SUVALINE PLÄMA

K.Kotkas wrote:Ma mõtlen, et tegelikult peaks soetama omale volvo märgi ja selle taha luugile keerama. Mehelik.

tegelikult sõnastust vaadates, siis juhul, kui Volvo märk on tõesti tagaluugile keeratav on see ikka ülimehelik märk kohe :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

SUVALINE PLÄMA

alfanatico wrote:...minuarust toimib eriti hästi ka rekkalt võetud "väike" mersumärk :)

ei. sest seal puudub nool
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

SUVALINE PLÄMA

K.Kotkas wrote:
alfanatico wrote:...minuarust toimib eriti hästi ka rekkalt võetud "väike" mersumärk :)
ei. sest seal puudub nool

aaga selle saab ju opeli märgilt külge pookida :roll:

SUVALINE PLÄMA

ts wrote:aaga selle saab ju opeli märgilt külge pookida :roll:

Comoon, Opel, see on äike veeklaasis.

Ei. peab olema selline

Image

edit, tegelt

fuck the mojo, Elizabeth Hurley on mega

Image
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

SUVALINE PLÄMA

aga höörlit ju auto tagaotsale ei kleebi :? kahju hakkab

Mõne väiksema Austini muidugi võiksid oma "kollile" kleepida (pidurdad järsult foori all, kuni keegi külge jääb nt :roll: )

SUVALINE PLÄMA

ma sõidaks höörlile tagant sisse parem ... :twisted:

SUVALINE PLÄMA

:lol:

aga vahetame teemat enne, kui asi käest ära läheb 8)

Image

:? http://www.gps.ee/

ja ometi kasutab Alfa VDO-d

tegelikult peaks ka auto signalistatsioon olema ühenduses AlfaStar'iga :?

SUVALINE PLÄMA

Polegi auto24 lehele ammu uudistama sattunud, enne polegi korraga nii palju alfasid müügis märganud.

SUVALINE PLÄMA

alfanatico wrote:spider on mõngel, ilus hinne ka, kahtlustan, et vajab kap remonti :?

nuuh mis see siis ära pole... 1600 veloce kapremont on palju kergem ja odavam, kui 105 oma (pealegi on Sul ju karpad JUBA üle :lol: )

EDIT: piltide järgi küll eriti remondivajadust ei ennustaks :wink: