Saabiklubi Kutsub Alfasid kilomeetri lõppkiiruse võistlusele

E.T. wrote:kuulge... mis siin aurate

lähme aurame parem haapsalus
saab kummi soojaks enne saugat ;)
Vot õige..;)

Meil peaks seal kohapeal ka ühte väga lahedat vanaautot kaeda saama (Saab 92B aastast '54, spetside poolt 99% restaureerituks tunnistatud), tuleb ka rajale. Ja kui hästi läheb, siis ka lätlasi mõningase esindusega..:)

Muuseas, mida vähem te seal oma rehve vilistate (kumme pidi apteegist saama..;) ), seda parem tulemus teil tuleb..;) Ega me Tallinna klaverivabriku peale seal ei mängi..:) Lõppkiiruse testimisel on rehvikulu ikka väga marginaalne võrreldes ringrajaga. Power tuleb maha panna, mitte suitsuna taevasse lasta.
Eesti Saabiklubi ja foorum

starfild wrote:Aga kas lõppkiiruse võistlusel just hea ei ole stardis kõvasti ringi lasta, et kui lõpuks pidamine tuleb, siis on igavene jumikas hoog ratastes sees? Kiirendusel pole mõtet susitada, siis ju aeg läheb. Või ma arutluskäik ei meigi mingit senssi?
Viimastelt lõppkiirusvõistlustelt pärit lause... "väikesekubatuurilistel autode puhul, seal kus saabub pidamine raugeb jõud." ;) See on pagana õige ütlemine. Selle jumika hooga lõhud autot ja oled hulga aega raisanud suitsu tekitamisele, mis oleks võinud kuluda kiirendamisele. Kui auto ei võimalda kiirustel 120+ eriliselt kiirendada, siis tuleb see töö kõik kohe alguses ära teha.

Me loodame 200+ kiiruse ära näha. Kuigi enamus sinna ilmselt ei jõua.

Kindlasti kirjutame üles ja avaldame kõik numbrid..:)

Kui ma Saabnetti kirjutasin, et ainult saabid ja alfad, siis ma ausaltöeldes ei tulnud selle peale, et keegi võiks millegi muuga rajale tahta..:) Noh, et nagu alfaklubi ja värk..:D Eks me vaata, mis teha annab...

Paarile inimesele me ütlesime ära küll, kui taheti tsikli või tundmatut marki asjaga tulla. See üks bemm (850), mis rajale tuleb on ühe eesti saabimaailma parima mehhaaniku oma, kes paraku saabipisiku kõrval ka bemmiviirusest nakatunud on. Ja et Saab ei tee sellise kubatuurilisi autosid... siis...

cyber wrote:Selle jumika hooga lõhud autot ja oled hulga aega raisanud suitsu tekitamisele, mis oleks võinud kuluda kiirendamisele.

Ma ei kipu sugugi vaidlema vaid pigem endale selgeks tegema, et "how things are made". Lõppkiirusvõistlusel on mul ju aega nagu muda?... põhiline on finishijoon ületada võimalikult suure kiirusega. Või loeb seal see ka, kui kiiresti keegi läbis selle distantsi?

Oi kuram, kui keeruline on elu :)

no oma 156 2,0 ts kogemuse põhjal võin öelda, et kiired ajad (lõppkiirused) tulevad ikka ilma kummivileta. Pigem võiks startida küll kuskil 3000 kanti ja siis sidurit rahulisemalt vabastada (põletada).

aga äkki siis keegi alfamees korjab mu peale... vaatama tuleks ikka seda ilu seal...

number endiselt 5016728 (numbrinäiduta kõnedele ei vasta)