Alfisti fonoteegi top3

...müravastu aitab päris hästi hea rehv ja teha väike heliisolatsioon täiendav ustesse, mul Ti-l igaljuhul seesolemine läks paremaks, korralikud võimud värgid ka muidugi jne 8) ...ja GT tehasesound bose poolt on standardolukorras vägagi 5 ...boojaka :)

Alfisti fonoteegi top3

ts wrote:*Radiomania 8)
*klassika :arrow: Vivaldi, Mozart peamiselt
*"klassika" :arrow: AC-DC; Manowar enamjaolt
*Eesti "klassika" :arrow: Dagö, Sõpruse puiestee, Metsatõll

Hmm, TS. pmst oleks võinud oma mälupulga sulle autosse jätta, siis oleks sul alati kvaliteetne komplekt kaasas. ...

maniat hommikuti enam ei kuula, pilt lihtsalt käib hommikul närvidele. Küll aga grandioosot, oja rokib ikka. Noh, ja oleme ausad, olude sunnil olen ma seal tartu mnt 80 -s (mania kodus) suht tihe külaline ka.

Eesti osast aga lisan siia kindalsti

Kosmikud, Agent M, Liisid, hannahid ja Marian id. Karvasema pool lisaks veel vana Nightwish ja ka uus Nightwish (minujaoks on seal suur vahe).

Dägo kontrerdi DVD -d vaadates näete kindlasti mu vehklevat nägu seal esireas :p

Kusjuures, hetkel, kus on juba paar klaasi veini kurgust alla voolanud (huvitav, olen peale kvartalist pausi hakanud õhtuti taas pudeli poole vaatama), siis moment laseks mingit chill lounge plaati, või retro rütme.

Kui keegi aga miskit tahab, oma kriibitud plaadi asemele, siis minu käest võib mingit valitud kola saada :p

http://beta.norby.ee/filelist.txt
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

Alfisti fonoteegi top3

alfanatico wrote:...müravastu aitab päris hästi hea rehv ja teha väike heliisolatsioon täiendav ustesse, mul Ti-l igaljuhul seesolemine läks paremaks, korralikud võimud värgid ka muidugi jne 8) ...ja GT tehasesound bose poolt on standardolukorras vägagi 5 ...boojaka :)
Läheb OT-ks ära: Kus sa seda teha lasid? Garantii probleeme ei või tekkida?
a.k.a Anthrax

Alfisti fonoteegi top3

Ai... Verdi ruulib..

Samas raadiot ei kuula üldse. Lihtsalt ei sobi se reklaam jms. Seetõttu sai muretsetud ka makk, mis raadiot ei mängi. Enamus ajast kostuvad soundtrackid - South Park The Movie, Jesus Christ Superstar, Pulp Fiction jne..

Alfisti fonoteegi top3

ar2r/33 wrote:Enamasti hard'n'heavy klassika, metalli monstrid from A to Z...

Yeah. Auto on see hea koht, kus kunagi KASSETTIDELE muretsetud hevit (ja ma kasutan seda terminit siin vabalt kõige kohta Halloweenist kuni Cradle of Filthi ja Cannibal Corpse'ini) on äge kuulata.

Lühematel linnaotstel küll enamasti mingi raadio, (uudiste+muu möla pärast, ma ilmselt ei suuda ühtki tänapäeva poppartisti nimetadagi, nende mõnuga kuulamisest rääkimata) või siis lihtsalt alfa mootor.

Kusjuures, klassikat ei suuda autos kuulata. Tahab teistsugust keskkonda mu meelest.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

Alfisti fonoteegi top3

K.Kotkas wrote:Kusjuures, hetkel, kus on juba paar klaasi veini kurgust alla voolanud (huvitav, olen peale kvartalist pausi hakanud õhtuti taas pudeli poole vaatama)
Ega see ometigi mingisuguse civic'u soetamisega kuidagimoodi seotud pole :oops: :oops: :oops:

mälupulgaga poleks mul aga midagi teha, kuna 155-ga olen saanud kokku sõita umbes viis korda (millest siis kolm tallinna ja tagasi) ning ka seda suure keelitamise ja meelitamise peale :P :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

Alfisti fonoteegi top3

zakalwe wrote:Yeah. Auto on see hea koht, kus kunagi KASSETTIDELE muretsetud hevit on äge kuulata.

minu puhul siis ainus koht... tõsi küll, kuna mul kassetikat enam pole, siis saan vaid kassetikarpe vaadata ja meenutada mis võrratuid helisid sealt kunagi kuulatud on (ja need on ikka üsnagi eee.... mitte-ilusad :lol: )

Alfisti fonoteegi top3

E.T. wrote:ehk ajab janutama hoopis vana sinise lahkumine?
üüe tüübi tulek peresse vast nii dehüdreerivalt ei mõju...

:oops: nuuh need ju 1:1-le seotud :oops:

Süümekad kasvasid jälle ühe kraadi võrra

Alfisti fonoteegi top3

pikkadel, ja meie laiuskraadi eripäradest lähtuvalt enamasti pimeduses sõidetavatel otstel on jube hea muusikale a-z vahelduseks kuulata juttu. ööülikooli, aga eriti david vseviovi 'müstilist venemaad' (isiklik lemmik :wink: ) julgen soojalt soovitada. eesti raadio kodukalt saab mp3-d alla tirida. vääääga mõnus taust :D

Alfisti fonoteegi top3

ooo jaaa...

lisaks davidile (kes on mulle ülikoolist saadik väga sügava mulje jätnud) olen ma valmis kuulama ka eesti raadio arhiivist saatesarja "eesti lugu" :)

üsna mõnusalt harivaid palasid pudeneb mõlemast saatesarjast ja ma olen tõesti rõõmus, et neid saateid saab arhiivist mugavalt kuulata, siis kui on vastuvõtuvõimet ja aega selleks.

kodus mängivad erinevad internetiraadiod peamiselt... vahel ka midagi fonoteegist mis on kolinud arvutisse...

autos...

khmm...

raadiot... vikerraadiot näiteks ja maniat... siis on seal veel mingid jaamad kui nuppe vajutada... rohkem nimesid ei tea... ülejäänu klassifitseerub autoraadioks.

plaate mp3 jms ilu mul ei ole... kuulan vahel harva eesti keelseid vinni puhhi kassette ka autos :) väga südamlikud ja üsna hästi peale loetud.
Last edited by E.T. on 31 Oct 2007, 12:51, edited 1 time in total.

Alfisti fonoteegi top3

nojah...

sa TS lajatasid nüüd piltlikult öeldes getoblasterile sümfooniaorkestri vastu ja küsisid kumbas on rohkem elu ja sügavust :D

need creschendod... mul jooksid taaskord külmavärinad üle keha mootorihääle peale...