Tekib tõesti küsimus kas tasub 1K hiinakat osta kui Bosch originaal JTS mootorile näiteks maksab 1700 eeku. Ja see pole ainult andur vaid andur koos korpusega.flymadman wrote:Nii vahepeal siis alfa sündmustest jälle.
Kõige pealt sai uus õhulugeja peale lastud panna ´aga kuna mõtlesin et nagunii laguneb jälle minu sõitustiili juures poole aastaga ära siis sai see odavam 1k hiinakas ostetud. :icon_thumbdown: Enda lollus sellise asja pealt kokku hoida.
Otseses mõttes täielik pask. :doublefu: Kui tuju on siis töötab korralikult ja üldse nagu pole kogu jõudu mootoril vahepeal,tõrgub ühesõnaga pidevalt.Tuleb see siis kiiremas korras välja vahetada :icon_problem:
üleeile siis suutsin ühe võtme keerada süütepessa pooleks.Jamas süütelukuga,võtti läheb sisse aga ei keera.Sai siis nii kaua pusitud kui võti pooleks murdus.Kõik siis jällegi enda lollusest ja murdmisest.Probleem oli siis selles et süütelukku oli kogunenud kondents ja ära külmunud.Päeval oli just üks pikkem 400km ots ja arvatavasti märgadest põhjamattidest see tekkis soojas autos. Õnneks tuli poolik võti ilusti välja ja sai paar sekundit kuuma fõõniga lukku lastud ja teine võtti keeras ilusti.![]()
Veel ,et tagumiselt stangelt koorub värv nagu munalt igaltpoolt.Tasuks vältida sellist asutust nagu dB-HB kelle värvitud see stange oli ning nende parandatud stange nurgalt andis ka pahtel järgi.Ühesõnaga tuleb see ka kuskil lasta ära teha aga ennem ei tee Kui gta stange kätte saab,siis koos kõik värviparandused ära teha.
Muideks olen ka suvevelgede jahil,natuke veel koguma dengi ja siis tellimuse Voltec T6 wheels.Mis minu arust peaks sobima päris hästi![]()
[ http://www.remus.ch/we-ba/galpopup.php? ... &imgt=alfa ]
Alfa Romeo 156 2.0 T spark 114 kW - flymadman
#137Küsimus oli selles et see oli laos kohe olemas ja ma olen seda juba 3korda vahetamas pooleteise aasta jooksul ::itpnt::
boschi omaga oleks tellimsega läinud aega ning ma mõtlesin et noh kurat peaks ju ikka sama moodi toimima,kui boschi oma aga näed võtta näppust
Muideks Viimasel ajal ka probleem kojameestega,Vahepeal auto arvab et on KIT.Kojamehed töötavad siis millal ise tahavad,vahepeal jäävad seisma siis panevad uuesti.Korra auto seisma ja uuesti käima siis jälle kõik ok.?
Mingi relee?
boschi omaga oleks tellimsega läinud aega ning ma mõtlesin et noh kurat peaks ju ikka sama moodi toimima,kui boschi oma aga näed võtta näppust

Muideks Viimasel ajal ka probleem kojameestega,Vahepeal auto arvab et on KIT.Kojamehed töötavad siis millal ise tahavad,vahepeal jäävad seisma siis panevad uuesti.Korra auto seisma ja uuesti käima siis jälle kõik ok.?

Mingi relee?
#138Räägii veel et kõik on masinal hästi ja peab ennast ilusti üleval.
Täna jooksis siis käigukast laiali,eks homme kuuleb täpsemalt mis ja kui palju :butt:
Täna jooksis siis käigukast laiali,eks homme kuuleb täpsemalt mis ja kui palju :butt:
#139See on küll kurb uudis. Ehk mingit auku kuhugi ei löönud ja vigastused minimaalsed.
#140Kahjuks kogu krempel,korpuses auk sees ja seest veel ei tea,kuigi käigud lülitusid väga ilusti kui remonti töökojase ära sõitsin.Õnneks saan janolt vist uue korraliku kasti ja mõistliku hinnaga. 

#141Läks ehk samaoodi nagu minu oma? Spidomeetri andur lendas koos poole korpusega minema.
155, 2x166, 159 ja 75?
#142naljakas see et olen kyllalt agresiivse sõitu stiiliga ja käimar toimedas pidevalt ideaalselt.Lihtsalt ei suutnud uskuda kuidas kõigil 156 kastid ära lagunevad aga näed foori tagant ülirahulikult stardides järsku ragin käis ja korras
Väänal küsiti kasti eest 500 euri 1998 aasta masina pealt ja 600 euri 2000 aasta masina pealt,hullud
Vaatan et ostan juba samasuguse auto selle eest.Ning siis jääb veel risk et panen kasti alla ja laguneb samamoodi kohe ära

Väänal küsiti kasti eest 500 euri 1998 aasta masina pealt ja 600 euri 2000 aasta masina pealt,hullud

Vaatan et ostan juba samasuguse auto selle eest.Ning siis jääb veel risk et panen kasti alla ja laguneb samamoodi kohe ära

#144Avastus et sisselaske kolektoris on õline ja karteris korralik surve sees.Võimalik et õhutustoru umbes vms.esmaspäeval vaatab täpsemalt.Mõõdab surved silindris ka ära.Õli ka nagu kuhugile ei kao ja hoiab ilusti sees.Eks siis paistab milles asi,loodame et mootor ikka ok.Muidu sõites tundub kyll et hõre poleks,väga ilusti käib ja jõudu kõvasti.Igatahes kui mootor nõuab ka korraliku kap.remonti siis seda enam taastama ei hakka ja leiab ka midagi võimsamat peale.ei teagi kumb parem varjant oleks,ehk viimane
Janolt sai ka uue kasti kätte. vanal kastil siis korpuses kaks korraliku auku sees.

Janolt sai ka uue kasti kätte. vanal kastil siis korpuses kaks korraliku auku sees.
#145Nii siis.
Kastis sees kaks suurt auku,Ok see selleks,uus kast olemas.
Mootori surved normis,15.5 ;15.5 ; 16 ;16.
Küünlad korralikult tahmased.Õli lööb kuskilt meeletult teise silindri küünla piipu juurde.Lausa uppus seal.
Arvatavasti vahetust vajavad õlirõngad jne.Võttab mootori laiali siis näeb mis vaja teha.Teeb korraliku kap.remonti ära.
Kust mõttekam/odavam oleks hakkata õlirõngaid,tihendeid ja muid osi mootorile otsima hakkata?
Ajhaa roolivõimu pump ka kuksilt lekkib,tuleb ka see ette võtta.
Kastis sees kaks suurt auku,Ok see selleks,uus kast olemas.
Mootori surved normis,15.5 ;15.5 ; 16 ;16.
Küünlad korralikult tahmased.Õli lööb kuskilt meeletult teise silindri küünla piipu juurde.Lausa uppus seal.

Arvatavasti vahetust vajavad õlirõngad jne.Võttab mootori laiali siis näeb mis vaja teha.Teeb korraliku kap.remonti ära.
Kust mõttekam/odavam oleks hakkata õlirõngaid,tihendeid ja muid osi mootorile otsima hakkata?
Ajhaa roolivõimu pump ka kuksilt lekkib,tuleb ka see ette võtta.
#146Proovi Alternative autot, alfa156.net lehelt leiad lingi ja kontakti, kui soovid ise mässata juppidega.
Samas võid ka Pilotist uurida, võibolla saad hea pakkumise.
Samas võid ka Pilotist uurida, võibolla saad hea pakkumise.
#148Jätkuvalt selline kurb vaatepilt,mootori saab kokku ehk järmise nädala lõpp.Mingipäev puhastama mootori ruumi.
Siiamaani pole kadunud mõtte võimsama mootori suhtes.Oleneb kui ma eestist minema panen ja suvel autot vaja pole siis vahetab ka tehnika välja.Ostsin ka Tuttikad suvekummid valmis ja lasin velgedele visata .mõõduks siis 225/45/17.Kummideks Eagle F1,Kallid olid aga kunagi samasuguseid rehve kasutanud ja üimalt rahul.
Siiamaani pole kadunud mõtte võimsama mootori suhtes.Oleneb kui ma eestist minema panen ja suvel autot vaja pole siis vahetab ka tehnika välja.Ostsin ka Tuttikad suvekummid valmis ja lasin velgedele visata .mõõduks siis 225/45/17.Kummideks Eagle F1,Kallid olid aga kunagi samasuguseid rehve kasutanud ja üimalt rahul.

#149Naine lasi OnuPojal sünnipäevaks joonistada.Muidu auto saatus siis hetkel selline et minemas nädalõpp venemaale ära kui kõik hästi läheb.ise siis peab minema saksi maale gta otsingudele.