niipalju, kui ma tean, siis tagumine tiivakaar vajaks tegemist.
varuosadest:
- mootor on ketiga

ainus kuluosa kipub olema õlipunni tihend (kui punn pole üle keeratud) ja filtrid ning kiilrihmad (kokku sisuliselt mitte midagi)
- tagasillas ei ole mitte midagi (peale rattalaagrite, mis maksavad 35 raha ringi ja on vahetatavad umbes 20 minutiga ilma eritööriistadeta)
- esisillas on stabika puksid (rõngad maksavad alla 1 raha tükist ja neid on kokku 4; stabikad ise maksavad 8 ning varda kinnituspuksid maksavad 3 raha tükist) ning alumised õõtshoovad (maksavad 55€ tükist) ja laagrid (maksavad 23€ tükist). Esisilla kapremondiks kulub kokku umbes pool sellest, mis 156 ühe poole vahetamiseks. Kuna neil sarniirid ei kulu nii kiirelt, kui puksid, siis ka puksid on eraldi vahetatavad (10€ tükist ja neid on sillas kokku 4)
-Pidurite täisring (absoluutselt kõik kettad, klotsid, sadulate ning pumpade tihendid JA uued pidurikolvid ning trossid kokku on alla 200€); millest kettad 15€ ringi tükist, klotsid ühele sillale 20€; ja kõik ülejäänu jääb alla selle (näitesk kui peaks mõni voolik vahetamist vajama, siis neid leiab umbes 5€ eest)
Kereosadest on ainsaks probleemsieks tükiks küljepeegel (mida elektrilisena on suhteliselt keeruline leida), mis sellel paistab korras olema
ja mis kõige parem-> vahetanud olen ühel masinal ühe esiõõtsad (puhtalt sellepärast, et ühe puksil oli lõtk sees ja mul polnud pressi käepärast) ning ühe tagumise rattalaagri (kokku siis umbes 40 tuh peale)
Kokkuvõtteks- ülalpidamiselt pole vist ühtegi Alfat, mis nii odav oleks (rääkimata sellest, et erinevalt rihmaga TS mootoritest EI OLE Nordil olemas surevat variaatorit-> vanakooli variaatorid on kordades töökindlamad)
Tegelikult ma olen normaalne....