ts wrote:
poolparanoilise pilgu läbi tundub, et :
juhipoolne tuli on ebaloomulikus asendis (sisse ja üles surutud)-> põhjuseid võib palju olla (tõsist avariid ei kahtlustaks hetkel)
tagarataste kaldenurk tundub imelik (aga võibolla on tingitud pildimasina ja pildimasina operaatori mitte just kõige paremast klappimisest)
Istmed tunduvad olevat teisest autost pärit (käetoel olev volt viitab sellele, et need on olnud mõni aeg väljaspool autot ladustatud ning uksepolstrid paistavad teist tooni-> jällegi võib toonivahe olla kehvast pilditehnikast tingitud)
Üldmulje aga palju parem, kui esimeselt pildilt paistis

Vasaku tule suhtes olen nõus, et see kahtlaselt viltu. Peale avarii, ma küll ei tea, kuidas see võiks teistmoodi viltu saada. Tulekinnitused peavad katki olema või siis tulesid toetavad raamid kõverad. Rihmavahetus, õli ja filtri vahetus on kolm elementaarset asja, mis on kohe vaja teha, kui pole kindel auto hooldatuses.
Istme nahk läheb väga edukalt ka volti siis, kui nahka ei hooldata või istutakse sisse välja sageli, nii et seda küll mu arust väita ei saa, et istmed teisest masinast pärit. Tagarataste kaldenurka küll pildilt vaadata ei saa... objektiivid mõjutavad vaadet piisavalt... Vaadata tuleks ikka autot koha peal.