viimases EVO-s on sellest Zagato Hyena-st paar pilti ... rohelisena
ja ka SZ-ist on juttu kui ühest erikerega autost
Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 2
#137tutvumine 7. seeria bemmiga
nädalavahetusel kohtus meie must GT küljega hõbedase 7 seeriaga ja täna aitasin karmavõla tasumiseks ühte musta 7 seeria bemmi hangest välja lükata, enne kui abväge tuli, tõmbasin selja raks ära :icon_thumbup: nüüd näen kõndides välja midagi alessi sidrunipressi ja pisa torni vahepealset :icon_shifty: :icon_thumbup:
nädalavahetusel kohtus meie must GT küljega hõbedase 7 seeriaga ja täna aitasin karmavõla tasumiseks ühte musta 7 seeria bemmi hangest välja lükata, enne kui abväge tuli, tõmbasin selja raks ära :icon_thumbup: nüüd näen kõndides välja midagi alessi sidrunipressi ja pisa torni vahepealset :icon_shifty: :icon_thumbup:
#139http://www.autonet.ee/kuulutused/car.php?id=124859
33 p4 jääle müügis
Ja nii need autod ära retsitakse kui iga järgnev omanik vähekese retsib ja jälle edasi müüb
33 p4 jääle müügis

155, 2x166, 159 ja 75?
#14050 kilo raha ... huvitav mis see vennike sellega siis tegi :icon_clap:
selle raha eest võiks vähemalt uuemad pildid teha!
selle raha eest võiks vähemalt uuemad pildid teha!
#141Ma nüüd väga kindlalt ei väida aga see auto vaevalt selle omaniku käes eriti sõitnud on.Jarmo wrote:http://www.autonet.ee/kuulutused/car.php?id=124859
33 p4 jääle müügisJa nii need autod ära retsitakse kui iga järgnev omanik vähekese retsib ja jälle edasi müüb
Ostab odavalt kokku ja siis paneb ilge talaga müüki, nüüd mädaneb seal mõigus koos selle punase 164-ga
#142siit moraal: kui tahad omale soodsalt alfat siis osta kohe,kui pakutakse, muidu pead kellegi kolmanda käest "talaga" ostma.
mul on kümneid autosid olnud ja üldiselt pooldan ikka emotsionaalset ostu - kui meeldib ja majanduslikult kannatab, osta auto ära, ning siis üldjuhul pole ka midagi kahetseda (ostsid ju emotsiooni ajel), muidu käid toksid rehve aastaaega ja siis ostad, ning kui siis mingi raipe saad on emotsionaalselt valus
PS muidugi ei kehti see mingi corolla või vectra ostmise kohta (kui muidugi nende mingid sport variandid väljaarvata), sest kui mingi selline juba meeldib, siis on tark raviasutusi külastada
mul on kümneid autosid olnud ja üldiselt pooldan ikka emotsionaalset ostu - kui meeldib ja majanduslikult kannatab, osta auto ära, ning siis üldjuhul pole ka midagi kahetseda (ostsid ju emotsiooni ajel), muidu käid toksid rehve aastaaega ja siis ostad, ning kui siis mingi raipe saad on emotsionaalselt valus
PS muidugi ei kehti see mingi corolla või vectra ostmise kohta (kui muidugi nende mingid sport variandid väljaarvata), sest kui mingi selline juba meeldib, siis on tark raviasutusi külastada
#143jaapanlastest ma lugu ei pea aga opelit ei maksa sõimata, eriti esimest vectrat, väga super auto on(olen ise sellisega aastaid sõitnud ja väga mõnus oli)supp wrote:PS muidugi ei kehti see mingi corolla või vectra ostmise kohta (kui muidugi nende mingid sport variandid väljaarvata), sest kui mingi selline juba meeldib, siis on tark raviasutusi külastada
#144ma ei sõima opel-it (mul on peres olnud commodore A - loe superauto) , vaid pidasin üld massi autot silmas ja selleks kõlbab vectra väga hästi (kui ta pole just 2000 või mõni muu eklusiiv mudel)
#145Ärga paljast kuiva juttu kirjutage, alati pange mingi illustreeriv pilt kah. Eeskujuks võtta ts- iga sõna järgi pilt.
Parandan vea esialgu' - commodore A
Parandan vea esialgu' - commodore A

#147opeliga on vist nii enamvähem nagu alfaga, et maine on kujundanud mingid sarad ja ega vist massid väga ei tea kui stiilseid sõidukeid selle nime all on üllitatud ja "mis keiss tglt nagu onn ää" 

#148kui veel nostalgitseda siis viimases Mobilisti nr on lugu breznevi maser qp I -st mida kaugetel 80-nendatel sai isegi saaremaal oma koduhoovis näpitud, nüüd on masin soomes taastatud ja isegi ajakohase nr märgi saanud "KGB-I"
PS tegelikult on kõik margid alates datsunist kuin zastavani huvitavid masinad tootnud aga suva s.tta on liiga palju
PS tegelikult on kõik margid alates datsunist kuin zastavani huvitavid masinad tootnud aga suva s.tta on liiga palju
#149olen isegi sellest masest igast lugusid kuulnud vanakooli meeste käest, ei rohkemat, aga muidu jahsupp wrote:kui veel nostalgitseda siis viimases Mobilisti nr on lugu breznevi maser qp I -st mida kaugetel 80-nendatel sai isegi saaremaal oma koduhoovis näpitud, nüüd on masin soomes taastatud ja isegi ajakohase nr märgi saanud "KGB-I"

#150palun pilti, ksavõi analoogistsupp wrote:breznevi maser qp I -st