Re: Abi- Alfa Romeo GT

#2
Tervitus - alustuseks tuleb tunnistada, et aliexpress on kõike muud, kui 'isegi' ;)

Variante on enam-vähem kolm:
Esindus (pilotmotors - summa jääb arvatavasti kuhugi 200 raha juurde - küsi enne otsustamist kindlasti üle. Vahel on juhtunud, et kuskile on mõni tükk vedelema jäänud :) )
Margipõhine pood (okp.de ; alfisti net vms- hind koos saatekuluga umbes sama)
Romula (tegelikult pigem ebay, kuna sirge ninaga gt'sid meie romula vist ei leidu; hinnad jäävad kuhugi 80 ja 200 vahele)

Mingi aeg liikus võresid ka x varuosadena aga hetkel on need läbi ja juurde ei tule
Tegelikult ma olen normaalne....

Re: Abi- Alfa Romeo GT

#4
tavaliselt on tegemist tihendiga, mis klaasist eemal on (kui JUST selle koha peal just ei juhtu olema antenni-auku vms). Sooned on pleki sees ning sealt vahelt ei tohiks midagi sisse sattuda.

Kuna GT-l ei ole ukseraame, siis on tavaline, et uks lükatakse klaasist kinni ning selle tulemusena vajuvad klaasi siinid ära.

Lahenduseks on tavaliselt ukseklaasi/siinide reguleerimine (jube tüütu töö ning vajab võib-olla ka osade plastikjubinate korrastamist/vahetamist)

EDIT: muidugi kindluse mõttes vaata siinid üle- kui seal roostekobar on, siis võib ka sealt tulla (spekuleerin klaasi puhtalt kogemusest -> 'märg' on selline fraas, mis võib tähendada kõike kahest piisast kolme ämbritäieni)
Tegelikult ma olen normaalne....

Re: Abi- Alfa Romeo GT

#5
Tänud vastamise eest aga kahjuks ei ole enam Alfa GT omanik. Sai ostetud ja see isend oli omadega nii läbi, et sai suure vaevaga tagasi antud. Küljekarpides augud sees, põhja alt kukkus roostet kihiti alla, esisilla kap. remont oleks vajalik, sumpsis auk sees, vesi tuli salongi jne. Kui on huvi kellegil, et millise autoga tegu on siis võin lisada lingi, sest see auto on müügis edasi. Autol on ainult kere alles.