Vana foorumi kasutajad, kes soovivad oma kasutajat säilitada võiksid saata kirja aaressile info[ät]alfaromeoklubi.ee või foorum[ät]alfaromeoklubi.ee koos oma vana foorumi kasutajanimega, et saada parool ka siia foorumisse- vana parool SIIN EI KEHTI ja meiliaadresse pole siin samuti olemas
Lugupidamisega,
Foorumi meeskond
Re: TÄHELEPANU
#2Kas praegusel meeskonnal on volitusi vana foorumi LOGO muutmiseks?
Selle asemele võiks pildifailina (et botid ei saaks jaola) uue foorumi aadressi ja käesoleva teate...
terv, teager
Selle asemele võiks pildifailina (et botid ei saaks jaola) uue foorumi aadressi ja käesoleva teate...
terv, teager
#3kahjuks ei ole ... kui oleKS mingigi võimalus midagigigigi teha, siis oleks foorum jätkuvalt elus...
Tegelikult ma olen normaalne....
#4hmm, ei tea kas ma olen uue foorumiga seoses kuhugi linnu panematta jätnud, aga saabunud ps-idest ei saabu tevaitus enam maili
#5On sul siin meiliaadress määratud: http://foorum.alfaromeoklubi.ee/ucp.php ... eg_details ja on sul siin "Teavita mind uutest privaatsõnumitest" peal: http://foorum.alfaromeoklubi.ee/ucp.php?i=174?
#6Seoses foorumi kevadkoristusega palun kõigil vaadata üle oma müügikuulutused.
Hetke plaan on selline, et kui teemasse uut infot (kasvõi upitamist) 6 kuu jooksul ei tule, siis läheb müügiteema arhiivi
Hetke plaan on selline, et kui teemasse uut infot (kasvõi upitamist) 6 kuu jooksul ei tule, siis läheb müügiteema arhiivi
#7Seoses kiirkoristusega palun kõigil, kes kasutavad "vaata lugemata teemat" funktsiooni, minna varuosade foorumi arhiivi alajaotusse ning vajutada seal linki "märgi teemad loetuks"
#8Seoses foorumi kevadkoristusega palun kõigil vaadata üle oma ostu-müügikuulutused.
Hetke plaan on selline, et kõik kui teemasse uut infot (kasvõi upitamist) 12 kuu jooksul ei tule, siis läheb müügiteema arhiivi
Vaikimisi arhiveerin ära kõik kuulutused, mille viimane kommentaar on enne 2018 aastat
Hetke plaan on selline, et kõik kui teemasse uut infot (kasvõi upitamist) 12 kuu jooksul ei tule, siis läheb müügiteema arhiivi
Vaikimisi arhiveerin ära kõik kuulutused, mille viimane kommentaar on enne 2018 aastat