Hetkel vaadates, lumine ja plögane auto akna taga = mitte väga ilus vaadeSlicer wrote:Hetkel pakuks ma herr BND punast :icon_roll:
Kusjuures olen näinud viimasel ajal paari 156-t, mis ikka panevad järele vaatama. Midagi sellist, millel need tehase karbilaiendid, korralik ülepingutamata velg jne, puhas ja sile. On ka nn tava 156 seas ilusaid.Slicer wrote:Sest täitsa stock 156
supsutame soola, tänkssssAlfa Romeo 33 wrote:Üks suvine pilt siis Alfanatico eksist. :icon_shifty:
Terve mees, kaks kätt otsas, milleks sul seda harja veel vaja on?alfanatico wrote:...klge kuskohast saab autole siukse lumeharja talveks, mis peab vastu rohkem kui 2 nädalat?
ma ei hakka siin firmadele halba reklaami tegema ja pilte postitama, mis enamus harjadega juhtub kohe
...teine lahendus on väike sahk autoetteLuman wrote:...sellepärast, et ujulestad mu sõrmede vahel pole piisavalt välja arenend :icon_roll:alfanatico wrote:Terve mees, kaks kätt otsas, milleks sul seda harja veel vaja on? .
Luman wrote:Aga kui keegi teab, et kust saab 159-le tõstevedrusid, siis andke ainult teada, tahaks enda 159-st crossssedaani teha. Peale seda, kui eile Tallinna puhastel tänavatel sõites auto karterikaitsme ribadeks sain, tundub selline lahendus ainuõige.
Aga ehk on asi seadme operaatoris?alfanatico wrote:...klge kuskohast saab autole siukse lumeharja talveks, mis peab vastu rohkem kui 2 nädalat?
ma ei hakka siin firmadele halba reklaami tegema ja pilte postitama, mis enamus harjadega juhtub kohe
kui oled märgand, siis operaatorfirmal on hetkel tutikas mobiilAnthrax wrote:Aga ehk on asi seadme operaatoris?alfanatico wrote:...klge kuskohast saab autole siukse lumeharja talveks, mis peab vastu rohkem kui 2 nädalat?
Võib olla on sul liiga entusiastlikud tõmbed?
:weightlifter: