155 ei käivitu
#17ts wrote:to E.T.
kindalaeka tuli on samas hargnemispesas, kus ka immo...
immo koha pealt-> olen nüüd pool päeva skeeme uurinud aga ei suuda leida mitte ühtegi asja, mis vähemalt ARCode osas selliselt (ilma tuledeta) toimetada saaks
seda ma irvitangi, et katkestus on kustunud pirnis

155 ei käivitu
#18ET, ära naera midagi. G mersul on vasaku suunatule kaitse ja immo samas grupis. Ning kui sul vasak esimene pirn mingil põhjusel kaitsme maha põletab, siis on kohe immo peal ja mõtled kuubiks end.
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.
155 ei käivitu
#19niisiis pirn kontrollitud... terve aga ei põle...
puhustitel jooskeb ilusti pinge peal, nukk käib vapralt ringi...
ainus põhimõtteliselt võimalik variant on, et miskit on kuskil juhtmestikus mitte just õieti (või siis pumbarelee mämmerdab -> nagu tellitud... kogu kuradi releeports on sinises 164-s üsna kaugel
poest öeldi, et see on nii haruldane relee, et eestis põlegi sellist )
ühesõnaga jõudsin niikaugele, et pumba kaitsmest jookseb käivitamisel läbi 9,36V (samas see ei näita see tegelikult ju midagi)
Inertia on samuti sisse lülitatud (ning manuaal lendab kus kurat- no ei ole seal kolme klemmi... ei ole
) 
puhustitel jooskeb ilusti pinge peal, nukk käib vapralt ringi...
ainus põhimõtteliselt võimalik variant on, et miskit on kuskil juhtmestikus mitte just õieti (või siis pumbarelee mämmerdab -> nagu tellitud... kogu kuradi releeports on sinises 164-s üsna kaugel

ühesõnaga jõudsin niikaugele, et pumba kaitsmest jookseb käivitamisel läbi 9,36V (samas see ei näita see tegelikult ju midagi)
Inertia on samuti sisse lülitatud (ning manuaal lendab kus kurat- no ei ole seal kolme klemmi... ei ole

Tegelikult ma olen normaalne....
155 ei käivitu
#20Kui pihusteid plõksitakse, siis aju arvates mootor käib ringi (->väntvõlliandur annab impulsse jne). Küünalde pealt oleks näha - kui märjad, siis bens on aga ei sütti aga kui kuivad siis pole bensu. Bensupumba töötamist peaks tegelt kuulma kõrvaga ka?
155 ei käivitu
#21Võibolla leiab minu rohelisest sobiva relee? Tee üks pilt ja selle järgi võin siis vaadata.
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT
155 ei käivitu
#22Niisiis
Tänud kõigile abilistele
teema ammendatud
Peale seda, kui releed said üle käidud ning mu kallis kaasa ähvardas autost amuleti (kod. K.K.-lt autosse jäetud Horuse silm) minema viia hakkas järsku kõik tööle
tõsi küll puterdades, klõbisedes jne
tegelik põhjus oli siis Motronic-u sekundaarrelee + klemm, mis ei olnud mitte ainult oksüdeerunud, vaid oli nii endale, kui ka pesale lausa uue naha peale kasvatanud
ja õnnetu 164 pealt võetud relee tegi kohe imet lausa-> ja mitte ainult 155-ga... käisin siis sõitva autoga releede järgi ning neid siis autosse tõstes
WTF signa hakkas jälle tööle... veidi aja pärast jälle korras
No Krrt... hakka või teda tagasi vedama, et ülejäänud Alfade ühisrinne järgi annaks
P.S. Alati olen öelnud, et suurimatel probleemidel on ülilihtsad lahendused.
P.P.S. kindalaeka tule unustasin kontrollida

teema ammendatud

tõsi küll puterdades, klõbisedes jne
tegelik põhjus oli siis Motronic-u sekundaarrelee + klemm, mis ei olnud mitte ainult oksüdeerunud, vaid oli nii endale, kui ka pesale lausa uue naha peale kasvatanud

ja õnnetu 164 pealt võetud relee tegi kohe imet lausa-> ja mitte ainult 155-ga... käisin siis sõitva autoga releede järgi ning neid siis autosse tõstes

No Krrt... hakka või teda tagasi vedama, et ülejäänud Alfade ühisrinne järgi annaks
P.S. Alati olen öelnud, et suurimatel probleemidel on ülilihtsad lahendused.
P.P.S. kindalaeka tule unustasin kontrollida

Tegelikult ma olen normaalne....
155 ei käivitu
#23Mis oleks elu ilma alfata ? Need elektriprobleemid - Priceless. Damn I loved that car. She was one true bitch. 

Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.
155 ei käivitu
#24Mis oleks elu ilma alfata ? Need elektriprobleemid - Priceless. Damn I loved that car. She was one true bitch.
jaa-jah, ärge unustage kaitset