Re: 159 alfa 2007 aasta 2,4 diisel 154kw rihmavahetus

#2
rihma-> töö aeg ca 2-3h, jupid ca 150.- (KINDLASTI KA VEEPUMP!) kokku koos õlivahetusega võiks kuskil 300.- jääda (sõltub õlist muidugi).

ma praegu igaks juhuks täiesti kindlalt ei julge väida, et 2,4 ei vaja eritööriista (küll aga 159 pea mingit eriti suurt jama ei tohiks olla), seega võiks vahetusega kes iganes hakkama saada :)


P.S. rihmavahetuse reegel nr 1 -> ära osta ise varuosi (v.a juhul, kui tead täpselt mida osta). Sellega saavutad asjaolu, et kui midagi rihmaga juhtub, siis on see töökoja asi (mitte kliendina ei pea hakkama välja selgitama, kas viga oli selles, selles või selles)

P.P.S. rihmavahetuse reegel number 2-> kõige odavamat tööd ei maksa otsida (ma soovitaks tegelikult pöörduda TRK-sse või Pilotisse selle küsimusega). Kui töökojas ikka varem sellist autot nähtud pole, siis ei pruugi see hästi lõppeda (ühe pežoo näitel-> ei tea, mida töökojas tehti aga igal juhul ajastus on möödas... ja isegi esindus ei saa seda enam paika) :)
Tegelikult ma olen normaalne....

Re: 159 alfa 2007 aasta 2,4 diisel 154kw rihmavahetus

#3
Kui mingisse väiksemasse töökotta minna, kes varem vahetanud pole antud masinal, võib kirve pakkumisse saada. Nad vaatavad vahel autodatast palju remondiajaks märgitud on ja 159 manual ütleb, et mootor maha ja 8-9h tööd. Tegelikult saab lihtsamalt ja kiiremini hakkama. Ma ei tea kas see on möödapääsmatu kuid vaja on ka eritööriista. Aga see võiks ka "mitte Alfa" töökodades olemas olla, kuna rihmajam kattub ka Saabi ja Opeli teatud mootorivariantidega.
159 2.4 JTDm:
Pilt
cron