Alfa 164 3.0 12v mõned mured :(
#16Pigem jah H1, sest H4-l on lähi ja kaug tuli koos. Aga kes oskab soovitada head pirni tootjat? ST. et oleks pimedas ka näha kuhu sõidad:)
ts wrote:"minu"155 sai omale miskid philipsi tuuningpirnid (+50% valgust
)
aga 164 liigub vapralt tavaliste Osrami pirnikestega ning siiani pole veel nagu märgnaud, et sõitmist häiriks...
BTW soovitaks korraga mõlema poole sama tule pirnid välja vahetada...
Alpinist wrote:Siis ka see, et kojamees käib vastu kapoti äärt, kas see on tingitud nendest tavalistest kojameestest? (Pole veel neid uusi vibusid külge pannud, aga äkki see parandab asja)
ts wrote:yep... mõlemad on H1 (nagu juba ütlesin)
Kuna tegemist on luuptuledega, siis luup hajutab natuke valgust ...
N.B. JA MÕLEMAD ON 55W![]()
![]()
vastasel juhul küpsetad omal reflektorid siniseks ning ka katted kokku
(164 esituli BTW ei ole just eriti odav asi
)
mis puutub reguleerimisse, siis oled natuke s***s seisus praegu. Nimelt on FL tuled KÕIK automaatse reguleerimisega...
Seega pead otsima üles kas mootori või siis selle pesa, kus kõrguse mootor asub ning sealtkaudu mudima (ausaltöeldes jään siinkohal natuke häbisse, kuna pole kunagi ühelgi Alfal tulede kõrgust manuaalselt reguleerinud)
EDU!
ts wrote:vat seda mina ei tea... kohe mitte ei tea...Alpinist wrote:Siis ka see, et kojamees käib vastu kapoti äärt, kas see on tingitud nendest tavalistest kojameestest? (Pole veel neid uusi vibusid külge pannud, aga äkki see parandab asja)kurb on vaadata lausa
olen kõiksugu kojamehi katsetanud, kuid tulemus ikka 0 -> kojamees KÄIB vastu kapotiäärt (raamiga või raamita, originaal või oolraid pole vahet)...![]()
Käib minu mõlemal 164-l ja ka suuremalt jaolt kõigil teistel...
iseenesest kaldun arvama, et tegu ei ole mitte kojamehe vaid pigem mingi kapotikonstruktsiooni probleemiga... (et mingil hetkel lihtsalt hakkab kapoti lukk ennast viltu suruma)
Return to “Tehnilised probleemid”