155 ei käivitu

ts wrote:to E.T.
kindalaeka tuli on samas hargnemispesas, kus ka immo... :wink:

immo koha pealt-> olen nüüd pool päeva skeeme uurinud aga ei suuda leida mitte ühtegi asja, mis vähemalt ARCode osas selliselt (ilma tuledeta) toimetada saaks :?

seda ma irvitangi, et katkestus on kustunud pirnis ;)

155 ei käivitu

ET, ära naera midagi. G mersul on vasaku suunatule kaitse ja immo samas grupis. Ning kui sul vasak esimene pirn mingil põhjusel kaitsme maha põletab, siis on kohe immo peal ja mõtled kuubiks end.
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

155 ei käivitu

niisiis pirn kontrollitud... terve aga ei põle...

puhustitel jooskeb ilusti pinge peal, nukk käib vapralt ringi...

ainus põhimõtteliselt võimalik variant on, et miskit on kuskil juhtmestikus mitte just õieti (või siis pumbarelee mämmerdab -> nagu tellitud... kogu kuradi releeports on sinises 164-s üsna kaugel :lol: poest öeldi, et see on nii haruldane relee, et eestis põlegi sellist ) :lol:

ühesõnaga jõudsin niikaugele, et pumba kaitsmest jookseb käivitamisel läbi 9,36V (samas see ei näita see tegelikult ju midagi)

Inertia on samuti sisse lülitatud (ning manuaal lendab kus kurat- no ei ole seal kolme klemmi... ei ole :evil: ) :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

155 ei käivitu

Kui pihusteid plõksitakse, siis aju arvates mootor käib ringi (->väntvõlliandur annab impulsse jne). Küünalde pealt oleks näha - kui märjad, siis bens on aga ei sütti aga kui kuivad siis pole bensu. Bensupumba töötamist peaks tegelt kuulma kõrvaga ka?

155 ei käivitu

Niisiis :roll: Tänud kõigile abilistele 8)

teema ammendatud :roll: Peale seda, kui releed said üle käidud ning mu kallis kaasa ähvardas autost amuleti (kod. K.K.-lt autosse jäetud Horuse silm) minema viia hakkas järsku kõik tööle :lol:

tõsi küll puterdades, klõbisedes jne

tegelik põhjus oli siis Motronic-u sekundaarrelee + klemm, mis ei olnud mitte ainult oksüdeerunud, vaid oli nii endale, kui ka pesale lausa uue naha peale kasvatanud :lol:

ja õnnetu 164 pealt võetud relee tegi kohe imet lausa-> ja mitte ainult 155-ga... käisin siis sõitva autoga releede järgi ning neid siis autosse tõstes :shock: WTF signa hakkas jälle tööle... veidi aja pärast jälle korras :roll:

No Krrt... hakka või teda tagasi vedama, et ülejäänud Alfade ühisrinne järgi annaks

P.S. Alati olen öelnud, et suurimatel probleemidel on ülilihtsad lahendused.

P.P.S. kindalaeka tule unustasin kontrollida :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

155 ei käivitu

Mis oleks elu ilma alfata ? Need elektriprobleemid - Priceless. Damn I loved that car. She was one true bitch. 8)
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.