Suvaline PLÄMA vol 2012 !

oi kurja, seda kleepsu kus uss meest sõõb tahaks küll enda auto peale, kui keegi neid paljundab siis ostaks endale ka mõne

supp wrote:oi kurja, seda kleepsu kus uss meest sõõb tahaks küll enda auto peale, kui keegi neid paljundab siis ostaks endale ka mõne
mis siin paljundada-> võtad tõmmise, lähed mõnda graafikaga tegelevasse kleepsufirmasse ja lased omale selle kleepsuks vormistada :roll:
Tegelikult ma olen normaalne....

Pole aega.......
Maailma majandus vajab päästmist :D

Tegelesin just arvete maksmisega, nüüd hea korraks siia vaadata, et nagu viib mõtted mujale :reading:
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

krt sai ka eile maksud ära makstud ja karistuseks kohe täna alfaga remonti minek.
Küsida vöib köike, vastuseid ei saa millegile.

Võiks ju kevadise rapla külastuse teha ? Mõned saaksid talvega kuhugile sumparisse tekkinud rottipesadest ehk lahti :mrgreen:
155, 2x166, 159 ja 75?

Kui suvekad alla saab vöiks kerge raja söidu teha küll, polegi alfaga ennem rajal käinud :icon_roll:

Head naistepäeva :icon_roll:

Aga kaupmeestele ütleks - head ahnitsemispäeva rsk! Mitte, et mul midagi lillede ja kinkimiste vastu oleks, aga 8 märts puhul tõstetavad hinnad (1 roos, miski närbumisele kalduv oksake, maksis Pärnus 3 eur!!!!).
Krt, selline tunne, et vii kõigile naistele lilli homme, mitte täna. Põhimõtteliselt olen sellise massipsühoosi ja selle ära kasutamise vastu.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

viimati sai lille osta a.la mingi 2-3 nädalat tagasi siis mustakal küsiti roosi eest 1,20€ eks täna öhtul paistab palju täna peab välja käima :D