Raporteerin: Saabusin just Nõukogude Liidust. Ukrainas alfasid ei sõida. Vähemalt mitte sel marsruudil, mida mööda ma liikusin (Piir-Lvov-Ivano Frankovsk-Verhoviina-mingi-kuradi-küla-mägede-vahel-Verhoviina-Lvov-piir). Kiievi/Harkovi jt suuremate linnade kohta ei oska öelda. Lvovis ja IF-is (kah suure(ma)d linnad) vedelesime/orienteerusime minnes ja tulles päris jupp aega, mulle hakkas seal silma täpselt 1 164 ja 1 156, mõlemad Lvovis (ca 1.3 milj. elanikku). Ühte 164 nägin veel, aga see oli piiri lähedal ja Poola numbriga, seega ei lähe arvesse.
Küll aga on seal nõrkemiseni siukest kraami:
Muide, rohkem või vähem 'tuunitud' ladasid ja okasid on seal rohkem kui neid, mida pole 'tuunitud'. Igamees on ikka vähemalt vinge kleepsu esiaknale pannud, kui muuks jõudu pole.
Ja mägede vahel on igal mehel isiklik Ural või Kraz õue peal. Mille kuradi eest nad neile kütust ostavad (kulu on ju liiter kilomeeter umbes), ma ei tea. Arvestades elatustaset ja seda, et toplivo maksab mingisugused 90 kopikat liiter meie rahas.
Teine asi jälle, et seal on nii sitad teed, et alla CrossWagoni vist pole mõtet üldse kuskile ronidagi (kõige madalam auto, mida ma nägin, oli Audi TT ja sedagi linnas).
Vot nii sitad:
Saime ühe uue rehvipaari osta endale.
Aga mis maa peal vajaka jääb, selle kompenseerib vesi:
Ja ei, me pole siin uppumas, lihtsalt väike hüpekas/laineauk.
Aga muidu on seal äge. Ajaränd -20 aastat. Ja kui koju tahad saada, pead piiri peal altkäemaksu andma. Vähemalt juhul, kui ei taha mingi 24h järjekorras vedeleda.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)