oma kogemus vanade autodega- see 300.- kuus kulub suurte asjade peale (genekad, sidurid, geitgaasisüsteemid jms); mida ei pea tegelikult iga kolme aasta tagant remontima.
mingi aeg panin oma 1,6 156 numbrid tabelisse ja avastasin, et kogukulu masina remondiks jäi 1500.- piiri (s.h kolm ringi veermikku, kaks ringi pidureid mida garantii kataks võib-olla vaid korra ning sidur ja roolilatt; mida ei oleks juhtunud uue masina puhul) ning enamik sellest jäi ühte perioodi
164 näitel- asjad, mis on kord juba vahetatud või renoveeritud ei vaja uuesti vahetamist enne 5-7 aasta möödumist, praeguseks on koos õlide, rehvide jms-ga number jõudmas umbes 2500 juurde (enamik sellest on kulumaterjalid, s.h kaks akut) MUIDUGI 164 on ka natuke teise klassi masin
ja mis seal salata- ma olen seal vahetanud asju ka esimese väsimuseilmingu saabudes. Ja muidugi mis seal salata- mingi hulk tükke on mul juba varasemast olemas olnud
praeguse 156 näitel - kasutades eelmise 156 kogemust, kulutan hetkel natuke rohkem aega ja natuke rohkem raha selleks, et kõik väsinud asjad ära teha ning edasi peaks olema pikemalt vaikne ja rahulik
Tegelikult ma olen normaalne....