Re: Suvaline pläma 2014

spark wrote:
:thumbup: mulle meeldib seal lehel olev veljefirma reklaam - mitte ühtegi 5*98 velge (tõsi üks variant oli 8-) )
Sa näed vähemalt veljefirmat-> mul rippus praegusel vaatamisel teksti ühel pool Subaru reklaam, teisel mingi arusaamatu soomekeelne mõmin. Esimene lugemine aga ärgitati võtma odavat laenu :beaver: ja räägiti ülikooli kõrvalt tuhandete teenimisest ja värkki
Tegelikult ma olen normaalne....

noh see ferru põhjaline on siiski rikkurite pärusmaa, tea kas siis tavainimesele ka tagaveduseid hakatakse tegema, loodame et hakkatakse, sest esivedune on ikka väga emane alfa alati olnud
v.a, sud muidugi

:mrgreen:

ei tasu unustada, et TEGELIKULT on tõenäoliselt neli-viis mudelit juba 3/4 ulatuses välja töötatud- nüüd on vaja lihtsalt biznizplaani, millega neid masinaid müüa saaks (hind läheb arvatavasti audi/bemmiklassi ja siiani on lihtsalt arvutatud selle kahju suurust, mis tuleb, kui biznisplaan ei tööta.)

Selle tulemusena on siis see lõbus olukord, kus Alfal on juba mitu aega müügis vaid kaks mudelit ja müüki ei ole ning kahjum kosub. Olukord täpselt sama, mis masuajal- tööd ei ole, tõmbame koomale, kuna ressursse ei ole, siis ei saa tööd võtta ja peame veel koomale tõmbama, kuna tööd ei ole.

IMHO - võiks oma 4 -5 mudelit välja visata ... juhul, kui müük ei lähe, siis on pankrot tulnud vähemalt pauguga :mrgreen: (erinevalt Saabist, millel jäi suur zest tegemata, või Lanciast, mis praeguseks meenutab Breznevi viimaste aastate olukorda- elus enam ei ole aga surnud veel kah mitte)

ts wrote::mrgreen:
IMHO - võiks oma 4 -5 mudelit välja visata ... juhul, kui müük ei lähe, siis on pankrot tulnud vähemalt pauguga :mrgreen: (erinevalt Saabist, millel jäi suur zest tegemata, või Lanciast, mis praeguseks meenutab Breznevi viimaste aastate olukorda- elus enam ei ole aga surnud veel kah mitte)
Kui Alfa Romeot ootaks sama saatus nagu Lanciat, siis I don't wanna live on this planet anymore. :mrgreen:
Ei kujutaks Alfa Romeo embleemiga ringi liikuvaid Chryslereid ette, juba Chrysler Voyager näeb Lancia embleemiga selline välja nagu keegi oleks üritanud Chryslerit vägisi kloonida ning siis tehases kleebiti vaid teine märk külge. :think: :mrgreen:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Alfa Romeo 156 2.0 või 1.8? :hi:
Vaatasin videoid netis (see ei anna heli kohapealt kindlasti sellist effekti kui reaalselt kõrvaga kuulata) ja soundil erilist vahet ei leidnud, kuna siin on räägitud, et soundi vahe pidi 2.0 kasuks kõvasti olema ning minek ka. Kuid mis probleeme 1.8sel mootoril veel leidub võrreldes 2.0 mootoriga? :angel:
Kui on valikus heas seisukorras ning heaperemehelikult hoitud 1.8 või siis teadmata ajalooga 2.0, siis kumba valiksite Teie? :hi:
Pean siis isiklike kogemusi silmas antud masinate omamisel, mitte naised saunas rääkisid jutte. :D
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Alfa Romeo 33 wrote:Alfa Romeo 156 2.0 või 1.8? :hi:
Kui on valikus heas seisukorras ning heaperemehelikult hoitud 1.8 või siis teadmata ajalooga 2.0, siis kumba valiksite Teie? :hi:
Pean siis isiklike kogemusi silmas antud masinate omamisel, mitte naised saunas rääkisid jutte. :D
Naised saunas rääkisid et tark mees ei soeta teadmata ajalooga autot eriti Alfat :wave:

Kristop wrote:
Naised saunas rääkisid et tark mees ei soeta teadmata ajalooga autot eriti Alfat :wave:
Siinkohal pidasin silmas võrdlusena hiljuti kusagilt välismaalt toodud autot, millel on ajaloole ligi saamine raskendatud. :hi:
Hetkel lihtsalt kukkus sülle pakkumine 1.8 mootorit omavale 156-le, masinat on hästi hooldatud, minimaalselt on kulumisjälgi salongis ja ka kere heas seisukorras. Kuid mootori osas liigub jälle jutte, et ei ole nii hea, kui 2.0 liitrise mootoriga 156. Genekarihma purunemisel pidi see 1.6 ja 1.8 vist mootoririhma vahele lendama? 2.0 isendil pidi see tõenäosus puuduma. :hi:

Alfa Romeo 33 wrote:
Kristop wrote:
Kuid mootori osas liigub jälle jutte, et ei ole nii hea, kui 2.0 liitrise mootoriga 156. Genekarihma purunemisel pidi see 1.6 ja 1.8 vist mootoririhma vahele lendama? 2.0 isendil pidi see tõenäosus puuduma. :hi:
Kas kisub jälle sinna naised saunas rääkisid teemaks. Tahaks ka kuulda mis jutud täpsemalt selle 2.0 mootori kohta liiguvad ja kas need isikud kes seda levitavad on seda mootorit üldse ise näinud. Kui sa Alfa Romeo 33 vaataksid mõned lehed tagasi samas teemas sulle saadetud vastuseid siis sa ei küsiks samu küsimusi siin uuesti. Mitte et mul midagi su Alfahuvi vastu oleks aga inimesed võiks õppida Search funktsiooni ka kasutama :thumbup: Tee omale selgeks kõigepealt kas sa ostad ajalugu, seisukorda või midagi muud. Tean et Alfa puhul on raske otsustada peaga kuigi tahaks seda teha hingega. Kõik mu tuttavad arvavad et ma ei ostnud omale autot vaid elustiili :D

Kristop wrote:Kas kisub jälle sinna naised saunas rääkisid teemaks. Tahaks ka kuulda mis jutud täpsemalt selle 2.0 mootori kohta liiguvad ja kas need isikud kes seda levitavad on seda mootorit üldse ise näinud. Kui sa Alfa Romeo 33 vaataksid mõned lehed tagasi samas teemas sulle saadetud vastuseid siis sa ei küsiks samu küsimusi siin uuesti. Mitte et mul midagi su Alfahuvi vastu oleks aga inimesed võiks õppida Search funktsiooni ka kasutama :thumbup: Tee omale selgeks kõigepealt kas sa ostad ajalugu, seisukorda või midagi muud. Tean et Alfa puhul on raske otsustada peaga kuigi tahaks seda teha hingega. Kõik mu tuttavad arvavad et ma ei ostnud omale autot vaid elustiili :D
Tean, et esitasin paar lehte tagasi küsimuse selle mudeli kohta, kuid see puudutas rohkem diisleid ja 2.0 mootorit ning ka search funktsiooni olen kasutanud aga pole ammendavat vastust saanud 1.8 võrdluses 2.0-sega, kuid see selleks. :)
Autot ostan ikka hetke seisukorra põhjal, kuigi ajalugu omab ka samas tähtsust, et poleks suure avarii tagajärjel kusagilt Leedu kaudu Eestisse toodud.
Raske on see valik, eriti just Alfa puhul, sooviks ma mingit riisiikaldust või rahvaautot osta, siis oleks see valik ammu tehtud. :shifty:
Nagu insener ja disainer Orazio ütles, siis Alfa Romeo kuulub tunnete ja kirgede valda, alludes südame mitte mõistuse kontrollile. ;)

1,8 bensukas peaks olema palju lihtsama ehitusega kui 2.0 ja hooldus ka odavam kuna puuduvad tasakaalustusvõllid ja kõik muu selle juurde kuuluv.

:hi:

täpselt nii-> 1,8 ja 2,0 ainsad erinevused puudutavad sisselaset (esimese otsa 1,8 on trompetivaba traktiga) ning balanssvõlli.

Ülejäänud detailid on samad. Balanssvõlli puudumine on ka teema, miks genekarihma purunemisel tükid hammasrihma vahele jõuavad.

Siin on aga hea workaround olemas-> õigel ajal vahetatud rihm ei purune :roll:

[mis tuletab mulle meelde, et pean hakkama kah rihmasid vahetama]

Tänud vastuste eest. :hi: :angel:
Lükkan viimase küsimuse letti, nimelt kirjutasid et puudutab esimese otsa 1.8 mootorit see sisselaske teema.
Kas esimese otsa 1.8 on 103kW või 106kW mootor? :hi:
Hetkel silmapiiril olev masin omab 106kW mootorit. :angel: