Re: Suvaline pläma vol 2018

Dämn- tegin lingi lahti, vaatasin pilti [õu mai good] ja tundsin, kuidas keskeakriis algas
Image
teab keegi, kuskohast saaks kiirelt palju raha?

BTW- kui disco volante kõrvale jätta kõrvale jätta, siis selle pildi alusel saab olema tegemist selle kümnendi kõige ilusama autoga (ja see 650bhp teeb selle veel ... ilusamaks)

võrdlsueks siis originaal:
Image
Tegelikult ma olen normaalne....

Start-stop süsteem

Start-stop süsteemi kohta küsimus.

Süsteem ise mootorit ei koorma, kui tegemist on hästi ehitatud süsteemiga ja korralikud õlid sees.

Kuidas on lood turbomootoritega- kui maanteelt tulla, kus turbo kenast järel ja kuumaks läinud, pissipaus teha, kas siis mootorit väljalülitades lülitatakse ka turbo välja, st et turbo ei saa jahtuda?
--
Urmas

eeldaks, et turbomootoritel on ehitatud tarkust peale, et start-stop lülitub sisse alles peale cool-down perioodi.

pmst on ju ka võimalik, et vajutad foori all pöörded punasesse ja siis jääd järgmise foori all seisma (hopp ja turbo on kuival)

P.S. kas kuskil on mingeid riigihankeid, kus hankel osaleja raha saab (tavaliselt saavad ikka korraldajad :mrgreen: ).

ts wrote:P.S. kas kuskil on mingeid riigihankeid, kus hankel osaleja raha saab (tavaliselt saavad ikka korraldajad :mrgreen: ).
valmarv wrote:mul tekkis sama küsimus riigihangete kohta, et mu teada on see väljamineku allikaks tavaliselt :) kui just ise tööd ei teosta
Mitte, et ma teaks kindlalt, aga selleks, et võita hange, mis toob sisse palju raha, on vaja anda raha hanke korraldajale. St, et hankekorraldaja saab raha selle eest, et jaburalt ebasoodsate tingimustega hange võidetaks. Ala, kui turu keskmine hind on 60€/h, siis hange võidetakse 80€/h ja seega on iga 1000h pealt kasu kui palju? :)

Või et võita kinnisvarahange.. või monitoride hange... või autode hange...

Selle kohta on palju dokumentaale ja artikleid- how to make money using government but not go to heaven or smth.
--
Urmas

Pole teiste automarkidega täheldanud. Näiteks täna Norras ühes suva tanklas kus 159 mööda kruisis - omanik lehvitas ja noogutas tähendusrikkalt.

Slicer wrote:147GTA with sequential gearbox (kuidas see eesti keeles oleks õige? :D)
https://www.youtube.com/watch?v=OZKDQIA ... m-comments
sequential on järjestiklülitus... tavaline asi mittetänavasõidu autodel

just in case:
http://www.autolusso.co.uk/sequential-box.html

Pricing
Cost of gear kit £4,325 + VAT
Digital LED Display £375 + VAT (optional, not necessary if digital race dash is being used)
Slave Cylinder Bracket £170 + VAT
Build of gearbox £400 (optional, but strongly recommended)
Quaife ATB diff £466 + VAT (Alfa Romeo Q2 can be used)
Built Kit £110 + VAT (bearings and seals)
Gearbox Surcharge £400

The full Alfa Romeo application list for QKE9D will include: 156 2.5 V6 / 156 GTA / 147 GTA / GT 3.2 / 166 2.5, 3.0 & 3.2 / 156 2.4 10V (NOT 20V) / 147, 156, GT 1.9 JTD 16V / 147, 156 1.9.

Alfa-Romeo-logo-2015-3x3.jpg
Alfa-Romeo-logo-2015-3x3.jpg (1.11 KiB) Viewed 4872 times
testin ainult- palun ignoreerida seda posti :)

Katsume seda posti mitte tähele panna :mrgreen:

Küsimus kah, kas meie seas on inimesi, kes tegelevad kleepsudega. Ja teoreetiline küsimus, kas keegi saab üldse nn odavalt teha kleepsusette, kus ei oleks eri toonid üksteise peale kleebitud, vaid asi on kohe prinditud sobivates toonides (sigakirju).
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

esimese vastus- ei tea, kas on kedagi
teise osa vastus- ei usu, et odavalt
kolmanda osa vastus - peaks olema küll :)