UUS Alfa Romeo ESINDUS
#17E.T- millal esimesed teenindusajad kirja saab panna? Punasel kerib 20 000ette varsti.
Õnnistaks kohe asutuse sisse.
Õnnistaks kohe asutuse sisse.

a.k.a Anthrax
UUS Alfa Romeo ESINDUS
#18hr antrax, teenindusaja võid ju minna kasvõi täna kokku lepida - näed inimesed ja koha ka ära, mul maruraske lubada kellegi kolmanda eest tema tööaega.
kui teenindus saadud, siis ehk paned ka oma emotsiooni kirja skeptikutele (kelle pahameel on tingitud eelmiste esinduste kogemusest) pureda siia.
kui teenindus saadud, siis ehk paned ka oma emotsiooni kirja skeptikutele (kelle pahameel on tingitud eelmiste esinduste kogemusest) pureda siia.
UUS Alfa Romeo ESINDUS
#19Aadress siis jäi samaks, Järveotsa tee 54?
Kui nii siis väga hea, ise elan Õismäel, hea kasvõi viimases hädas auto sinna lükata
Tundub, et nende inimeste suhtumine on õigesti meelestatud ja inimesed ise on alfanaatikud (Y) Hinnaskaalasid ei mainitud? Võrreldes TRK'ga mis on seni olnud Alfa omanike meelispaik.
Aga selle piduliku rongkäigu võiks küll ära teha, loodetavasti saan TRK'st oma masina kätte selleks ajaks... üle 3 nädala juba seisab teine õnnetult seal..
Kui nii siis väga hea, ise elan Õismäel, hea kasvõi viimases hädas auto sinna lükata

Tundub, et nende inimeste suhtumine on õigesti meelestatud ja inimesed ise on alfanaatikud (Y) Hinnaskaalasid ei mainitud? Võrreldes TRK'ga mis on seni olnud Alfa omanike meelispaik.
Aga selle piduliku rongkäigu võiks küll ära teha, loodetavasti saan TRK'st oma masina kätte selleks ajaks... üle 3 nädala juba seisab teine õnnetult seal..

UUS Alfa Romeo ESINDUS
#20Hinda saad ju küsida nii Pilot-st kui TRK-st
aga auto võiks ikka enne hooldusse viia kui viimases hädas
aga auto võiks ikka enne hooldusse viia kui viimases hädas

UUS Alfa Romeo ESINDUS
#21ET kas pilot on nüüdsest siis ainuke ametlik esindus/hooldus või on fakto seda ka edasi. Või on kõik fakto kohustused ka edasi antud pilotile, näiteks ette müüdud hooldused?
UUS Alfa Romeo ESINDUS
#22Itaalia auto toob maale, Pilot müüb edasi ja hooldab, seega jah ainuke ametlik, eesti vabariigis. Ettemüüdud kohustuste koha pealt ei oska ma kahjuks kaasa rääkida, seda peab ise ja otse küsima.
UUS Alfa Romeo ESINDUS
#23Mul siis 6.märts 20k hooldus.
Oskab keegi öelda, mida peaks sisaldama 20k hooldus 2,0TS Selespeed 147-l?

Oskab keegi öelda, mida peaks sisaldama 20k hooldus 2,0TS Selespeed 147-l?
a.k.a Anthrax
UUS Alfa Romeo ESINDUS
#24käisin minagi uues esinduses oma halli 164 ga
nii kui sisse astusin rabas mind hele ning evandiluu karva
poleeritud klinkerp6rand
esmase hooga arvasin, et nyyd rikun ära steriilse tasapinna
aga tutkit brat
professionaalne porimattide systeem
toimis märkamatult ja 100%
esimesed kohmakad pilgud said vahetatud ja me hakkasime
vabamalt suhtlema
härra entusiast märkas, et olen saabunud oma halli pardipojaga
tema esimesed s6nad olid umbes sellised
- on näha, et te olete meie margiga kursis -
olin liigutatud, et minu tagasihoidlikku inetut pardipoega märgati
uurisin siduriga seonduvat infot, abivalmid inimesed toimetasid m6nda aega ja sain teada mida vaja pakuti ka proovis6idu v6imalust k6igi masinatega mida nad ise kasutavad. seekord ajapuuduses polnud aega aga kästi tagasi tulla siis kui saan
pildid hiljem
nii kui sisse astusin rabas mind hele ning evandiluu karva
poleeritud klinkerp6rand
esmase hooga arvasin, et nyyd rikun ära steriilse tasapinna
aga tutkit brat

toimis märkamatult ja 100%
esimesed kohmakad pilgud said vahetatud ja me hakkasime
vabamalt suhtlema
härra entusiast märkas, et olen saabunud oma halli pardipojaga
tema esimesed s6nad olid umbes sellised
- on näha, et te olete meie margiga kursis -

uurisin siduriga seonduvat infot, abivalmid inimesed toimetasid m6nda aega ja sain teada mida vaja pakuti ka proovis6idu v6imalust k6igi masinatega mida nad ise kasutavad. seekord ajapuuduses polnud aega aga kästi tagasi tulla siis kui saan
pildid hiljem

UUS Alfa Romeo ESINDUS
#25Ära sellega küll riski. Muidu lähed varsti müts näpus koju läbirääkimisi pidamainz164 wrote:....pakuti ka proovis6idu v6imalust k6igi masinatega mida nad ise kasutavad.

a.k.a Anthrax
UUS Alfa Romeo ESINDUS
#26mainiks ka selle ära et peale alfade teenindatakse vähemalt esialgu ka teist marki sõidukeid.
UUS Alfa Romeo ESINDUS
#27alfistiman wrote:mainiks ka selle ära et peale alfade teenindatakse vähemalt esialgu ka teist marki sõidukeid.
kust tead
UUS Alfa Romeo ESINDUS
#29alfistiman wrote:no tegin ka tutvust uue esindusega.
mis tunnihindega arveldatakse
UUS Alfa Romeo ESINDUS
#30590.-
Alfade puhul maksad selle eest palju tehas tunde ette annab mitte selle eest palju tegelikult aega läheb, vt E.T näide Brera rattalaagri kohta.
Alfade puhul maksad selle eest palju tehas tunde ette annab mitte selle eest palju tegelikult aega läheb, vt E.T näide Brera rattalaagri kohta.