kallurautojuht wrote:ka kiirus äkki ei olnud mingi 203 ga piiratud, ma enda omaga ka üle 190 ei julgenud, kuid tunne oli et oleks veits veel läinud.
Eks ma pean selle piiri siis ära prooovima :snooty:
Edit: Bose Kirju mul pole.

kallurautojuht wrote:ka kiirus äkki ei olnud mingi 203 ga piiratud, ma enda omaga ka üle 190 ei julgenud, kuid tunne oli et oleks veits veel läinud.
Selgets wrote:::itpnt::
Kindluse mõttes vaata enne üle mis seisus ja mis tähisega rehvid autol all on
Talverehvid tavaliselt üle 190 ei kannata ( st tähis peab olema vähemalt U - talverehvid kipuvad olema T või madalam)
Tähendab see üldjoontes seda, et kui Sul on T rehvid all, siis kiirustel üle 190 on 60-40 tõenäosus, et turvis annab järgi - üle 70 km h kiirusel on suht kindel, et auto teele ei jää
ts wrote:18 ära isegi plaani - meie teede puhul Sa autoga enam sõita ei taha- pealegi imho on 18 natuke overkill ka välimuse osas
Velgede välimust pead ise hindama
janar_t wrote:Kõige ilusam velg pre-facelift 156 all oli enne, on praegu ja on ka tulevikus originaal Teledial :grandpa:
Ja edu autoga. Pidin seda isegi peaaegu, et vaatama minema :icon_thumbup:
Jan1 wrote:See velg on rohkem Ford Focuse teema. 156 alla nagu ei sobiks teravate nurkadega profiil. Aga eks maitse üle ei vaielda. Kui meeldib ju siis on see õige.
Anthrax wrote:By far kõige ilusam kooslus:
156Ti originaal või sarnane või Toora T670