Märjukese eelistused

Peaaegu kõik õlled mis meil poodides olen näinud olen ka ära proovinud, ei tunne huvi matitsestatud (shokolaadi, kirsi jne.) üle. Enda jaoks tšehhi õlled on parimad. Loodan kunagi seal kandis ka läbi käja ja ära proovida elavad, koha peal valmistatud kraami.

Märjukese eelistused

Hommikuti, kui meelde tuleb, rüüpan koorega kohvi. Tungivat vajadust kohvi järgi ei ole.

Lõuna laua kõrval on ehe maa piim 8)

Ja õhtuti, kui sõitmist pole, siis vana ja usaldusväärne Saku Originaal. Vahepeal oli muidugi väga paha maitsega see humalavesi :roll: .

Viina tarbin harva ja siiski ainult vene viinad, standart-rasmer. Veinidest meeldib kuiv valge vein... mõnus juustu kõrvale limpsida.
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT

Märjukese eelistused

:lol: hommikuti, kui kohvi meelde ei tule, siis tööle ei lähe...

Päeval peamiselt kohvi-> söögi alla, söögi asemel ja söögi peale (masendav sõltuvus), vahel ka kakaod (et enne uut kohvitassi eelmise maitset unustada :lol:)

Pikematel sõitudel leiab autosse tee mõni energiajoogike, harvem maistega vesi

Söögi juurde tavaliselt piimajooki (mida poes millegipärast 2,5% piimaks nimetatakse), harvemini mahla ning haruharva kas veini või õlut

vahest (umbes kord kuus) reede-laupäeva õhtul väike õllevalik nelja viie pudeliga :lol: (Prisma, Rimi jne õlleletist on juba suht raske midagi "uut" leida)-> jumal tänatud, et mul hetkel garaazi pole: ei suudaks kuisatusele vastu panna sinna "taarariiulid" ehitada, et kõik mekitud margid meeles oleksid (BTW masedavaid asju müüakse õlle nime all mujal maailmas)

Eesti kohalikest õlledest ikkagi a le kukk premium, veidi harvemini special ja vahel harva satub ka ale või saku abbey näppu-> kunagi vanasti oli pipraga maistestatud Rock müügil (see oli ikka üks hea asi küll)

kangema kraami suhtes ei ole just eriti valiv-> valget viina, viskit, tekilat, dzinni jms eriti hea meelega ei tarbi (kui siis vaid miski seguna)

Konjak, brändi ja rumm on nagu natuke rohkem meelt mööda :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

Märjukese eelistused

No mina olen selline viisakas mees, et kui miskit pakutakse, siis enamasti kätt ette ei pane. Olgu ta siis kange või lahja, puhas või värviline...

Muidugi õlu on üle kõige. Enamasti läheb Halekukk Premium, kuid ka Kuld, Rock ja Aleksander on head.

Peomelus on ikka see värvitu 40 vol norm, aga on olnud aegu, kui sai peamiselt Gabrielit rüübatud... see oli selline hea kraam - võtsid poest kahele pudeli, paar mõnusat lonksu ja peotuju üleval.

Kohv ei ole minu jook. võibolla kord kahe kuu jooksul joon tassikese või kuskil külas olles keegi on rängalt vaeva näinud ja juba välja valanud, siis viisakusest. Tee ja piim on ikka väga head.

Märjukese eelistused

täna joon küll midagi mis vahutab

töönädalast on tõesti vaht väljas

pea valutab, silme ees keerlevad rattapoldid vaheldumisi GTA jubinatega ja mitme graafiku ning mitmetuhande exceli tabeli kirjega

tervelt mitu pudelit joon...

aga enne :roll: võtan roolilüliti lahti :lol: sealsete KLEMMIDEGA on koos lõbusam juua :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

Märjukese eelistused

Sekundeerin ts-ile.

Võtan seda mis vahutab. Mitu pudelit, õigemini purki. Testide skoorimisest ja kontrolltööde parandamisest on vaht väljas. Eriti viimasest, kuna tihtipeale on vastused täiesti priceless. Ma isegi ei tea, kas nutta või naerda. Peale 10-t lollust muidugi ilmselt juba nutta.

Ja vahutavat võtan selle vennaga, kes mulle 33 müüs. Ja viskan teda tühjade õllepurkidega selle eest, et ta ilusa auto seismisega käest ära lasi.

Ahjaa. Vastuseks küsimusele. Eesti õlut suuremalt ei tarbi, kui siis pubis vaadist alekokki (preemjum). Originaalil pole ju ka tegelt viga (jah, ma tean, see on lame ja ebaoriginaalne)

Üldiselt: Heineken. Tegime kunagi proovi: Ostsime erinevaid eesti ja ka välismaa õllesid ja heinekeni. Peale paari eesti õlut H. lahti tehes oli maitsevahe radikaalne. Muidu ei arvaks, et eesti õlu on paha. Aga kui sinna vahele juua midagi paremat, siis on erinevus tunda ja paraku kodumaise toodangu kahjuks. Ja enamuse muu välismaa toodangu kahjuks. Meie metoodika oli muide laitmatu: esiteks kaitsetasime me kahekesi ja mitte kunagi üle 4-5 erineva sordi korraga, et maitsemeel ei tuhmuks. Heineken võitis kõik testid mõlema arvates. Teisel kohal oli Kaiser...
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

Märjukese eelistused

ts wrote:aga enne :roll: võtan roolilüliti lahti :lol: sealsete KLEMMIDEGA on koos lõbusam juua :lol:

Sa jood KLEMMIDEGA :lol: :lol: , ma jällegi sissepõlenud jagajaga... veeretan praegu seda näppude vahel :lol:
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT

Märjukese eelistused

veiks wrote:
ts wrote:aga enne :roll: võtan roolilüliti lahti :lol: sealsete KLEMMIDEGA on koos lõbusam juua :lol:
Sa jood KLEMMIDEGA :lol: :lol: , ma jällegi sissepõlenud jagajaga... veeretan praegu seda näppude vahel :lol:

Aga mina joon hoopis Alfa klaasipuhastuspaagist :lol: :lol: :lol:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Märjukese eelistused

alfanatico wrote:
aga enne võtan roolilüliti lahti sealsete KLEMMIDEGA on koos lõbusam juua
...see mees on küll täitsa hull :lol: :lol: :lol:

Pole ammu nii naernud :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ebanormaalsed :D
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)