Re: Suvaline pläma vol 2018

Proovin praegu meenutada, miks ma seda masinat lähemalt vaatama ei läinud... Aga ei meenu...

Võibolla oli selle andmete täpsustamise ja numbrite kaotamise pärast...

Kuupäev Toiming
30.06.2017 Ajutine registrist kustutamine
06.06.2016 Kasutajate muutmine, Omanikuvahetus
26.06.2015 Duplikaatmärgi väljastamine
14.04.2015 Duplikaatmärgi väljastamine
07.04.2015 Omanikuvahetus
13.03.2013 Kasutajate muutmine, Reg.tunnistus kaotatud/rikutud
21.08.2009 Omanikuvahetus
16.03.2009 Registriandmete muutmine
30.05.2008 Andmete parandamine
13.03.2008 Registreerimiseelne nõuete kontroll
07.07.2006 Omanikuvahetus
20.07.2005 Registriandmete muutmine
30.04.2004 Omanikuvahetus
14.06.2002 Registreerimine Eestis
14.06.2002 Registreerimiseelne nõuete kontroll

Varasem kuulutus on siin:

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto_pil ... _missing=1

Põhimõtteliselt - lihtsaim viis -> ostumüügi leping, ymberregistreerimine, ülevaatus trk-s (ülevaatus on läbi ja auto on registrist ajutiselt kustutatud) ning kui kõik on hea, siis saab hea auto hea hinnaga, kui mingi jama on, siis saad 15 päeva jooksul auto garantii korras lasta ära teha :)
Tegelikult ma olen normaalne....

See 2008 märts on imelil, kuna trk saatis auto ülevaatuselt arki regisreerimiseelsesse nõuete kontrolli... Mida iganes selle autoga siis vahepeal tehtud oli :)

Esmalt mine vaata ise üle, kui siis veel meeldib/sobib lase TRK ülevaatuse punktis läbi ja selguvad ülejäänud asjad.
Aga jah mina ütleks ka kere põhiline, kui see tundub viisakas olema siis tasub edasi uurida.

Hmmm... Ma kw pealkirjas ei vaadanud.

Tegemist on jah 8V 84kw mootoriga qv-ga.

Täpsustuseks olgu veel öeldud, et 97kw oli 16v mootor; pritsega 1,7 8v oli 75kw :)
Ning 16v tuli alles faceliftiga

Facebooki grupis jagati selist pilti uuest Giulia Coupe'st. Tehtud pilt ajakirjast, seal polnud täpsustatud millisest kuid kui see selliste andmetega tõesti tuleb siis tegemist on Ferrari killeriga :D
Image
641HP!

Sai käidud nädalavahetusel Riias puhkamas ning läksin sinna 159'ga. Pikemat maad kindlasti ökom ja mugavam sõita vs GTA.
Neelas kilomeetreid hästi ning keskmine kulu oli ka seal alla 6L/100km kohta. Täna siis päikesepaistelisel päeval juhtusin Riia kesklinnas kokku vastasuunast sõitva punase 156 GTA sedaaniga :D Sel hetkel oli küll kahju, et ei olnud oma GTA'ga oleks olnud mõnus ja haruldane kohtumine. :lol:
Pärnus sai tehtud ühes Cirkle K tanklas söögipeatus ja seal kohe nägin, et enne mind oli just jõudnud üks haruldane ja ilus GTV 3.0V6 Spider!
Tavaliselt olen näinud TwinSpark versioone GTV Spiderist, kuid mitte kordagi 3.0V6'te.
Ning tanklas astus kohe üks eesti keelt rääkiv vene päritolu noormees ligi ja küsis, et kas mina olen selle 159 TI'ga :D
Jaatasin ning siis teadis veel öelda, et on mind näinud oma GTA'ga Mustamäe keskuse parklas. Hea mälu nägude kohapealt, ütleks ma! :roll: :thumbup:
Siis sai natuke muljetatud, ning tuli välja et ta tuli ka just Riiast ning käis seal Autofficina juures tegemas rihmavahetust.
Ma loll ei taibanud kohe küsida, et miks seal Tallinas häid kohti küll kus teha....
Kas hind on siis tõepoolest niipalju väiksem, et selline suurem asi tasub ära teha hoopis lätlaste juures?
Tanklas läks siis kaas Alfa austajaga teed lahku, läksid ees minema ja meie jäime keha kinnitama. Kuid Pärnust väljas oleva Automuuseumi ees märkasime peatuvat juba tuttavat GTV'd. Tundub, et võeti ette ka muuseumikülastus koos naisega :D
Endal oli piisavalt kiire, et seekord jäi endal see koht külastamata. Ning ei tahtnud jätta muljet, et jälitame :P

Sai üle pika aja taas midagi huvitavat P-Rootsis nähtud.
Audid-Bemmid-VW-Ranged-Porged ja kõikide tootjate el-autode katsetused käivad niikuinii täie hooga siin pakases (eile oli nt -33 :) )
Silma jäi aga hoopis huvitav kombo, ehk siis 7 autot, mis liikusid need 2 päeva koos. Antennidega varustatud valge Fiati kaubik, siis uus? Wrangler, kohati oli kleepse peal, tuled tundusid teistsugused jne, siis Doblo? - on vist selline pirukas olemas, siis 3 minimaasturit, kinni pakitud, kas siis Jeepi ketist mõni taskumaastur või Fiat500 baasil natuke suuremaks pumbatud. Ja mis juba eile õhtust saadik magada ei lase, on selle seltskonna kõige imelikum auto- MIKS KRT on Giulia KINNI KAETUD?????? Et aind nina on mattide alt väljas? Nii eile kohtusime kurvis, ehk siis nemad alustasid taskust just sõitu kui ma kurvi tagant tulin ja nägin aind mõne hetke, pidurdamisest poleks ka kasu olnud, kui seal 3m lume vahel end ümber käruga keeran, on nad juba kadunud. Ja täna sama lugu, tulid kõik kambakesi vastu. Kui katsetatakse hübriidi või elektrit, siis ju ei ole vaja autot lapiliseks ja muhuliseks kleepida. Või on?
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Giulia on kahtlane-> aega vaadates võiks arvata, et it's about time uueks GT-ks. Seda enam, et Giulia Coupe'd renderdatatakse kuidagi häbematult palju.
Kuid räägitakse, et umbes niikaugel ja veidi eespool on line'upis Kamal ja Castello. Ja siis räägitakse ka seda, et kumbki neist peaks vahetama välja MiTo
ja tegelikult 6C aeg on kah käes juba..

ja siis räägitakse, et 2006 oodatud suur Alfa (169), millest on räägitud juba 12 aastat on praeguseks lükatud 2020 lineupist välja ning sellega hakatakse tegelema alles siis, kui kütus maailmast otsa on saanud