Alfa Romeo 156 3.0 V6 Tainted

::itpnt::

Kui mina sõidaks töökotta ja saaks tagasi auto, millega sõita ei ole võimalik ... well- :icon_censored: vast kodanikke risti ei lööks aga enne ei lõpetaks kah, kui oleks kindel, et neil enam iialgi tööd pole :twisted:

ehk siis rahvas nõuab töökoja nime :roll: NING avalikku ristilöömist :icon_think:
Tegelikult ma olen normaalne....

Kui ta sul ainult suveautoks jääb, siis soovitan ka korralikud keretööd ära teha, sest omast kogemusest mäletan, et roosteussile kippus antud mudeli kere ikka väga meeldima. Muidu jõuad varsti sellisesse olukorda, kus auto on küll uhkelt tuunitud, aga üle lamava politseiniku sõites kukud istmega läbi põranda. :grandpa:

Ma konkreetset nime ei hakka mainima,aga sealt mäealuse teelt soovitaks eemale hoida.
Keretöödest niipalju,et auto läheb plekksepa juurde tulev nädal.
Roostega on tõesti kohutav lugu,sest näitaks kardaani tunnelist polnud just raske pöidlaga läbi vajutada :icon_wtf: .
Hetkel masina kõik istmed välja kakutud ja omadega keemilises puhastuses.
Veljed ja peeglid peaks ka värvimisest tulev nädal tagasi saama,siis lasen paar pilti üles.

Kuna auto varastati vahepeal täiesti tühjaks töökoja hoovist,mis oli aiaga piiratud.
Siis paiskus kogu see auto ehiamine nulli.Ära viidi kogu auto elektrijuhtmestik,helitehnika,autoaju jne.
Seega ,kui kellegil on ideid,kust saaks masinale uue elektrijuhtmestiku,oleks tuhat tänu võlgu.
Otsustasin kõigele vaatamata mitte käega lüüa ja tasapisi niipalju nokitseda,kui aeg ja rahakott võimaldab.
Kuna põhi oli täiesti läbi roostetanud/mädanenud,on autol pm terve uus põhi.
Paar pilti :
Image

Image

Image

Image

Kuna vargad panid masina ehitusjärgule kõva paugu,siis polnud finantsi ega ka aega vahepeal tegeleda.
Aga kuna tahaks ikka enne talve sõitma saada,siis on masina ehitus siiski taas hoogu saanud. :icon_problem:
Kuna ausalt öeldes,pole mind kunagi väga sümpatiseerinud 156 - e esinina (GTA omal pole samas viga:) ) ,siis
sai masinat natuke ümber tehtud.Tean et paadunud alfistidele kindlasti pole see midagi meeldivat,kuna esiosal pole enam alfalikku kolmnurka,aga siiski...
Paar pilti ,peale värvi siis :
Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Hetke seisuga tegeleb elektrik auto juhtmestiku taastamisega,aga tuleb tõdeda,et see on üks väga vaevaline ja tüütu protsess.Proovin teid asjaga kursis hoida. :icon_hi: