Bensiinikulu teema veto alla..

Teeks nii, et alfa foorumis ei puudutaks teemat bensiinikulu.

Mul kohe ilgelt kihvatab, kui mõni kodanik hakkab mingit kütusekulu juttu ajama kui teemaks on autod, mis on 101% puhas rõõm ja emotsioon. Okserefleks tekkib lausa, et ohoo, mul on auto, mis läheb 0-100 7 sekiga aga oi bljäää rüüüpab kütust 9l sajale ja oi oi statoil on nii kallis.

Tõesõna, kuram, vinguge oma kütusekulu mure üle Mazda6 foorumites, siin võiks keskenduda sõidurõõmule.

ok, ma saan aru, kui lamba andur on pekkis ja tyhikäigul on 40L tunnis. Siis võib vinguda, kuid korras auto puhul mitte.
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

mis siin ikka vinguda, minu 3,0 24v võtab nt 8 sajale...-kui vajutada, siis 12L ja enamgi..., ega ma teda ökonoomsuse pärast ostnud :twisted: iga liiter puhas nauding :twisted: nt:tuttaval on buic-mis võtab 40L sajale. Tahate ökonoomsust, siis ostke endale 3pütane daihatsu :lol:

Aga mind küll huvitab näiteks. Kiruda ei maksa tõesti selle üle, kui otsustasid, et jaksad Alfat lubada, siis ära virise.

Aga teeks äkki ühe gigant-teema "Alfade kütusekulu- ära virise" 8)

Ei saa ühtegi teemat keelata. Lõppudelõpuks sulgeme tehnilise teema ka - "Auto on katki? - MINE REMONDITÖÖKOTTA!"
a.k.a Anthrax

Pigem ise kalduskin herr kotkase vaatenurka pooldama. Üldiselt mõlemad alfad mida omanud olen, on suht ühet moodi kütust võtnud, täpselt nii palju kui paaki valad, nii palju võtab ka.

Ok, sellest saan tõesti aru, et kui endale tundub, et auto võtab kuidagi ikka arutult palju kütust, siis küsid nõu, et milles viga võiks olla. Aga sellel, et niisama reklaamida, et mul võtab nii ja niipalju kütust ma suurt mõtet ei näe. Ma üldiselt usun, et siin foorumis on inimesed vast juba oma arengutasemelt nii kaugele jõudnud, et esimesed kaks küsimust auto omanikule, ei ole, et palju ta sul siis välja ka jookseb ja palju ta siis kütust ka rüüpab? :roll:

To jannuhellu: Ma arvan, et arvestades seda, et viimasel ajal üle päeva tuleb uudiseid, kuidas jälle mõni mees ennast, sõbrad ja juhuslikud möödakäijad surnuks või vigaseks sõitis, siis sellise jutuga siin foorumis just suurt respecti ei saa, vähemalt minu silmis mitte. Kihutada oskab igaüks, selleks pole mingit sõiduoskust vaja.

P.S loodetavasti mulle nüüd kirvest selle eest näkku ei lööda, et ma siin seda paljukiidetud sõnavabadust natukene kasutasin :roll: