Auto Teemaline Suvaline Pläma

Mujal foorumis nad tegutsevad juba jah,aga noh teised margid ei ole ka teab mis asjad! :lol:
Alfa juht juba igast s*tta oma autosse ei topi! 8) Ooot või äkki keegi topib!? :lol: :mrgreen: :lol:
Üle pika aja,sai natuke ka naerda! :icon_thumbup: :lol: :lol:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

:roll:

tegeleme brändi haipimisega :icon_thumbup:

kõik teavad Enzo Ferrari kuulsaid fraase nagu:
"Aerodynamics is for people who don't know how to build engines."
ning
senzatitolo1dc05oa.jpg
senzatitolo1dc05oa.jpg (18.21 KiB) Viewed 5951 times
aga kas keegi teab Henry Ford'i ütlust:
"Every time I see an Alfa Romeo, I tip my hat"
:mrgreen: lahe on elada minevikus :icon_thumbup:
Tegelikult ma olen normaalne....

kokkuhoiu suhtes minu poolt omad kogemused
õnnex mitte enda raha eest :)

rääkisin imetoote müüjad ära ja sain kasutada seda toodet mis
peax imesid sooritama
aga hilisem analüüs näitas seda, et ainukesed kes teenivad on
need neetud müügitõprad

kütusekulu vähenemist märgata polnud, nagu ka mootori võimsuse tõusu

lollid maxavad alati ja mis sinna parata 8)

:icon_think:

mmm.... QV veljed...

huvitav kas see on see, mida Ranno mõni aeg tagasi müügiks pakkus?

enivei :icon_thumbup: tore, et neid juurde tuleb (kui see on sama, siis peaks 164Q4 juba tükki kolm olema :mrgreen: )

Igatahes- :icon_wave: VML viska oma kuulutus kah auto 24 üles- siis ei hakata kartma, et tegu on haruldase autoga :mrgreen:
Tegelikult ma olen normaalne....

ts wrote:Igatahes- :icon_wave: VML viska oma kuulutus kah auto 24 üles- siis ei hakata kartma, et tegu on haruldase autoga :mrgreen:
Jep,VML võiks oma autost ka kuulutuse sinna üles visata,ning ehk langeb selle masina hind,siis nagu meie majandus! :mrgreen: :icon_thumbup: :roll:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Juhtusin juhuslikult eile TV ette,kui algas Kanal 2-hes seebikas "Victoria",ning mida ma näen,seal ühes kohas alguses,näitas tibukollast Alfa Romeo Spider'it,tegu oli vist 70-83 aasta omaga,võimalik et 66-69 aasta oma! :icon_think:
Kes tahavad seda näha,siis kolige kella 16:00 ajal teleka ette,ning näitlejate tutvustustes on seda näha! 8)

Ma juhtusin eile Pärnu maanteel rahandusministeeriumi juures nägema musta ja hästi läikivat AR 164-ja! :twisted:
Võimalik,et tegu on selle sama Q4-jaga mis eelmise lehekülje viimase postitusena postitasin,kuid päris kindel ei saa ka olla. :icon_think:

LL: ma jälitasin sind 5min tagasi Veerenni tänaval oma kollase sõbrannaga...su lisa piduritules on küünal kustunud. :arrow: :icon_cop:
a.k.a Anthrax

Auto24 wrote:Sierra oli oma ajastu üks töökindlamaid autosid + vastuvõetava oma ajast ees oleva disainiga. Mazda6 on samuti töökindel ja pilkupüüdva disainiga. Miks peab ostma siis midagi mittetöökindlat? Eriti praegusel mõnede jaoks raskel ajal. Minu arvates on ajuvaesed just need, kes ostavad mingid eksoodid meie kliimasse (alfa-romeo, fiat, jaguar,...jne).
Nohh, me oleme nüüd ametlikult ajuvaesed, tra, kus ma põen nüüd, ei julge homme alfat ka välja ajada.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

bnd wrote:
Auto24 wrote:Sierra oli oma ajastu üks töökindlamaid autosid + vastuvõetava oma ajast ees oleva disainiga. Mazda6 on samuti töökindel ja pilkupüüdva disainiga. Miks peab ostma siis midagi mittetöökindlat? Eriti praegusel mõnede jaoks raskel ajal. Minu arvates on ajuvaesed just need, kes ostavad mingid eksoodid meie kliimasse (alfa-romeo, fiat, jaguar,...jne).
Nohh, me oleme nüüd ametlikult ajuvaesed, tra, kus ma põen nüüd, ei julge homme alfat ka välja ajada.
jaa
kuramuse karmid sõnad
järsku peax au solvamise eest kohtusse minema :icon_hi: