8
:D Masin jääb tõesti Tartusse. Sisust pilte mul hetkel ei ole ja ei saa teha ka kuna ei viibi eestis :/ . Eesti jõuan siis lisan siia suurema portsu. Tõenäosusest rääkides siis eks ma ise lappasin ka neid masinaid päris pikalt. Seda nähes hakkas aga kohe süda taguma ja isegi kui vaatasin veel teisi masinaid siis tegelt sisimas oli juba valik tehtud. Kuna saksas on õnneks üks abivalmis sõber siis lasin temal eelnevalt asja uurida kuna endal saksa keelsed roppused aind suus. Kuidagi laabus asi nii, et omakorda tema mingi sõber ,kes on bmw-s tööl (koristaja vast ei ole) oli samas kandis kus see Alfa asus ja käis järgi vaatamas. Kuna sain positiivset tagasisidet siis 1.2.3 ja lennukile minek. Ise muidugi mõtlesin, et suhteliselt ränk minna nii. Peast käisid ikka korduvalt läbi mõtted, et kui peaks kuskil teele jääma siis on korras üritus olemas. Ei juhtund aga midagi, tulime jutti 24h ja olime eestis tagasi. Muidugi mõned pissi peatused tegime.
Laenasin autot ka sõbrale kes kuuldes, et Alfa ostsin naeris ja parastas korralikult. Kuna ta müüs enda masina maha siis laenasin enda oma seniks kuni uue ostab kuna ise nagunii ei kasutanud. Peale mõningat kasutust tuli lause ära- Päris mõnus masin. Naersin rahulolevalt :lolno:
Sa võid elada 100 aastaseks, kui sa loobud kõigest, mille nimel võiks nii kaua elada.

Re: Alfa romeo 159 1.9

#11
xater007 kirjutas: Laenasin autot ka sõbrale kes kuuldes, et Alfa ostsin naeris ja parastas korralikult. Kuna ta müüs enda masina maha siis laenasin enda oma seniks kuni uue ostab kuna ise nagunii ei kasutanud. Peale mõningat kasutust tuli lause ära- Päris mõnus masin. Naersin rahulolevalt :lolno:
Sarnase skeemiga ma suutsin oma Alfa maha müüa omal ajal :-D