minu kauge kogemus parkla kaugemasse otsa parkimisest : panin 164 kaugele kaugele kaugele tahanurka, lähim auto kahe rea kaugusel, jalutasin mitusada meetrit automaadini, võtsin raha, jalutasin autoni tagasi, seisis ikka veel uhkes üksinduses ja auto jurude jõudses asvatasin, et tagumine uks oli konkreetselt mõlki löödud (siiani on veel).
kõige masendavam selle juures on see, et mingi jtüüp sõitis parkla tahanurka, lõi jalaga ukse lahti ja siis avastas, et nüüd läks küll pahasti ja sõitis lihtsalt minema. ja ma siis hakkan nüüd ust üle värvima ..
sama on muidugi ka teiste autodega olnud (mingeid täiesti müstilisi asju tekib auto peale).
abiks on tavaliselt tagumisse nurka parkimine ning auto harv pesemine (kui 159 ja 164 puhul on värv selline, et mustus väga välja ei paista, siis 407 on nii head värvi, et natukenegi asfalti näeb välja jubeda mustusekihina-> ma ei ole veel täheldanud, et keegi väga külje alla tahab parkida )
parklavälise teema juurde-> Tipp on siiski maja eest lapsekäega 155 uksele tõmmatud ilus natuke lopergune ring
EDIT: ja Alfade kõrvale parkimine aitab kah tavaliselt
Tegelikult ma olen normaalne....