Ah, suur tänu pildi eest!

Kui olin salongist lahkunud ning just koju jõudnud, siis korraga meenus, et pilte ei teinud. Või siis, et ei saanud teha aga unustasin paluda, et ehk keegi saaks pildi või paar teha. My iPhone suri ära üle-eelmisel päeval (tegi tarkvara uuenduse läbi iTunes'i ning kõik - aku ei pea vastu isegi 8 tundi stand-by's, muud jamad) ja seega endal puudusid käepärased vahendid tol hetkel
Velgede osas olen ise üllatunud sellest, kui head nad tegelikkuses välja näevad. Kui ma sain meili teel pildid ning pidin valima, siis nendel piltidel paistsid nad kui tavalised sirgete kodaratega tumedad veljed, umbes sellised, nagu mul praegu on. Kuid kui ma neid nägin, siis see oli tore üllatus - väga ilusad. Neil lausa selline kuju, et isegi seistes tundub, nagu oleksid nad liikvel.
LISA: teadjamad inimesed on vist juba silmanud, et see 8C värv ning 8c veljed, millest jutt käis, pildil kohe kuidagi silma ei paista. Kahjuks ei läinud nende kahe asjaga nii, nagu sai plaanitud ning loodetud, esinesid mõningad "komplikatsioonid" ja lõpptulemusena pidi need asendama teistega. Kuid minu arvates see lõpptulemust ei kahjustanud