Auto Teemaline Suvaline Pläma

G mersu-> kui kedagi peaks huvitama-> EI OLE MB TOODANG

Raiuge see metsaradadele :lol:

G (esimene ja õige G ikka) on hoopis šveitsist... ning seal arendatud, suuresti toodetud jne... by Puch (kui kellelegi nüüd meenub 164 Q4 süsteem, siis jah toosama)

Muuseas-> kui veel kedagi peaks huvitama, siis G mersut on lõvilise märgiga :wink:

ja kui kedagi peaks veel huvitama, siis kajenni juures tegelikult peituvad ajaloolises faktis, et ferdinand isiklikult töötas välja põrnika... mille baasilt tekkis ka 356 nt

traktoritootja oli Enzo ees pidevalt pilaobjektiks, kuna erinevalt Ferrarist (mis kasvas välja AR ristikuliste seltskonnast ning oli puhtalt võidusõidujuurtega) seetõttu oli just Lambo esimene kes tõi avalikuse ette superdziibi (LM-002) -> traktorijuured on traktorijuured :roll: mitte, et see vähendaks mingitpidi härjakese olulisust või sõidukeid...

Aga Ferrari dziip? Enzo Ferrari keerleb nagu tiivik praegu... Sellega viiakse Ferrari just sellele tasandile, millest mittepõlvnemise üle oli vanameister kogu oma elu ülimalt uhke (ka kõige raskematel aegadel ei lubatud musta hobust sedaani ninale...)

oeh... sry... läksin hoogu :oops:

BTW Kamal? sõu vot? AR-51 Matta tuleb tuttav ette?

Image

jaaa.. LM pilti kah (mis te arvate, kuskohta kadusid LM 001 eksemplarid, mis USA armeele testimiseks anti? Jan Lambo oli madalseisus ning neil oli kindel plaan oma naha päästmiseks USA armeele maastureid ehitama hakata)

Image
Tegelikult ma olen normaalne....

plaan oli üllas buffalol aga võitis pakkumise ummjeer

ARmatta on üsna kaugel teema subjektist aka suv projektist 151

164Q4 mäletame :D isegi proovitud pulkade taga... väga AUS ja otsekohene

meie ema aka fiat
Image

anything else?

fck doktoriga on mõnus vestelda :)

Söödav antifriis

Image

Väiksed jääkristallid võivad oluliselt rikkuda jäätise pehmet struktuuri ning rikkuda muidu meeldiva maitseelamuse. Probleemi võib aga lahendada USA teadlaste leiutatud söödav antifriis.

Tervisele ohutu antifriis on tehtud želatiinivalgust ning seda võib jäätumise vältimiseks lisada toidule, ilma et peaks kartma selle maitse rikkumise pärast.

„Tegemist on suure probleemiga külmutatud toiduainete valmistamisel,” ütles uuringut juhtinud Wisconsini ülikooli teadlane Srinivasan Damodaran. „Jääkristallide moodustumine võib muuta toidu struktuuri.”

Uuringu tulemused avaldati ajakirjas The American Chemical Society's Journal of Agricultural and Food Chemistry.

„Varasemad katsed valmistada toidu sees kasutatavat antifriisi ei ole olnud kuigi edukad,” ütles Damodaran. Keskendutud on peamiselt geneetiliselt modifitseeritud Antarktika kalade ja teiste külmas vees elavatest organismidest eraldatud ainetele. Teadlaste sõnul on nad loonud esimese looduslikel ainetel põhineva antifriisi.

Damodaran katsetas uue antifriisiga töödeldud jäätisega ning leidis, et antifriisi sisaldav jäätis sisaldab oluliselt vähem jääkristalle kui tavaline jäätis.

Kuidas aga takistab antifriis just jääkristallide moodustumist, lastes samal ajal jäätisel endal külmuda?

peaks seda kraami autos kasutama

kui lähed remonti siis hea kraam

pidevalt saadaval 8)

E.T. wrote:plaan oli üllas buffalol aga võitis pakkumise ummjeer
.......:)

AM võttis LM-id (mis olid eraldatud "testimiseks" ) ning ehitas neile peale GM-i 6,5 liitrise diisli, asendas kõik keerulsied detailid lihtsatega ning :roll: voila...

Hummer=65% LM 8)

mis puutub SUV paanikasse, siis porge tegelikult tegi oma sõsara tuuramunale (tuur-eeg) ning audi vaeseke pidi hoopiski uut sõidukit välja mõtlema hakkama :( Kujutad ette OOOOdi enzineerid nägid meeletult vaeva, et SUv valmis saada, siis astusid ferdinandid sisse ja lihtsalt võtsid kõik asjad ära ja ütlesid: Sellest saab rahvaauto :P ja teie hakake nüüd otsast peale (esialgu oli see sõiduk planeeritud allroad'i kõrvale või lausa väljavahetamiseks)... Q7 on muidugi palju paljum, kui kõnealune porge...

Matta oli mõeldud just Kamal'i pareerimiseks (well... hell... AR on hullemaidki asju teinud raskete aegade üleelamiseks... :lol: Erinevalt Ferrarist 8) )

Image

Image

ts wrote:AM võttis LM-id (mis olid eraldatud "testimiseks" ) ning ehitas neile peale GM-i 6,5 liitrise diisli, asendas kõik keerulsied detailid lihtsatega ning :roll: voila...

Hummer=65% LM 8)

no meenutagen venemaa poolt tulnud sõjafilmi, mis üle pika aja hiilgas eriliti kõrge realistlikuseprotsendiga ja seal ühe peategelase (giaconda) mõttetera, kui temalt küsiti: aga sina kunstnik, miks sina tulid sõtta?

Sõda (sõdimisvahendid, tehnika) on ilus,- ilus sest kõik ebavajalik on eemaldatud.

Image

mõte järgneb - sõja pidamiseks polegi vaja liiga keerukat trasportvahendit... lihtsus on võtmesõnaks - seega panid LM mehed juba lähteülesandes mööda oa katsepartiiga kahjuks :(

noh need H käkerdised mis hummist tehti lihtsurelike jaoks ei vasta mõistagi eeltoodud kriteeriumitele...

ja mis puutub ristirästiku emme agraasesse päritollu, siis seda ei maksa häbeneda ;)

uss on mütoloogiliselt võimas sümbol ja juurtega maas (mulle isiklikult traktorid meeldivad ja elu väljaspool surnud maad (kivi ja asfaldiga kaetud linna)).

http://www.youtube.com/watch?v=g8tYmtZMc5I

ts wrote:G mersu-> kui kedagi peaks huvitama-> EI OLE MB TOODANG

Raiuge see metsaradadele :lol:

G (esimene ja õige G ikka) on hoopis šveitsist... ning seal arendatud, suuresti toodetud jne... by Puch (kui kellelegi nüüd meenub 164 Q4 süsteem, siis jah toosama)

Ma ei viitsi sinuga vaielda, aga tee palun vahe sisse austria ja sveitsi vahel. Viimases pole kunagi G-d toodetud, esimeses aga toodetakse neid siiani.

Ma võin su uputada g teemalisse infovoogu TS.
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

K.Kotkas wrote:Ma ei viitsi sinuga vaielda, aga tee palun vahe sisse austria ja sveitsi vahel.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

mään is mai feiss reed... otseloomulikult austria :oops:

jummala ausalt ma ei tea kuskuradikohast see šveits sisse tuli :oops:

G teemalist infovoogu ei ole vaja :roll:

P.S. IMHO MB on ikka see, mis on MB toodang... mitte joint-venture hübriid...

Image
Image
Image

yaw... Paneme koduseid pilte

sissejuhatuseks üks G, mis on mui mui bien, mõnus pehme liikur...

Image

Siis leidsin issanda jummala sügavusest sellise asja:

Image

nu ja siis sai ilusal selle aasta talveilmal ka pilti tehtud:

Image

jaa jaa, ma olen eputrilla...
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

Olgem ausad... siinmail on vähe inimesi, kellel oleks maasturiteemal rohke eputada 8)

EDIT: teema pealkiri veelkord muudetud... ja kleepsuks samuti... proovime siis seda autoteemalise plämana hoida 8)

avarustest rääkides:

Image

Mõnele inimesele ei meeldi rafineeritud vormid ja siis nad peavad rõvetsema.

nagu see sakslane siin

Image

tahaks midagi öelda aga... ei suuda

Kuigi on veel hullemaid maastureid tehtud (SUV ? jah See on SUV... gaz53 on mõne maasturi kõrval ikka ehe kökats)

Image