S.O.S veeuputus

...bentleymehel sellesmõttes vedas, et parkis kõige kunstipärasema kohapeal, ehk siis garaazhiseinas täpselt bentley taga oli selline ikebaana, et klaas, mille taga hunnik kive... see akvaarium oli siis ka seest valgustatud ja puha... ma ei tea kas see oli puhas kunst või mingi muinsuskaitse nõue vms, et selline asi sinna seinasisse tehti... oli mis see oli aga see akvaarium voolas vett täis, mis tõenöoliselt tuli tartu maanteelt, ja kui vett oli piisavalt, käis krõps ja pauhh, ning lahmakas vett koos kivihunnikuga lendas bentley pagassi peale... no vaatasin oli natsa kare ja paar tõsisemat mölki ka, ega muud hullu :)

...ma polegi nüüd garaazhi vaadanud kas keegi on selle pasa sealt jäägitul kokku lükanud, viimati reedel oli vesi küll läind aga mingi soga maas

...aga veelkord jah, ma olin üks väheseid oma sita itaalia autoga kes sellest jamast töötava autoga pääses... täna tgin valga otsa edasitagasi ja kõik justkui funkab, põrand ka paari päevaga pärsi ära kuivand, homme läheb keemilisse ja ülehomme väiksesse tehnokontrolli, kus selgub ka kogu tõde sauga osas, ma loodan parimat loomulikult, sest nii kurb kui see ka ei ole oleks napilt jalameheks jäänud- gt'l külg sees ja ootab kaks kuud juba mingit juppi itaaliast, gtv ootab kuni keremees end kokku võtab ja 156 oleks lihtsalt perse läinud, see oleks ka tähendanud vähemalt paarikuulist seanssi kui elektroonika oleks vihta saand, uhh, sou klõuss :?

...aga eilses postimehes oli tõesti väike pilt kus minu auto nina ja minu perse peal :lol: ...sain ka teada, et ma elan luksusmajas :lol: ...dziisas kuradi silguvabariik, netikommentaarides käib siuke andmine a'la "...paras teile rikkurid" täitsa perses värk :lol:

S.O.S veeuputus

Eks need netikommentaarid väljendavad ikka kõige paremini seda eestlasele omast piiritut kadedust, pole midagi teha. Aga mis sa ikka inimesega teed, kui ta elu on nii sisutühi, et muud teha pole kui kommenteerida anaonüümselt teemasid, mis temasse absoluutselt ei puutu, siis ega muud polegi öelda, kui palju õnne :D

S.O.S veeuputus

Rõõm kuulda, et Eesti kobedaim SW ikkagist elus.

Esimene asi, kui nägin telekast Fahle parklat, otsisid silmad musta wagonni keldri hämarustest.

Kui ma nüüd ei eksi siis kössitas ta seal kuskil paremas nurgas ja ootas pinnaltpäästjaid.

S.O.S veeuputus

...uksest sisse vaadates paremal taga jah, porsche ja MB taga, hea koht, ostsin kohe alguses, maja sissekäigule lähedal... a mis edasi saab ei tea, käivitatakse juurdlus ja võetakse "sõltumatu ekspertiis" et süüdlased tuvastada, praegu haldaja ajab siukest umbluud, et naer tuleb peale, loomulikult pole keegi süüdi jne eks näis... auto tuli keemilisest eile muidu, tundub ok... lähipäevil peaks sparco kiivri saama kätte, st vist et sauga ära ei jää :wink: ...halvimal juhul ehk üks kiivriga pealtvaataja :lol: