Alfa ihuarst

E.T. lohuta ennast sellega, et minu korteriprojekt on töös olnud üle kolme aasta, elan nüüd küll sees, aga valmis pole ikka, niiet rahamatmine igasugu segudesse ja pahtlitesse ja plokkidesse on ikka täitsa läbi võtnud... kui viimane mööblitükk paika saab siis saab jälle mõnda uut alfat piiluda :wink:

Alfa ihuarst

E.T. wrote:41

ilmselt on meie inkamm veidi erinev lihtsalt ;)
uut alfat võin ma ka piiluda aga paraku mitte omada...

muidu sobiks emotsionaalselt hästi krossivagun vajadustega...
et siiski OFFTOPIC jätkuks :lol:

nuuh tegelt on ka GTA-st spordivagun olemas... :twisted:

ja madalamale vaadates on ju ka 33 spordivaguni funktsionaalsuse ning nelikveoga olemas (ja üsnagi nobe tegelikult)
Tegelikult ma olen normaalne....

Alfa ihuarst

13

püüan põhjendada miks just crossiwagon sobiks...

- 33 permanent wagon ei ole minu vürts...

- gta wagon pole 4 veoline ja ega sellise reliikviaga ei raatsiks hästi soolases vees ja liivas lödistada ka mere ääres...

Alfa ihuarst

E.T. wrote:13

püüan põhjendada miks just crossiwagon sobiks...

:roll:

Nojah -> Siiski parim asi rannas müramiseks on siiski midagi "Pärist"-> näiteks landy :twisted: või siis midagi muud sellist

:? krossivaguniga võiks kah sinna minna, kuid... pole just nagu see

ehk siis julgeks soovitada niisama kolamiseks midagi "Südamlikku" ja rannaskäimiseks miskit väga robustset ja sihtotstarbelist :lol: (vanemast ajastust pärit Pajero või Landy või Jeep või siis hoopis :roll: AR51 8) jne)

Nagu kõik teavad-> Autot, mis suudab kõike ei ole lihtsalt olemas 8) (selleks et saada omale ökonoomne, rannas müttamiseks mõeldud neliveoline millel oleks ka lõbus minek, pead ostma omale vähemalt kaks autot, kolm on muidugi veel parem 8) )

P.S. vastuste algus on lahedalt kujundatud :D

Alfa ihuarst

...vabandage, et vahele segan, aga :lol:

105 projekti juhtkond on peale mõningast vaagimist ainuisikuliselt vastu võtmas otsust, et hobuseid paremini taltsutada, antakse autole interjöör, mis võib välja hakata nägema midagi selllist:

Image

...ehk siis kaldub sinnapoole, et istmed millel siiski rohkem külgtuge, kas siis vintage või midagi uuemat, puur ja neljapunktivööd... käisin just mootorijuures ja kui kõik õnnestub mis plaanis, siis viskab lihtsalt sadulast minema :lol: ...küsimus bojaaride duumale, kas puurindus on tänaval legaalne eestis või kuda sellega? ...ma ei mõtle päris race setupi...

...oh õudust :lol: 8)

Alfa ihuarst

13 - no rannast vaid sedavõrd, et ma oma kola sinna saaks vedada ... üherattamähkijaga on see alati seotud sellise balanseerimisega siduri arvel...

praegusest seenekorvist nagu eriti kahju ei ole antud otstarbe jaoks...

41 - VINTAGE safety system- bliiiiiiiiiiiiiz...

Alfa ihuarst

Luman wrote:Seda turvapuuri asja tasuks arkist järgi küsida, kuulnud olen, et nagu ei tohiks, samas olen mõnda üuuriga autot liiklemas näinud küll.

seda peaks TRK-st küsima... minu arvates teevad nemad ralliautodeks ümberehitatud sõidukitele ülevaatust :roll:

Alfa ihuarst

...uuringud juba käivad, nii toodete kui muu osas, projekt kasvab nagu pambus, niiet nagin taga :lol: ...ei tea mis sellest kõigest lõpuks välja tuleb :) ...süüa tahaks ka, kõht on tühi, aga rahja pole, kõik on autopeale lõinud :oops: ...peab vist piknikule tulema raplasse :lol:

Alfa ihuarst

E.T. wrote:ma ka just kaalun, et kas minna piknikule või mitte...
kas sealt saadav kõhutäide ikka kaalub üles kulutused kohaleminekuks

Aga tule kohale ja sõida niikaua kuni isu täis saab :lol: :lol:

Vahetasin just õhukulu lugeja ja nüüd autol väga viis minek..sõidangi lihtsalt niisama ringi..aga isu täis pole saanud veel :roll:

Alfa ihuarst

alfanatico wrote:üks option istmele on Bielstein Nürburgring... oldschooooooool 8) 8) 8)

8) 8) 8)

Kui juba siis juba 8)

peaasi, et miski mainstream tjuuningneoon sparco sinna ei satu :evil:

aga GTAm tuleb siis või mitte :? :roll: (või GTA-SA hoopis :twisted: viimane siis muidugi "normaalsemal" kujul, kui originaalis :twisted: )

Alfa ihuarst

GTAm-iga (replica siis onju) on siuke lugu, et seda pole lihtsalt mõtet omale ehitada, kui teha kõik nii nagu vaja siis selle setupiga pole tänaval midagi teha... seetõttu siis mudingi 105 tänavaversiooni nii püssiks kui annab, säilitades original looki, asi on sedapidi arenenud mõttetöös ja seetõttu siis nüüd plaaningi neid istmeid ja asju ja värke... ex paiztab ...üks järgmine projektidest võiks ju olla 105 GTA replica, alumiinium kere ja twinspark conversion, aga ainult 105 seeria "läheb tüütuks ära" :) ja loodan, et on ekvivalenti järgmiseks projektiks võtta mõni teine huvitav mudel... GTV6 on ikka südamel näiteks :oops:

...aga jah sparcost niipalju, ega väga ei taha sinna midagi ksomilist sisse aretada ja pole välistatud, et jään originaalinterjöri juurde kui midagi "normaalset" kokku ei suuda panna... praegu alles tegelen selle pudiga, mõtlen ja vaatan ringi, mõtted, mõtted, mõtted- need ei maksa ju midagi :wink: :D