156 2.0 114kw TS Hammasrihma komplekt

no võtta ka tsekk sealt oma küla poest ja lase töö teha pilotis või trk-s ega siin suurt rohkem võimalusi vist polegi, kuna eelduseks, et tööd saaks teha, on rakkised nukkvõlli lukkustamiseks. Oleneb ka palju sõidad-need odavamad juppid kestavad küll, ja pole kallimal mõttet juhul, kui sa oma rihmavahetus välpa naguinii täis ei sõida (umbkaudu 5 aastat või 100000km peaks see olema .)

flymadman wrote:andeks aga 45000km A.varuosadega ja sõiatn ka suht raske jalaga ning rihma pinguti hakkas juba korralikult plagisema.eks näeb kaua kestab siis nyyd nende osadega mis trk tegi.
ma huvipärast küsin, kuidas sa pingutiplagina ära tundsid :) ? On see mingi spetsiifilne heli, et kas saaksin ise kah kohe aru kui see minema hakkab? Ma kergelt foobiline selle mootori kokkujooksu kohapealt :lol:

ise olin ka korralikult foobiline algul aga nyyd juba suht rahulik,kui ikka õlid,rihmad õigel ajal vahetatud siis ikkagi 2.0 suhtleiselt vastupidav mootor.Keerulin kirjeldata seda häält :D Selle tunneb ära,2,5 näiteks hakkasid 60sn peale rihma vahetust kõrisema rihmarullikud,plastik sisuga ja suhtleiselt nõrk,siis sai kyll auto kohe seima jäetud ja puksiiris rihma vahetama viidud :icon_roll:

TRK kohta ei oska ma midagi arvata kuna elan suht kaugel linnast 120km kuskil. Ja netist leidsin esinduse ja kuna esindus siiski antud autole spetsialiseerunud ja see töö nii riskantne tundub, et iga vale liigutusega klapid peas siis ei julge kuskile mujale viigai. Aga kui TRK selle tööga kenasti hakkama saab ja hind soodsam tuleb ning neil vajalikud tarvikud selleks olemas(nukalukud ja mis iganes) siis voib muidugi seal teha lasta.

No näide v6-st, kus prooviti 2,5l ja 3,0l pakkudega panna 3,2l rihma. Vahe on ainult miski kraad või veel vähem. Seda mis juhtus, saad lugeda mu auto teema alt.

Nüüd järgmine küsimus- kui rihmavahetus läheb 3,5h ja tunnihind esinduses 400? 1400eek vs kolja garaaž 1000 eek (ta ei tee seda 3,5h-ga ära) selle eest, kuna ta näeb AR esimest korda, avab mootori ja siis pärast hakkab kokku panema oma markeriga tehtud märkide järgi? Kulunud rihmaga on niikuinii märgid 0,xx mm nihu ja seda iga hammasratta pealt. Kokku annab ikka panna piisavalt valesti, et masin ei käiks enam õieti.
PS- diisel VW-l pole ka märke ja olen näind Tõrvas piisavalt rem mehi, kes teevad ise märgi, panevad kokku ja kui isegi käima peaks minema, siis ei saa omanik enam aru, miks tõmme kadunud.

Minu soovitus - lase teha kas TRK või Pilot , olen näinud oma mitme AR aasta ajaloo jooksul palju töökodasid, mis ei saa kahjuks hakkama, kuigi alguses võib olla jõle tahtmine teha, et pärast rääkida- rsk, tegin AR rihmavahetuse, ma nüüd hull kärbes rem meeste seas.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Asi tundub jah ikka päris tosine siis. Järelikult jääbki siis Pilot voi TRK, aga mida siis juppidega teha? Votta siit kohalikust poest odavalt voi maksta siis see 1000.- rohkem, aga saab ehk garantii ja asjad?
leidsin video seeria kus 1.8TS vahetatakse rihma. seal 8 osa, kel huvi voib vaadata mina vaatasin need läbi ja tundub jah, et kohalikud vennad vist sellisest asjast väga jagu ei saaks :D
http://www.youtube.com/watch?v=KBTJa8ue ... re=related

ts wrote:
mrt wrote: Esindus oleks mul need küll ära vahetanud, aga garantiid nad tehtud tööle ei tahtnud anda, pole ju nende poolt müüdud osad.

tehtud töödele antakse alati garantii :!:

ostetud juppidele antakse alati garantii :!:

:roll:

ühesõnaga. meil on olnud nii niisuguseid kui naasuguseid juhtumeid.

:arrow: Kõige lihtsam ja kiirem ja turvalisem on kliendi jaoks see, kui ta tellib meilt varuosad (lihtsalt infoks - EL seaduste järgi ei eksisteeri enam A-osa ja B-osa) ja laseb need ka meie juures paigaldada. KUI midagi juhtub ei ole vaja ringi seigelda ja jahmerdada. Siis on juba minu mure suhelda tehase või tarnijaga ja leida mingi lahendus.

:arrow: Kõige odavam (mitte küll alati) ja aeglasem ja ebaturvalisem on see, et klient läheb ise juppe linna pealt kokku korjama - tihend siit, rullik sealt, hammasrihm kolmandast kohast. Me ei ole kunagi kliente ära saatnud kes oma juppidega tulevad AGA ei ole olnud ka harv juhus see, kui on ostetud (kas siis kliendi enda või müüja valearvestuse või asjatundmatuse tõttu) vale jupp. Üks kord juhtus ka see, et auto võeti lahti enne kliendi toodud juppe kontrollimata ja poole peal selgus et klient oli vale asja toonud ja õiget juppi kohe kuskil saada polegi.. 3,5 h asemel läheb hoopis 3,5 päeva.

KUI nüüd juhtub see, et klient tõi erinevast (või samast) kohast ise jupid ja tahab et me need peale paneme ja me teeme seda ja rihm lendab, siis on meie (või misiganes paigaldaja) kohustus teha kindlaks kas probleem oli paigalduses või varuosas. KUI probleem on varuosas, siis tuleb kliendile (kes üldse mitte õnnelik ei ole) selgitada ja näidata ja tõestada et tõepoolest oli põhjus vigases varuosas. KUNA meie seda varuosa ei müünud ei ole meie kohustus ka hakata varuosa müünud kohaga vaidlema vaid seda peab tegema klient. MINU kogemus ütleb et sellised vaidlused mitte kunagi kuhugi ei jõua ja süüdi jääb ikka klient - või siis antakse talle näiteks lihtsalt purunenud rihma eest raha tagasi .. aga kes muu osa kinni maksab? lõppkokkuvõttes siiski klient.. ja esindusele (kes tegelikult on teinud kõik korrektselt) jääb plekk külge SELLEPÄRAST et ta tuli kliendile vastu ja nõustus kliendi jaoks soodsama variandiga nii, et oli nõus kliendi varuosasid kasutama ja ainult töö eest arvet esitama.

do the thinking.. :book:

Joudsin ka lopuks selgusele, vaatasin need 8 videot läbi kus kogu tööd näha oli, ja lugesin alfagirl,i postituse pohjalikult läbi ning otsustasin, et votan siis nii osad kui ka töö Pilotist. Aga see jääb nähtavasti järgmise kuu algusesse kuna hetkel ootan käigukasti osi, kui need käes ja kast koos veeren Pilot,isse.

bnd wrote:No näide v6-st, kus prooviti 2,5l ja 3,0l pakkudega panna 3,2l rihma. Vahe on ainult miski kraad või veel vähem. Seda mis juhtus, saad lugeda mu auto teema alt.

Nüüd järgmine küsimus- kui rihmavahetus läheb 3,5h ja tunnihind esinduses 400? 1400eek vs kolja garaaž 1000 eek (ta ei tee seda 3,5h-ga ära) selle eest, kuna ta näeb AR esimest korda, avab mootori ja siis pärast hakkab kokku panema oma markeriga tehtud märkide järgi? Kulunud rihmaga on niikuinii märgid 0,xx mm nihu ja seda iga hammasratta pealt. Kokku annab ikka panna piisavalt valesti, et masin ei käiks enam õieti.

lihtsalt infoks - esinduse ametlik tunnihind on 600.- krooni.
nendele klientidele kes on meile lojaalsed - ei käi tilbendamas ja hooldusi ja lihtsamaid asju "teistes kohtades" tegemas - on meil töötasu hind oluliselt soodsam. sest õnnelikud oleme nii meie, et meil on lojaalne klient, kui ka klient, sest ta teab et saab head tööd lubatud ajaga ja paremat hinda.

neile kes kaebavad et meie tunnihind on liiga kallis soovitan silma peal hoida eripakkumistel - oleme nii mõnigi kord teinud superpakkumisi, neid on tark kasutada!
seoses tulevase kolimise ja avamisüritusega uues esinduses julgen ette lubada juba uut soodushindadega kampaaniat varsti algaval kevadel! ::itpnt::

:icon_roll:

paneme siia juurde ka ausa ülestunnistusena, et rihmavahetuse puhul võtsin siiski rihma, pumba ja rullikud paigaldajalt (hinnavahe ise tellides ei oleks just eriti suur tulnud) :roll:

valede tükkide näiteks võiks siia juurde tuua loo, kuidas ma kunagi käisin ühes töökojas (mitte eriti nimetu) 164 piduriklotse vahetamas ning alles kolmandal katsel tulid õiged klotsid kohale :mrgreen: (seega lubatud tunni asemel läks lõpuks 5 tundi ning esimese hooga taheti see, et auto oli nii kaua tõstukit kinni hoidmas minu probleemiks teha :roll: )

ehk siis kõige odavam variant on tegelikult ise jupid kokku otsida ja ise vahetada... kõige lihtsam variant on viia auto teenindusse ja öelda- vist on midagi katki :roll:

ülejäänud kombinatoorikat on siin juba lahatud küll :wink:

P.S. kinnitan taaskord, et Pilotis tehakse asjad vastavalt normajale (isegi kui tegelikult läheb kolm korda kauem) ning tunnihind on läbi räägitav + ei juhtu seda, et maksad selle eest, mida "üritati" teha :book:
Tegelikult ma olen normaalne....

alfagirl wrote:seoses tulevase kolimise ja avamisüritusega uues esinduses julgen ette lubada juba uut soodushindadega kampaaniat varsti algaval kevadel! ::itpnt::
:icon_think:

kas see puudutab ka varuosi (mul oleks hädasti mõlemale autole vaja paari asja, mille soetamisele ilma suurema laenuta mõelda ei ole mõtet :icon_shifty: ning mida lihtsalt kuskil mujal kui ePER-is ei eksisteeri :reading: )
Tegelikult ma olen normaalne....

ts wrote:
alfagirl wrote:seoses tulevase kolimise ja avamisüritusega uues esinduses julgen ette lubada juba uut soodushindadega kampaaniat varsti algaval kevadel! ::itpnt::
:icon_think:

kas see puudutab ka varuosi (mul oleks hädasti mõlemale autole vaja paari asja, mille soetamisele ilma suurema laenuta mõelda ei ole mõtet :icon_shifty: ning mida lihtsalt kuskil mujal kui ePER-is ei eksisteeri :reading: )
noh varuosi otseselt mitte.. kui just maaletooja kampaaniat ei taha korraldada :)
aga sa saada (kui veel saatnud pole) meile need koodid ja vaatame kuidas sind rõõmustada saaksime