Eesti Alfariigiks

E.T. wrote::)

noh... ma sõnastan uuesti.

Kas me tegelikult tahaks, et eesti oleks alfariik?

No otseselt ei oleks selle vaatepildi vastu midagi kui kenasid autsidliigub, aga mingi erinevus hallist massist võiks jääda.

Eesti Alfariigiks

Tegelikul peab olema vaheldus ja autopark mille nägemisest vaimustuda :roll:

Kui meil oleks tänavapildis Alfasid ja Jaguare samapalju, kui bemme, siis see ei tekitaks enam mingit tunnet IMHO

BTW: ts@alati saadab pilguga mööduvaid rariteete, kuid näiteks uute Saab'ide ja ka mikimaa sõidukite näitel võib öelda, et ega peaaegu massikaubaks muutunud marke enam eriti jälgida ei viitsi (kahjuks hakkab ka 156 juba liiga "massiliseks" muutuma :oops: )

p.s. teema liigub nüüd variasse kuna tehnikaga pole siin enam miskit pistmist
Tegelikult ma olen normaalne....

Eesti Alfariigiks

nii mina kui ka minu veetlev kaasa iga kord kui alfat näeme juhime ka kaaslase tähelepanu... reeglina lihtsalt mudelinime põhiselt... aga vahel ka lihtsalt alfa hõigates...

tähelepanekuna on viimasel ajal hakanud palju kostma ka 166

aga enimloetu on kindlasti 156, siis ilmselt 147, 164või 166 ning seejärel 159... peale seda on tükk tühja maad ja siis tulevad GTV, 155 ja 33... ja siis brera :D

Eesti Alfariigiks

Alfa Romeo on auto mis minu jaoks on väga mugav ja stiilne ning väga ilus masin kuigi praegu mul hetkel Alfa Romeot ei ole kuna auto läks vanarauda kuid ma lubasin endale et mina ostan endale ka varsti Alfa Romeo see tähendab et Alfal on mingi jõud mis sunnib inimestel ostma Alfa Romeo kes on seda varem soetanud ning mitte mingit jaapani riisipõletajat või siis saksa õllepõletajat ning näiteks mina ei tahaksgi endale mingit kradima BMW,Mercedest,Opelit või siis Audit ja need jaapani autod jätame me kindlasti välja esiteks on saksa masinad nii üles pluffitud ja veel see et rullnokad tahavad oma BMWga kelkida et nad teevad ükskoik mis masinale ära ning seepärast toetan ma kindlasti seda et alfa võiks ka tahaplaanile jääda et see mark liiga kirevaks meie linnapildis ei muutuks.Vabandage et jutt läks nats pikaks
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.