Suvaline PLÄMA vol 2008

TS sul on sarkofaag pähe löönud!

lugupeetud hr T.L. ei ole oma 320tdi kohta midagi sellist kunagi rääkinud ;)

kuigi alfa on tal ju VÄGA ERILINE

ma ei oska oooo roolis ka täheldada, et midagi oleks teistes liiklejates muutunud

PS! tommiga on meil mõlemal muidugi koerakuut ratastel, äkki ei inrigeeri?

Suvaline PLÄMA vol 2008

Image

Võibolla on see seotud lihtsalt kehvade teeoludega...

... ning ainult kehvade asjade kokkulangevus

Image
Tegelikult ma olen normaalne....

Suvaline PLÄMA vol 2008

starfild wrote:http://fishki.net/comment.php?id=29057 Kõik uus on hästiunustatud vana :) või siis prostamalt, et " ***tagi pole muutund"

v hea, tänud :D :D :D

kommentaariks: natuke neid neljajalgseid tundes julgen öelda, et täielik rispekt mehe ja hobuse suhtes. see vanamoodi on ikka veeiii tuu matsh raskem teha kui tänapäevast moodi. ehk siis tõlgituna - väga hea juhitavuse ja tasakaalustusega masinavärk neil kahe peale. kuigi, kuidas loom selle libeda peal pikali ei kuku, see tekitab kõhklusi ja kahtlusi küll...

ses mõttes nagu ikka on muutunud - tänapäeval teevad seda kõik, põlvepikkustest poisikestest vanamemmedeni, raketiteadlased kaasa arvatud :P

Suvaline PLÄMA vol 2008

ah ei tea, vbla ma olen nõrganärviline aga

mulle tunduvad veidi pseudod teemad stiilis:

kle se uus lumine uuleläige paneb ikka kõik oopis teisiti käituma võrreldes mu vana loruaali omaga --- äääää.

igal TOOTJAL on midagi positiivset varuks

isegi minu eile kirutud psa meestel on olnud elus helgeid hetki ;) DS näiteks...

Image

Suvaline PLÄMA vol 2008

Mingi pilditeema on viimasel ajal väga aktuaalne, aga ma ei viitsi seda teemat jätkata, kirjuan parem midagi ilusat.

Nimelt räägi ühest positiivsest kogemusest. Eks me kõik ilmselt mingil hetkel oleme kirunud fakto autot oma olematu teeninduse eest ja seda täiest õigustatult, samas täna tahaksin välja tuua ühe positiivse näite.

Täpselt nädal tagasi käisn autoga pesulas ja peale pesu avastasin, et keegi on mulle kuskil/kungi tagumise tiiva pihta sõitnud, nii et sügavad kriimud sees, nii tiival stangel kui veljel.

Helistasin siis kindlustusse, et asi ikka korda teha, sealt öeldi et pöörduge automüüja poole, et nad ise ajavad kindlustusega asja korda. Läksin siis mustamäele faktosse, kust öeldi, et nemad sellga ei tegele, et minu ma lasnamäe faktosse ja küsigu sealt keredööde meistrit.

Sõitsin siis lasnamäele, läksin tööde vastuvõtu leti juurde ja kurdsin enda rasket saatust. Öeldi, et oodake moment, meister tuleb kohe. Minuti pärast oligi vajalik mees platsis ja läksime autot vaatama. Meister pani kiiresti kirja mis kohad vajavad remonti, tegi paar pilti ja läksime paberied vormistama. Paberite vormistamine hõlmas endast kõigest ühe a4 täitmist õnnetuse kohta, see käis kiiresti. Paberid vormistatud saatis saatis meister need kindlustusse ja ütles, et vastus peaks varsti tulema ja et ta helistab kui kindlutusega asi korras. Kogu see asjaajamine ei võtnud mul aega rohkem kui 15 minutit.

Emsaspäeva hommikul helistas siis meister ja ütles, et sai just kindlustusest karantiikirja ja et nüüd saaks remondiaja kirja panna. Küsimusele millal esimest aega pakkuda oleks, vastati, et kas homme hommikul saate tuua, et siis saab nädala lõpuks kindlasti kätte auto. Asjade kiirest käigust üllatununa nõustusin ajaga. Teisipäeva hommikul pool üheksa olin tagasi lasnamäe faktos ja andsin võtmed üle. Lubati, et hiljemalt neljapäeval saab kätte.

Täna, neljapäeval, kuskile kella kahe paiku helistati ja öeldi, et alates kella neljast võib autole järgi minna. Kella viiest olin lasnamäel platsis, ning sain ilusti värvitud ja korralikult pestud auto kätte. Ja asi mille üle ma väga rahul olen on see, et sellel veljel tehti isegi üks eelnev vigastus korda(nimelt kriipisin esimese libedaga velje serva päris korralikult vastu äärekivi ära).

Selline positiivne lugu siis minu poolt.

P.S ilmselt on siin palju kirjavigu, aga kuna tegu on mölanurgaga, siis siin gramatiline korrektsus ei ole nõutud.

Suvaline PLÄMA vol 2008

E.T. wrote:ah ei tea, vbla ma olen nõrganärviline aga

mulle tunduvad veidi pseudod teemad stiilis:
kle se uus lumine uuleläige paneb ikka kõik oopis teisiti käituma võrreldes mu vana loruaali omaga --- äääää.

igal TOOTJAL on midagi positiivset varuks
isegi minu eile kirutud psa meestel on olnud elus helgeid hetki ;) DS näiteks...

::pilt::

Alfa sulas ära 8)

Image
Image

Omme uued uudised :roll:

kuigi jah... lumeläige on kadunud juba...

BTW-> mul ei ole TOOTJA vastu mitte kui midagi. Poolt on küll :roll: tagavedu nimelt... 8)

P.S DS oli ammu enne PSA-d... ja suurem osa teisi asju kah... PSA ajast meenub väikseimaina 205 :twisted: ja XM 8)
Last edited by ts on 10 Jan 2008, 22:12, edited 1 time in total.
Tegelikult ma olen normaalne....

Suvaline PLÄMA vol 2008

ts wrote:
bnd wrote:Te olete hullunud siin vahepeal!!!! :lol:
Hullanud ikka :? Mitte hullunud :roll:

Me kogu aeg nii hullud olnud ju (lihtsalt, kui igapäevaselt samas seltskonnas oled, siis ei märkagi) kui mitmepalgelised me siin olla võime :wink:

NAli naljaks, aga veetsin need päevad koos Saabimeestega :lol: ja juttu jätkus meil ikka kauemaks :D. Seega omasugused leiad ikka üles. Meie seltskonnas oli ka üks bemmimees, ta tundis end tiba tõrjutuna. Ei tea miks?
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)