oi põrgu, ma veeresin põrandal naerdes...
teoks tehtud TS ettepanek !
Auto Teemaline Suvaline Pläma
#1397Mujal foorumis nad tegutsevad juba jah,aga noh teised margid ei ole ka teab mis asjad!
Alfa juht juba igast s*tta oma autosse ei topi!
Ooot või äkki keegi topib!?
Üle pika aja,sai natuke ka naerda! :icon_thumbup:

Alfa juht juba igast s*tta oma autosse ei topi!

Üle pika aja,sai natuke ka naerda! :icon_thumbup:

If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.
tegeleme brändi haipimisega :icon_thumbup:
kõik teavad Enzo Ferrari kuulsaid fraase nagu:
ning aga kas keegi teab Henry Ford'i ütlust:"Aerodynamics is for people who don't know how to build engines."
"Every time I see an Alfa Romeo, I tip my hat"

Tegelikult ma olen normaalne....
#1399kokkuhoiu suhtes minu poolt omad kogemused
õnnex mitte enda raha eest
rääkisin imetoote müüjad ära ja sain kasutada seda toodet mis
peax imesid sooritama
aga hilisem analüüs näitas seda, et ainukesed kes teenivad on
need neetud müügitõprad
kütusekulu vähenemist märgata polnud, nagu ka mootori võimsuse tõusu
lollid maxavad alati ja mis sinna parata
õnnex mitte enda raha eest

rääkisin imetoote müüjad ära ja sain kasutada seda toodet mis
peax imesid sooritama
aga hilisem analüüs näitas seda, et ainukesed kes teenivad on
need neetud müügitõprad
kütusekulu vähenemist märgata polnud, nagu ka mootori võimsuse tõusu
lollid maxavad alati ja mis sinna parata

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pildid ütlevad rohkem kui tuhat sõna!

If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.
mmm.... QV veljed...
huvitav kas see on see, mida Ranno mõni aeg tagasi müügiks pakkus?
enivei :icon_thumbup: tore, et neid juurde tuleb (kui see on sama, siis peaks 164Q4 juba tükki kolm olema

Igatahes- :icon_wave: VML viska oma kuulutus kah auto 24 üles- siis ei hakata kartma, et tegu on haruldase autoga

Tegelikult ma olen normaalne....
#1402Jep,VML võiks oma autost ka kuulutuse sinna üles visata,ning ehk langeb selle masina hind,siis nagu meie majandus!ts wrote:Igatahes- :icon_wave: VML viska oma kuulutus kah auto 24 üles- siis ei hakata kartma, et tegu on haruldase autoga

#1403Juhtusin juhuslikult eile TV ette,kui algas Kanal 2-hes seebikas "Victoria",ning mida ma näen,seal ühes kohas alguses,näitas tibukollast Alfa Romeo Spider'it,tegu oli vist 70-83 aasta omaga,võimalik et 66-69 aasta oma!
Kes tahavad seda näha,siis kolige kella 16:00 ajal teleka ette,ning näitlejate tutvustustes on seda näha!

Kes tahavad seda näha,siis kolige kella 16:00 ajal teleka ette,ning näitlejate tutvustustes on seda näha!

#1404keegi härra sõidab juba teist päeva viimsi kandis vastu musta 155 ga :icon_hi:
#1405Ma juhtusin eile Pärnu maanteel rahandusministeeriumi juures nägema musta ja hästi läikivat AR 164-ja!
Võimalik,et tegu on selle sama Q4-jaga mis eelmise lehekülje viimase postitusena postitasin,kuid päris kindel ei saa ka olla.

Võimalik,et tegu on selle sama Q4-jaga mis eelmise lehekülje viimase postitusena postitasin,kuid päris kindel ei saa ka olla.

#1406Aga minu Alfal tiksus eile 200000 km täis :icon_roll:
155, 2x166, 159 ja 75?
#1407LL: ma jälitasin sind 5min tagasi Veerenni tänaval oma kollase sõbrannaga...su lisa piduritules on küünal kustunud.
:icon_cop:

a.k.a Anthrax
#1408Nohh, me oleme nüüd ametlikult ajuvaesed, tra, kus ma põen nüüd, ei julge homme alfat ka välja ajada.Auto24 wrote:Sierra oli oma ajastu üks töökindlamaid autosid + vastuvõetava oma ajast ees oleva disainiga. Mazda6 on samuti töökindel ja pilkupüüdva disainiga. Miks peab ostma siis midagi mittetöökindlat? Eriti praegusel mõnede jaoks raskel ajal. Minu arvates on ajuvaesed just need, kes ostavad mingid eksoodid meie kliimasse (alfa-romeo, fiat, jaguar,...jne).
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

#1409Haha.. mu vanamees vahetas Alfa Jaguari vastu, ema sõidab Alfaga ja ma sõidan fiatiga :icon_clap:
a.k.a Anthrax
#1410jaabnd wrote:Nohh, me oleme nüüd ametlikult ajuvaesed, tra, kus ma põen nüüd, ei julge homme alfat ka välja ajada.Auto24 wrote:Sierra oli oma ajastu üks töökindlamaid autosid + vastuvõetava oma ajast ees oleva disainiga. Mazda6 on samuti töökindel ja pilkupüüdva disainiga. Miks peab ostma siis midagi mittetöökindlat? Eriti praegusel mõnede jaoks raskel ajal. Minu arvates on ajuvaesed just need, kes ostavad mingid eksoodid meie kliimasse (alfa-romeo, fiat, jaguar,...jne).
kuramuse karmid sõnad
järsku peax au solvamise eest kohtusse minema :icon_hi: