AR 159 1.9JTDm 110kW 2008

#1
Kuna armsa 156ga enam ei jaksa möllata (liiga palju tööd tuleks teha ,et korraliku pilli saaks) tuleb 156st loobuda ja uueks valikuks sai ammu ihaldatud 159. Ideaali taga otsima ei läinud, sest teadupärast paneb raha mõned piirid ja varustust saab mingil määral täiendada. Niiet hetkel tuleb leppida tekstiilsisu ja multifunktsionaalse rooli puudumisega.
Muidu on hetkel esimesed mõnedsajad km sõidetud ja no...tunne on päris hea.

Mõned andmed (võtan aluseks müügikuulutuse soovitused- saab mõistliku ülevaate):
Tegemist siis nagu eelnevalt mainitud 159ga
Sedaankerega (no ei meeldi universaalid ja vajadust ka pole)
Värvusega olen eriti rahul, punane alfa rosso. Parklas auto ära kaotamisega ilmselt probleemi enam ei teki :D
Väljalaskeaastaks 2008 ja seekord automaatkastiga. Mootoriks nagu üleval kirjas 1.9 110kW diisel.

Kuna ilmad pole just kiita olnud siis pole autole korraliku pesu ja vahatamist teha jõudnud ja korralike pilte veel näidata ei saa. Aga väikse aimduse saan anda:
Pilt

Re: AR 159 1.9JTDm 110kW 2008

#3
Ma tänan :angel: Just. Värviga mul vedas. Eelmine omanik rõhutas ka seda ,et vot see on see õige alfa punane :)
Jaa mõtlesin ise ka sellele. Alustuseks küsiks ,et mis seisus sul porimatid väänasse läksid? Praegu on seal qashqai matid mis sinna mingi valemiga ei sobi. :D :D

Re: AR 159 1.9JTDm 110kW 2008

#4
Anzz kirjutas:Ma tänan :angel: Just. Värviga mul vedas. Eelmine omanik rõhutas ka seda ,et vot see on see õige alfa punane :)
Jaa mõtlesin ise ka sellele. Alustuseks küsiks ,et mis seisus sul porimatid väänasse läksid? Praegu on seal qashqai matid mis sinna mingi valemiga ei sobi. :D :D
Mul olid tellitud eraldi porimatid, millest tagumised ja ees parempoolne olid heas seisus, juhioma keskpärane, vahetaks, kui saaks, aga samas liiga hull polnud :)
--
Urmas

Re: AR 159 1.9JTDm 110kW 2008

#8
Seda küünelaki võrdlust pole kuulnudki, aga värv oli ilus küll. :)
Kui päris aus olla, siis kui pakkumisel oleks olnud, oleks musta võtnud ,aga tagantjärgi olen punasega ka ikka väga rahul.

Enne talve tuleb natuke vaeva veel näha. Sillad üle vaadata, uued rehvid sebida (hetkel 17 tolline velg all, ilmselt on mõistlik selle peale jääda?) ja muud nipet näpet. Kellegil starteriga on kogemusi? Kui tõenäoline pendeksi läbi olek on? Tavaliselt läheb kenasti käima aga vahel läheb ikka mitu katset enne kui mootori tööle saab.
cron