M: Alfa 156 - 2,5l '98 #16 by L3sta mis mul muud üle jääb kui harjuda.....sellised me alfistid kord juba oleme.... aga ikkagi tegu on ju alfadega teisiti ei saagi ju:D
M: Alfa 156 - 2,5l '98 #17 by bnd Aga Madis Kuidas muidu su järgmise nädala liikumised on? Mul tegelt üks punt mehi ka Tartus tööl, võin nöneid ju ka nädala sees šokeerida oma kohalolekuga See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar
M: Alfa 156 - 2,5l '98 #18 by madis minu liikumised on nädalavahetusel koju Tallinna ning nädala sees õpingud Tartus. ma helistan sulle mingi päev, räägime lähemalt sellest. laupäeval lähen Tallinnas enda praegust autot ühele huvilisele näitama.
M: Alfa 156 - 2,5l '98 #19 by bnd Aga tegelikult võime selle teema nüüd jäädavalt lukku panna ja uuele omanikule jääb soovida aind muretuid kilomeetreid. See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar
M: Alfa 156 - 2,5l '98 #20 by ts Kõll-kõll edu ka siitpoolt... ja loodame siis foorumiliikmete aurode teemas edasist saagat lugeda Tegelikult ma olen normaalne....