Auto Teemaline Suvaline Pläma

:icon_hi:

offtoppi kah:

Küsimus-> kui kaua võtab aega e36 geneka tableti vahetus?

Küsimus edasijõudnutele -> kui kaua võtab aega geneka tableti vahetus 6 sil mootoril, kui genekat autolt maha ei kruvi?

Küsimus proffidele-> kui kaua võtab aega geneka tableti vahetus e36-l kui genekas jääb auto peale ning väljas on pime, 14 kraadi külma ning auto on lagedal väljal ja puhub mõõdukas 10 m/s tuul?

teisele küsimustele vastata ei oska- esimesele kulub soojas garaazis umbes 30-40 min koos geneka eemaldamisega
aga viimast ärge keegi jumala eest kunagi proovige :icon_shocked: f%&¤n 4 tundi :mrgreen: ilma kinnasteta ning koos auto alla kukkunud tööriistade ja mutrite otsimisega auto 3 meetrit edasi-tagasi liigutamise teel.

Huvitav küll :icon_think: -> muidu olid kõik metallijubinad käte külge kinni külmunud aga just see moment, kui oli vaja padrunit mootoriruumist kätte saada otsustas see maha kukkuda :icon_clap:

P.S. kui kedagi huvitab, siis e36 kerega 320-l on kaks erinevat genekat peale pandud... 91-97 on sama aga 90-date keskpaigast kuni 91 aastani oli teine... :mrgreen:
Tegelikult ma olen normaalne....

Natuke offtoppi,ning nagu ikka viime teema korra mujale. :D
Rääkige nüüd välja kelle AR 159 hallikas-rohekat värvi sõitis täna hommikul Pärnu maanteel,mehel oli suus sigarillo :mrgreen: ,ning taga pagasnikul oli PRISTIS-e kiri? :D
Masin oli väga BUENO,ning läikis nagu prillkivi! :twisted:
Last edited by Alfa Romeo 33 on 06 Jan 2009, 14:30, edited 2 times in total.
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

kindel, et ei olnud selline?
Image
Image
esimene pilt siis tavalisest ja teine Super 90-st

Tagantvaates on muidugi autod kindlalt eristatavad
Image
Image

Küsimus ajendatud sellest, et üks paljudest surnud 90-test on punane ja madal 90 QO, mis peaks olema kah umbes 10 aastat tagasi sealtakndist ostetud :D
Tegelikult ma olen normaalne....

Sten wrote:
Alfa Romeo 33 wrote:AR 159 hallikas-rohekat värvi, ning taga pagasnikul PRISTIS-e kiri? :D
:
Kui SW siis seda võib kohata ka Viimsis Aiandi teel.
Spordivaguniga oli tegu jah! 8)
P.S Satun ka päris tihti Viimsi vahele,kuid mulle pole ta veel silma jäänud. :)
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Anthrax wrote:Viimsi spa ees olen korduvalt näinud... aga rohekas ta küll pole. :roll: Tumedam hall on.
Minu viga,oli jah selline tumedam hall! :oops: :)
Tänase päeva saak oli 5 Alfat,ning üks hõbe hallikas AR 156 või 166,vahe oli päris suur,ning tagant suht raske aru saada kumbaga tegu,sest tulede kuju on päris sarnane,kimas täna õhtu poole Viimsi suunas.

Alfa Romeo 33 wrote:
Anthrax wrote:Viimsi spa ees olen korduvalt näinud... aga rohekas ta küll pole. :roll: Tumedam hall on.
Tänase päeva saak oli 5 Alfat,ning üks hõbe hallikas AR 156 või 166,vahe oli päris suur,ning tagant suht raske aru saada kumbaga tegu,sest tulede kuju on päris sarnane,kimas täna õhtu poole Viimsi suunas.
Mine sõida korra Pilot Motorsist mööda, ma ei jõudnud isegi kokku lugeda, mitut alfat ma seal nägin eile :icon_crazy:

Luman wrote:
Alfa Romeo 33 wrote:
Mine sõida korra Pilot Motorsist mööda, ma ei jõudnud isegi kokku lugeda, mitut alfat ma seal nägin eile :icon_crazy:
See ei oleks enam see,sest tegu ju Alfa müügi ja remondikeskusega. :D :icon_shifty:
Aastaid tagasi oli meil selline seis,et mina ei näinud meie liikluses kordagi ühtegi Alfat,kuid nende aastatega on seis meil õnneks paranenud. :wink:

Majandussurutis :P

Oeh.. ega see, et masin veel müügis on, ei tähenda, et ma tast ka loobun/lahti saan. :D

Tegelt oli haige mõte võtta ligi üks 155, millega hea rajal paugutada, nt kasvõi seesama lätlase oma :icon_thumbup:
Ja igapäevaseks kulgemiseks tahaks jänkistani blingibussi. Vaata, kui oled vana ja suur nagu mina, siis raputab antud auto neerud ju lahti ja vanainimese tervis seda enam ei kannata :D Seda enam, et pikad välissõidud tihti ja Voyager, kes siiani väga truult teeninud, hakkab lihtsalt väsimuse märke andma, hakkab liiga palju raha tahtma juba.
Samas aga eile tegin tuttavaga (gta-ga) tripi Pärnu-Tõrva-Taru-iisaku-Jõhvi-Tartu-Pärnu, no on hea sõita rsk!

Annan endale aru, et sellisest masinast lihtsalt eestis lahti ei saa, ( vt finiksi müüki ). Aga proovida ju võib, esimesed 2 pakkumist on juba tehtud, aga minule ääretult kahjulikud. Parim pakkumine on siiski Piloti poolt, uue Q4 sissemakseks :D

Ärge kaotage meelt, küll ma ikka käin kõigil "klubi" ( :mrgreen: ) rinkapäevadel edasi sellega.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)