Suvaline PLÄMA vol 2010

kus otsast Multipla kole on ...
koos Pontiac Atzek-iga on nad nagu kaasaegse kunst, mille "ilu ja vormi" oskavad vähesed tajuda ::itpnt:: sest kõik on ju harjunud vanade ja turvaliste traditsioonidega .... :thanksspin:
Image
Image
Seitsekümmend Viis

Suvaline PLÄMA vol 2010

kas keegi vaatas TV3'st täna saadet Genfi Autonäitus 2010 ?
ma panin kanali peale paar minutit hiljem peale saate algust - aga Alfast seal juttu ei olnud- isegi kaunitare ei näidatud.
Kas magasin maha või peab saate tootjatele noomituse tegema? :icon_problem:

Suvaline PLÄMA vol 2010

no ma ei tea aga saade mis oli enne seda (stop vist) mainiti küll mu autot(kas näidati ka ei tea, sest sattusin vaatama altes sellest kui alfast juttu oli), aga seda genfi saadet vaatasin täies mahus ja sel küll alfatest juttu polnud

Suvaline PLÄMA vol 2010

alfagirl wrote:ja MiTo tagatuled ei ime üldse. nad näevad välja küll nagu keraamilise pliidi plaat soojendusastmel number 3. :grandpa:
minuarust on tagatuled väga ilusad, ei tahaks kuidagi, et gaasipliit oleks :P ...mitol on väga ilusaid jooni minuarvates, kahju et selle 8c vägistamine lihtsalt täies jõus oli, sellise moodsa väikeauto proportsioonides on kokku kuidagi lõdva lontu välimusega lihtsalt... hea küll, hea küll, nagu ütles joala "ah krt, ma ei viitsi sellest venemaast enam rääkida" :)

Suvaline PLÄMA vol 2010

alfagirl wrote:kas keegi vaatas TV3'st täna saadet Genfi Autonäitus 2010 ?
ma panin kanali peale paar minutit hiljem peale saate algust - aga Alfast seal juttu ei olnud- isegi kaunitare ei näidatud.
Kas magasin maha või peab saate tootjatele noomituse tegema? :icon_problem:
Ei näidatud ühtki pilti. Ja seda võrdlusmomenti ma ei kuulnud. Selle eest sai pikalt-pikalt kuulda, kui vinged on nissanid ja pezood (millega ma ei taha öelda, et nad ei võiks olla) ja uutest volvodest räägiti ka. Mille juures ma pidin hirmust püksi tegema: jalakäija tuvastamissüsteem koos sellega, et ta kohe automaatselt pidurdab, kui mõni liiga lähedal on. Kas ma olen ainus, kelles sellised 'turvalisusvidinad' tõelist õõva tekitavad? Nagu keegi kuskil mainis, 'more electronic gizmos, more shit to go wrong'.
Pluss igast siukesed süsteemid produtseerivad ainult rohkem halbu autojuhte, kes eeldavad, et nende 'isemõtlev auto' kõik nende eest ära teeb. Kuni selle hetkeni, kui ei tee ja siis on jälle ilge ports laipu kokku korjata.
supp wrote:no ma ei tea aga saade mis oli enne seda (stop vist) mainiti küll mu autot(kas näidati ka ei tea, sest sattusin vaatama altes sellest kui alfast juttu oli), aga seda genfi saadet vaatasin täies mahus ja sel küll alfatest juttu polnud
Kahjuks ei näidatud su autot. Ainult mainiti korraldaja poolt. Aga selle eest näidati pikalt Paz bussi, mis on peaaegu sama cool kui alfa (ja mõnest alfast isegi coolim :butt: ). Ja ma mõtlen seda täiesti tõsiselt.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

Suvaline PLÄMA vol 2010

:grandpa:

ma mäletan, et vanasti oli rohi rohelisem ja talv talvem ja bensiin maksis samapalju kui vesi :grandpa:

seoses sellega-> kuna päästjatel vist ei õnnestunud lennukile auku pähe raakida, siis varsti tõstab tallinna vesi veehinda kütuseaktsiisi võrra :mrgreen:
Tegelikult ma olen normaalne....

Suvaline PLÄMA vol 2010

Image
jah näete. meie kõige pesamunam.
pildi pealt ei ole näha et auto on tumesinist värvi .. aga ma usun et näete seda tänaval.
ja peab ütlema - et tumesinine Alfa helesinise numbrimärgiga on väga kaunis 8)