Häid pühi!
#18Luman wrote:Jõuluhullusega võiks natukene tagasi hoida veel jah, enne võiks ikka lumi maha tulla.
Kusjuures juba saadetakse kõikvõimalikke jõulukatalooge.
Jõuluhullus on ilmselt ikkagi juba avatuks jällegi kuulutatud.

Häid pühi!
#19[Apache] wrote:Kusjuures juba saadetakse kõikvõimalikke jõulukatalooge.Luman wrote:Jõuluhullusega võiks natukene tagasi hoida veel jah, enne võiks ikka lumi maha tulla.
Jõuluhullus on ilmselt ikkagi juba avatuks jällegi kuulutatud.
Eks viimasel ajal on mingi komme juba pool aastat ette valmistama hakata jah.
To E.T.
Ega siis Q4 pole ainukene lõbu mis lumega kaasneb, neid on teisigi

Häid pühi!
#20Varsti saab verivorsti näsida koos praekapsaste ja kartulitega
,mul on põhjus olemas mille pärast jõuluid ootan nimelt mul on 25 detsembril sünnipäev

If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.
Häid pühi!
#21Siis sul on on vedanud, st üks joomine (jälle see alko teema) aga palju kingitusi 
Mul sama jama, naisel 22 sünnipäev ja 24 on ju jõul. Mis arvate, kas neiu lepib ühe kingitusega?
Aga üldiselt mulle pühad meeldivad, meil on naabrimehega selline Tim Tailori stiilis võistlemine, kellel on maja rohkem kaunistatud
Kahjuks jäin eelmine aasta talle alla, kuna tal oli rohkem abilisi. Nüüd aga sõidan mööda linna ja otsin tulukesi puudele. Ega keegi tea, kust saab võrku, kus tuled küljes, et puu näeks välja nagu jänkimaa filmis?
Eelmine aasta aga pani vallavanem pika puuga meile ära. Tal oli hoov ikka selline, et lausa ime, et lennukid talle hoovi maanduma ei hakanud
. Igatahes koju oli hea tulla, v vanema maja juhatas teed 

Mul sama jama, naisel 22 sünnipäev ja 24 on ju jõul. Mis arvate, kas neiu lepib ühe kingitusega?

Aga üldiselt mulle pühad meeldivad, meil on naabrimehega selline Tim Tailori stiilis võistlemine, kellel on maja rohkem kaunistatud

Eelmine aasta aga pani vallavanem pika puuga meile ära. Tal oli hoov ikka selline, et lausa ime, et lennukid talle hoovi maanduma ei hakanud

See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

Häid pühi!
#22bnd wrote:Siis sul on on vedanud, st üks joomine (jälle see alko teema) aga palju kingitusi
Aga üldiselt mulle pühad meeldivad, meil on naabrimehega selline Tim Tailori stiilis võistlemine, kellel on maja rohkem kaunistatudKahjuks jäin eelmine aasta talle alla, kuna tal oli rohkem abilisi. Nüüd aga sõidan mööda linna ja otsin tulukesi puudele. Ega keegi tea, kust saab võrku, kus tuled küljes, et puu näeks välja nagu jänkimaa filmis?
Eelmine aasta aga pani vallavanem pika puuga meile ära. Tal oli hoov ikka selline, et lausa ime, et lennukid talle hoovi maanduma ei hakanud. Igatahes koju oli hea tulla, v vanema maja juhatas teed

If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.
Häid pühi!
#23Aga üldiselt mulle pühad meeldivad, meil on naabrimehega selline Tim Tailori stiilis võistlemine, kellel on maja rohkem kaunistatud Kahjuks jäin eelmine aasta talle alla, kuna tal oli rohkem abilisi. Nüüd aga sõidan mööda linna ja otsin tulukesi puudele. Ega keegi tea, kust saab võrku, kus tuled küljes, et puu näeks välja nagu jänkimaa filmis?
Eelmine aasta aga pani vallavanem pika puuga meile ära. Tal oli hoov ikka selline, et lausa ime, et lennukid talle hoovi maanduma ei hakanud . Igatahes koju oli hea tulla, v vanema maja juhatas teed
jumassbi kiding

Häid pühi!
#24Pärnu mnt alguses viru ringilt liikuma hakates on päris palju.bnd wrote:Siis sul on on vedanud, st üks joomine (jälle see alko teema) aga palju kingitusi
Aga üldiselt mulle pühad meeldivad, meil on naabrimehega selline Tim Tailori stiilis võistlemine, kellel on maja rohkem kaunistatudKahjuks jäin eelmine aasta talle alla, kuna tal oli rohkem abilisi. Nüüd aga sõidan mööda linna ja otsin tulukesi puudele. Ega keegi tea, kust saab võrku, kus tuled küljes, et puu näeks välja nagu jänkimaa filmis?
Eelmine aasta aga pani vallavanem pika puuga meile ära. Tal oli hoov ikka selline, et lausa ime, et lennukid talle hoovi maanduma ei hakanud. Igatahes koju oli hea tulla, v vanema maja juhatas teed

a.k.a Anthrax
Häid pühi!
#25Alfanatico- tõsijutt noh.
Naabrimehel juba aknad ohukolmhurki täis ja terrass puha pirnikesi täis.
Aga ma ei leidnud täna Pärnust mitte si**agi, kõik aind made in poland, ja ilgelt jamad. Ja neid kolmnurki ka ei taha, äkki paneks punased viisnurgad hoopis?
Aga õnneks jääb mulle Hortes iga päev teele ette....
NAABRIMEES, hoia alt!!!

Naabrimehel juba aknad ohukolmhurki täis ja terrass puha pirnikesi täis.
Aga ma ei leidnud täna Pärnust mitte si**agi, kõik aind made in poland, ja ilgelt jamad. Ja neid kolmnurki ka ei taha, äkki paneks punased viisnurgad hoopis?

NAABRIMEES, hoia alt!!!

See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

Häid pühi!
#26Häid Pühi kõigile Alfistidele ning edukat Uut Aastat Alfa roolis 

Häid pühi!
#27Täna 20 aastat tagasi tähistasin sõpradega Pirita Grillbaaris
autojuhilubade kättesaamist. Igaüks tellis 1/4 kana ja 10 õlut.
Häid pühi!
Ärge jõulutoffut üle praadige
autojuhilubade kättesaamist. Igaüks tellis 1/4 kana ja 10 õlut.
Häid pühi!
Ärge jõulutoffut üle praadige