Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 2

Tuli meelde, et suvel käisin jalgsi Ülemiste keskuses ning jalutasin Fahle majast mööda ning jäi silma siis selline masin:
Image
Üks suvine pilt siis Alfanatico eksist. :icon_shifty: :D
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Hetkel pakuks ma herr BND punast :icon_roll:
Aga see on minu juba mõjutatud feeling GTA'de suunas :icon_think:
Sest täitsa stock 156... ei meeldi kummalisel kombel... Täitsa :icon_crazy: ma tean ise ka :oops:

Päriselus on kohe täitsa kenake:

Üks väike spioonikas... Jõhvis lõunapaiku
Image
Sama Mito Keeras mulle ikka konkreetselt õhtupoole Kohtla-järve selveri juures ette. Hea, et miitooo külg õigetesse mõõtudesse jäi! :evil:

156-e osas olen ka GTA poolt
155, 2x166, 159 ja 75?

Slicer wrote:Hetkel pakuks ma herr BND punast :icon_roll:
Hetkel vaadates, lumine ja plögane auto akna taga = mitte väga ilus vaade
Slicer wrote:Sest täitsa stock 156
Kusjuures olen näinud viimasel ajal paari 156-t, mis ikka panevad järele vaatama. Midagi sellist, millel need tehase karbilaiendid, korralik ülepingutamata velg jne, puhas ja sile. On ka nn tava 156 seas ilusaid.

Aga kuidagi 147-meid on tekkinud Pärnu, täna nägin lausa kahte- suht ok silmal vaadata
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Mis seal ikka eksi pilti vahtida ja haava ning soolaga mässata kui võid uue kaunitariga hullama minna 8)

P. S Mõni peab siin kataloogist uut otsima seni kuni doktorid kulunud olekuga kaunitari plastilise kirurgiaga ja proteesidega nauditavaks lappida üritavad :butt: :P
'12 Giulietta QV/ '06 Brera Q4 / '96 GTV V6 TB

Kuulge kas keegi mäletab selle teema pealkirja kus oli statistika mitu ja mismarki alfat oeestis on. Ei leia seda üles ja ei oska ka laiast neetist otsida. Vaja 1 skeptik paika panna faktidega. Aitäh.

alfanatico wrote:...klge kuskohast saab autole siukse lumeharja talveks, mis peab vastu rohkem kui 2 nädalat?
ma ei hakka siin firmadele halba reklaami tegema ja pilte postitama, mis enamus harjadega juhtub kohe :evil:
Terve mees, kaks kätt otsas, milleks sul seda harja veel vaja on? :wink:

Aga kui keegi teab, et kust saab 159-le tõstevedrusid, siis andke ainult teada, tahaks enda 159-st crossssedaani teha. Peale seda, kui eile Tallinna puhastel tänavatel sõites auto karterikaitsme ribadeks sain, tundub selline lahendus ainuõige.

Luman wrote:
alfanatico wrote:Terve mees, kaks kätt otsas, milleks sul seda harja veel vaja on? .
...sellepärast, et ujulestad mu sõrmede vahel pole piisavalt välja arenend :icon_roll:
Luman wrote:Aga kui keegi teab, et kust saab 159-le tõstevedrusid, siis andke ainult teada, tahaks enda 159-st crossssedaani teha. Peale seda, kui eile Tallinna puhastel tänavatel sõites auto karterikaitsme ribadeks sain, tundub selline lahendus ainuõige.
...teine lahendus on väike sahk autoette :icon_think:

alfanatico wrote:...klge kuskohast saab autole siukse lumeharja talveks, mis peab vastu rohkem kui 2 nädalat?
ma ei hakka siin firmadele halba reklaami tegema ja pilte postitama, mis enamus harjadega juhtub kohe :evil:
Aga ehk on asi seadme operaatoris?
Võib olla on sul liiga entusiastlikud tõmbed?
:weightlifter:
a.k.a Anthrax

Anthrax wrote:
Aga ehk on asi seadme operaatoris?
Võib olla on sul liiga entusiastlikud tõmbed?
:weightlifter:
kui oled märgand, siis operaatorfirmal on hetkel tutikas mobiil :wink: ...st seda, et rohkem nagu silitan seda lund maha, aga vaatamata sellele ühtest eesti tanklaketist ostetud 1000000 kroonine hari väsis kohe ära, harjased nagu oleks shrek hambaid pesnud sellega 7 aastat, jääd ka ei kaabi enam teine ots... olen ringi vaadand, aga igal pool mingid juustud müügil, kas kusagilt mingi profiharja ei saa? 8)