Hääletame kõige tugevama lüli

Teen ettepaneku teha üks koosistumine, kus kõigil on kaasas need joogid, mis käisid läbi teemas: märjukese eelistused.

Alustaksime reedel kohe peale tööd ja lõpetame pühapäeva lõunast. Noh, et siis jõuab veel esmasp tööle. Teemaks on OT suurte tähtedega ja kõik räägivad, kõvasti, palju ja kõigest. Arvan, et siis on meil AINUS võimalus OT vähendada siinses keskkonnas. :lol:

Ärge lööge nüüd, ega ma tegelt ei taha, et siin päevad läbi vaikus oleks ja vestleksid 2 kodanikku: ts ja abivajajad :D

Saage aru, kurk nii kuivab, et peas käivad juba igasugu lollid mõtted et saada kedagi teispoole lauda- peegliga on jube igav viina visata, too on kõik jutud juba ära rääkinud.... :lol:
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

...njahh, ning et oleks offtopp igal tasanadil siis kohale võib tulla ainult bemmi või opeli või mingi muu saaniga, ning räägime ainult riisiveskitest jms masinapargist :lol: ...

...ütlen ausalt, et mul pole lausjoomigu vastu kunagi midagi olnud :lol: ...alati kui plaanitakse mingit firmapidu võ asja, et mida siis ka teha, siis pakun, et "khm...khm...läeheme kuhugi kohale ja hakkame kohe jooma? ...juba bussis... :P ) ...mida me veiderdame :lol:

bnd wrote:Ärge lööge nüüd, ega ma tegelt ei taha, et siin päevad läbi vaikus oleks ja vestleksid 2 kodanikku: ts ja abivajajad :D

:lol: Selleks otstarbeks tuleks luua eraldi nurk pealkirjaga: Dr.ts avita! :wink:
Võib hästi ja targalt rääkida, aga veel parem on hästi ja targalt vait olla!

Stelle kle laseme need kuradi Audru hauderaja ajad lahti

paneme hoopis erinevaid joomaurkaid üle vabariigi kinni ja võitja on see kes viimasena lubadega roolis on...

KARIKASARI :D

NB! LL vuhi nüüd 1 KarikaPlakat ka valmis.... ja siis paneme hääletusele, kumb lahendus pakub rohkem esteetilisvisuaalset ja vaimset rahuldust... kas rinkakarikas v veinikarikas...

PS! Pole midagi paremat värskest joobest!

kusjuures nende paari aastaga on piisav hulk karikaid laiali jagatud, et neist juua terve foorumiga.