Pean nüüd kahetsusega tunnistama, et ei jõudnudki eile õhtul enam kodus otseselt arvuti taha, sai kohe peale tööd mindud offroadi sõitma ja väikse võitluse tõttu ühe mudalombiga, sai alles kell 4 hommikul koju jõutud ning kahjuks mul selles arvutis see cd ei tahtund korralikult töödata miskipärast. Mingit asjalikku infi saaks varemalt pühapäeva õhtul pakkuda, aga kui seni ei kannata oodata, siis võid ka ise vaadata, kas kuidagi saad. Üldiselt ta äärtest on mingite klambrite/nõksudega kinni, nii et lahti tuleb lihtsalt tõmmates, kui seal kuskil keskel veel mingeid kruvisid või asju on, siis keera lahti ja nii ta peaks küljest tulema teoorias.
All srvas kruvid küljel klambrid. Ülemises sevas kahepoolne teip(pead ei anna kas tehase poolt ka on) Klambrid peaks tervelt lahti tulema kui kogu laiendit lükata vist ette poole.
mul on ka olemas üks manuali install..(DTE) Kui kesk-eestis asud, siis viibin järgmise nädala põltsamaal ja tooriku olemasolu korral varustan vabalt. Tegelikult pean endalegi ühe variandi kirjutama, kuna enda plaat ei toimi enam.
Aga masin Müüa sellepärast algul oli hea pakkumine gtale aga nyyd enam see pakkumine ei kehti ning lähen talvel arvatavasti välismaale tööle ja mitte autoga ja seisma ka ei taha jätta,Muideks auto pole ühtegi eesti talve näinud,tavel sesinud garaazis.Kui müüduks saaks siis järgmine suvi ostaks igaljuhul uuesti alfa,liiga hea masin noh
Ei taha küll torkida, aga mina ei saa poindile pihta
Eelmise talve sai auto garages seista ja nüüd ei saa. Müüd hea masina maha, et järgmine suvi uus osta, millele täis hooldus jälle teha, arumaiasaaaa Seistes ju auto raha ei nõua