164 ABS kaitse

ts wrote:... 164 pagassivaiba eemaldamine ei ole just kõige lõbusam tegevus :wink:
Tegelikult: hobinokitsejale kättevõtmise asi... :icon_hi:

Tead, palju on ühe keskmise keskklassi jaapani auto põhjavaiba vahetuse tehases ettenähtud aeg?
2,5h

Ja tead, kaua õppinud meestel reaalselt selleks kulub?
1,5h.

Klient (ja mina ka) on isegi sellest kahestpoolest tunnist täiesti vaimustuses....Nagu ka kõik, kes seda loevad...

164 ei ole oluliselt keerulisem. istmed välja, küljepolstid lahti, kangi ümbrus välja; ja kõik kokku tagasi...

164 ABS kaitse

:roll:

164-l võttis mul vaiba eemaldamine salongist aega alla tunni, tagasi läks umbes 20 min (164-l on vaja ka armatuurist osa tükke eelnevalt eemaldada) :)

pagassist ei ole ma veel isegi proovinud (kätte saab kindlasti kiirelt... aga see saadanas tuleb sinna ka tagasi saada :roll: ja see on juba palju keerulisem osa-> nimelt on seal mingid imekinnitused (arvatavasti paar klambrit ja teipi-traati) kuskil imekohtades. Siiani ei ole julgenud veel eemaldada seda vaibaosa, mis jääb akust tahapoole - teiselt poolt üritasin samuti sinna vaiba taha piiluda, kuid...ega see ikka hästi õnnestuda ei tahtnud ja ka juba poole lahtivõetud vaiba tagasiasetamine esteetilisse vormi on siuke :icon_censored: )

:mrgreen:

elagu OT
Tegelikult ma olen normaalne....