Logo

alfanatico wrote:...paidevei eriti hulluks läheb asi siis kui hakatakse lahkama Quadrifoglio sümboli tagamaid, siis kisub suisa muinasjutuliseks tavaliselt :lol:

hmmm.... neljaleheline ristik ongi ju muinasjutuline sümbol :roll: arv neli+ ristik+ roheline värv +keldi pärimused+ tänapäeva muinasjutud :roll:

aga ma ei alusta parem :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

Logo

ok siiski :wink:

Ametlikult tegemist on hea õnne sümboliga, mille neli lehte tähistavad siis lootust , usku, armastust ja õnne, ning mida hakati esimesena kasutama 1923 aastal

:roll:

üldjoontes on ka teada, et arv neli sümboliseerib maailma nelja alustala... või siis nelja elementi: õhk, maa, tuli ja vesi :roll:

Logo

:shock:

Aitäh E.T. :lol:

ump selle unustasin kirjutada-> tundus nagu raskelt loogiline, et kõik niimoodi aru saavad...

AJALUGU KAH...

Muuseas peale Quadrifoglio Verde on AR kasutanud ka Quadrifoglio Oro ning Quadrifoglio Argento ja Quardifoglio Platino sümboleid :roll:

Viimaseid siis peamiselt 116, 119 ja 162 sarjas... ning QP eristas euroopa QA mudeleid USA turule.

Viimast QO sümbolit muuseas kandis 2,5L 12V V6; 75 sai omale üsna pea 3,0 ning sellega kaasa juba klassikalise QV-tähise. Edasi liikus see siis ka 164 peale ning Q4 saabumisega kanti siis QV tähis edasi vaid pisimale uuele mudelile (145/6), kuna nii 155, 164 kui ka 33 olid tippversiionis siis 4veolised...

Huvitava nüansina ei võetud seda kasutusele 156-147 jne juures :roll: Ju siis tundus, et märkide ajastu on läbi ning ... GTA on tagasi :twisted:

Logo

No kuulge, seda minagi, et KÕIGIS Alfafoorumites on lahatud märki ja sümboleid, aga siin seda senini ei ole tehtud :roll:

On see siis ALFA ROMEO foorum või ei ole :?:

Ja nagu näha: "juttu jätkub kauemaks" :wink:
Võib hästi ja targalt rääkida, aga veel parem on hästi ja targalt vait olla!

Logo

Kohe on saabumas ka püha Hr.Offtopic. Olge mureta. Tarkade klubi teab.
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

Logo

kusjuures Q ei saanudki olla 156 ja 147 (ega ka 166) juures kasutusel, kuna tippversioone ei tehtud neist tegelikkuses iial... st 4veolisi

GTA ja lahtine differ on nagu push up ju.

CW ei ole ikka Q ja SW ka mitte... SW 4wd versiooni olen ma üldse ainult kunagi www.apfaromeo.com lehel kohanud... iial ei ole näinud ühtegi müügis olevat... CW-d ikka vuravad aga... (mootorivalik)

OT

turrrrrbodiisel kestab kaua... läbi terve maaaaaaaAAA...

Logo

kod Giuseppe vast mainib sõnake või paar andru16 lehe kohta :roll:

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ts@kah võtab jälle oma töö käsile

EDIT: ehk saaks kuidagipidi täienduste osas ning edasise asukohaga kah läbi rääkida :roll: Info on, koht on... ainult jutukeste kirjutamiseks sekretäri koht veel puudu :roll:

Logo

ts wrote:kod Giuseppe vast mainib sõnake või paar andru16 lehe kohta :roll:

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ts@kah võtab jälle oma töö käsile

EDIT: ehk saaks kuidagipidi täienduste osas ning edasise asukohaga kah läbi rääkida :roll: Info on, koht on... ainult jutukeste kirjutamiseks sekretäri koht veel puudu :roll:

Kes see andru16 üldse on,kas keegi alfafoorumist? :roll:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Logo

cyber wrote:Nii kole leht...:( Ma Alfistide asemel nõuaks korralikku.

Nõuamegi :evil:

kohe, kui ts on ennast kokku võtnud ja uued tekstid kirjutanud kuradi saamatu tüüp-> kohe sekretäri nõudma jah... paras lahti lasta :lol: