AlfaRomeo 156 SportWagon 02 [Germo89]

::itpnt::

Kindluse mõttes vaata enne üle mis seisus ja mis tähisega rehvid autol all on

Talverehvid tavaliselt üle 190 ei kannata ( st tähis peab olema vähemalt U - talverehvid kipuvad olema T või madalam)

Tähendab see üldjoontes seda, et kui Sul on T rehvid all, siis kiirustel üle 190 on 60-40 tõenäosus, et turvis annab järgi - üle 70 km h kiirusel on suht kindel, et auto teele ei jää
Tegelikult ma olen normaalne....

ts wrote:::itpnt::

Kindluse mõttes vaata enne üle mis seisus ja mis tähisega rehvid autol all on

Talverehvid tavaliselt üle 190 ei kannata ( st tähis peab olema vähemalt U - talverehvid kipuvad olema T või madalam)

Tähendab see üldjoontes seda, et kui Sul on T rehvid all, siis kiirustel üle 190 on 60-40 tõenäosus, et turvis annab järgi - üle 70 km h kiirusel on suht kindel, et auto teele ei jää
Selge :) Eks ma siis rahunen maha ja ootan aega kuniks saab Sellised Ilusamad papud talle alla kruvida. Esmalt peaks leidma mõned ilusad. Siit ka küsimus. milline velg sobib Tollele autole kõige rohkem. Tollides paneksin suveks midagi 17-18" :sherlock:

ts wrote:18 ära isegi plaani - meie teede puhul Sa autoga enam sõita ei taha- pealegi imho on 18 natuke overkill ka välimuse osas

Velgede välimust pead ise hindama :-)

no auto liikleb suurema osa Soomes ;)

olen naq vaadanud autot ja mõelnud 18 peale ja siiis tagumine osa läheb nii mõnusalt sujuvalt . ja kardan et 18 oleks tõesti liiga vanker talle. Rikuks selle auto Stiiili puhtust päris palju. :icon_wtf:

janar_t wrote:Kõige ilusam velg pre-facelift 156 all oli enne, on praegu ja on ka tulevikus originaal Teledial :grandpa:

Ja edu autoga. Pidin seda isegi peaaegu, et vaatama minema :icon_thumbup:

Mulle endale on silma jäänud selllised, 17" loodan et sobivad Endale tundub et alfa All peaks sobima :thinking:
Image

Edu Alati Tarvis :) No eks ma olen siis õnnelik et jõudsin ette ;)

Jan1 wrote:See velg on rohkem Ford Focuse teema. 156 alla nagu ei sobiks teravate nurkadega profiil. Aga eks maitse üle ei vaielda. Kui meeldib ju siis on see õige.

Aiii PLinnnn.... Jah Kui nüüd mainisid ära Focuse siis ... tuleb sinuga yhel nõul olla, kuna nii ta on jah. Eks peab proovima erinevaid alla.. ennem kui tean mis sinna parim oleks. v lasta mingi Costum velg teha, Värvilahenduselt. Muidu mulle endale meeldivad Randiga, kuid Alfale ei sobi see. Minuarust. vähemalt pole yhtegi nöinud kll Randiga.

Anthrax wrote:By far kõige ilusam kooslus:
156Ti originaal või sarnane või Toora T670
Image

Jaa Ilusad on need Toora veljed, olid yhel A6 c5 kerega masinal samasugused, mis sinu kujutatud pildil.

Ennem tegelen pigem pisivigadega mis seni avastanud olen.

*Tagumine kojamees ei tööta
*Esiklaasile ei tule vett sammuti ka tagaklaasile mitte
*Termostaadi peaks vahetama ära( Sõitsin soome ja vee temp üle 50 ei tulnud)
*Auto on seisnud tiba aega seal müügiplatsidel seega peaks korra suppordid lahti tõmbama ja kolvid seal sees ilusti liikuma panema

hetkel naq muid probleeme polegi.

Ahjaa ülemine sarniir(õõtshoob) vahetada.

Oioi... Pole tõesti siia väga ammu midagi lisanud :duh:

Aga Ehk siis Räägin mis vahepeal ära teinud olen :wink:

Nimelt sai ühekorra siin Autoga Pesulas käidud ja muidugi õues olid mõned miinus kraadid.
Ei tea küll millepärast oli vaja mul katuseluuki avada aga igatahes seda ma tegin ja tulemus oli ka kohe olemas!

Pane tähele Katuseluuki:
Image
Juhi Poolt:
Image
Kunde Poolne:
Image
:icon_censored:

Ei olnud tulemusega rahul seega sain natukene uuritud lähemalt probleemi et mis siis õigupoolest üle läks v siis katki :book: :wrench:

Kõigepealt Klaas lahti, näha ka siinidel jooksvaid vardaid :D juhipoolt kikkis teine ikka maas :cry:
Image
Image
Siis Tegin midagi sellist:
Image
Ning siis oli probleem lahendatud :)
Image
Nimelt senimaani ei avastanud midagi kahtlast, ning mõtlesin et ehk on lihtsalt keerme üle visanud kuna ükspool oli kinni ja teine lahti siis mootor tegi oma tööd ja viskas paar korda ainult üle ja ei lõhkunud midagi muud ära . VõTsin siis mootori lae küljest korraks lahti. Sättisin siinidel jooksvad vardad samale maale :) Ja Panin kokku tagasi :) :icon_thumbup:
Image
Ja pole ka mul Kullast aju mis kõik teaks :thinking: sain ka mina siis millegist lihtsalt toore jõuga jagu. Kellegil on midagi sellist mulle pakkuda :)
Image