OT mootori kap remondi kohta

siis jah... otseloomulikult on kolmanik inimesi sellised, kes hommikul ärkavad, ringutavad ja mõtlevad: "Oh täna on ilus ilm... ja raha on nii palju... läheks teeks mootorile kap remondi ära! Pole seda ju nii ammu teinud "

LP. T.S, meie GURU, MAESTRO!!!

miks sa nii muretsed teiste rahast :?: :lol:
Last edited by Lancist on 28 Jan 2008, 14:31, edited 1 time in total.

Split :lol:

ei mingit müügiteema solkimist :lol:

Muuseas-> olen ma kahelnud auto heas seisukorras?

EI! mitte natukestki... pole ka maa peale kedagi veel kutsunud :wink:

Ma ei saa aru, mida Te siin nüüd üritate tõestada? Summutiteema läks hinge :?:

Mis poolsõitvatesse ämbritesse puutub, siis neid mul ei ole :P Mul on väga hästi sõitvad ämbrid :lol:

PALUN SAAGE LÕPUKS ARU-> mul on jummala savi teiste rahast-< küll aga kui öedlakse, et auto on saanud Kap remondi aga isegi keti pingutustald on vahetamata, siis inimene, eks selle auto ostab ei plaani järgmise 400-500k juures mootorisse vaatata... käib laks ja korras (palju õnne uuele omanikule!)-> pärast seda on juba tükk seletamist, et mida tähendab kapremont
Tegelikult ma olen normaalne....

jannuhellu wrote::lol: :lol: :lol:
kui siis tahaks sealt auto pealt seda mootorit.
igatahes kas mugtv mootorile istub 6 käigune 3.0 ise käigukast vahele?..kui see ikkka on sama moootor mis mu gtvl? :oops: :oops:
:roll:
sest ma ikka tahaks hirmasti suvel auto tegemise ette võtta...pragu teine kükitab garaaziz ootab kevadet...Üritasin teda käima panna ükspäev aga ei tuhkagi...lubab ja lubab aga käima ei läinud...ju vist niiskuse teema....mis ta muu olla saab eksju....igatahes plaanin samuti mootori kap remi....kalvoga rääkisin siis ta ütles et miiinimum suurusjärk oleks 50 000....
ei tea mis saab lihtsam oleks korralikum mootor osta kui seda remontida..rootsist leidsin ühe sellise 25 tuhande eest 99 aasta 164 pealt ls98000...aga jäin vähe hiljaks...keegi soovitaks ehk mis oleks mul kasulikum ette võtta...
sõimata ei viici saada :oops: :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....