Niva on lahe... suvel sai koristustööde käigus natuke mööda põldu logistatud

mmmm...aastur ikkagi (mitte nagu igatsugu pooletoobised lukspargiasjad-> Niva: tõelise mehe auto... lärmakas ja ebamugav)
aga muret kah...
Olles hetkel juba pea nädal e36-ga linnas ringi liigelnud hakkan juba signaalist puudust tundma vaikselt (sellel isendil nimelt on praegu pasun lühises...)
Sõites sama trajektoori samal kellaajal sama kiiruse ja samade sõiduvõtetega olen täheldanud radikaalset suhtumise muutust enda, kui liikleja suhtes.
Kui enda autole ei ole kunagi ette kiirendatud, ristmikul türgima tuldud, naglalt kõrvaltänavast ette keeratud jne... siis millegipärast tundub, et e36 lihtsalt käivitab osades liiklejates mingi arusaamatu ärategemise vajaduse.
Muuseas->ristmikul vahelelaskmise temaatikaga seonduvalt... isiklikult olen sellega bemmiroolis kõige rohkem hädas-> kuna need, kes seal ootavad jagunevad kaheks: Ühed on need, kes ette süstivad ning teised on need, kes ei julgegi välja sõita (isegi tuledega märguandmise peale mitte) Alfaga sõites sellist jagunemist ei kohta-> kui teed anda, siis viibatakse ja minnakse.
Suunatuld ei julgegi enam varsti näidata... kui reastumiseks suund sisse lülitada, siis hakkab kõrvalreas olijatel kohe nii kuradi kiire, et suisa masendav... Alfaga suunda näidates on nii mõnelgi samuti kiire, kuid ainult mõnel...
Maanteel hakkab taganttulijatel samuti kiire kohe, kui kontuur ära tuntakse ning siis surutakse 90-ga sõitvast bemmist mööda, reastutakse vaevalt 3m eespool tagasi ning... jäädakse kõige paremal juhul 95-ga ees liikuma
Oeh... raske on see bemmimehe elu

Tegelikult ma olen normaalne....