156 stereo ühendamine

Leidsin nüüd veel miskit: http://www.auroraaustria.com/technik/plug.html#minirot

paraku küll ebamugavamas keeles, kuid vähemalt esmapilgul tundub, et sellele Mini ISO (5 juhtmega) poolele saab veidi selgust. Eks ma pusin vaikselt mööda netti edasi.

See 6 kilo ajas mulle sellise sportliku hasardi sisse, et lähen ja ostan tangid, otsad ja üritan panna oma 0-elektriku aruga selle ise kokku.

Mul hakkab igalt poolt sügelema kui ma ikka ja jälle neid esinduse pakkumisi kuulen.

Selline krdi Sõõrumaa tunne tuleb peale kui sulle pakutakse ausa näoga 11.000-ga originaal makki ja 6.000 selle paigaldust.

156 stereo ühendamine

Alfar wrote:Selline krdi Sõõrumaa tunne tuleb peale kui sulle pakutakse ausa näoga 11.000-ga originaal makki ja 6.000 selle paigaldust.

siis on Alfat veel väga odav pidada ju :lol:

kurullale pakuti koos paigaldusega originaalmakki 38k eest :shock:
Tegelikult ma olen normaalne....

156 stereo ühendamine

nii, kaks pistikut on peaaegu et küljes. Jätsin veel lahtiseks 2 juhet: valge (milles on pidev 12V sees) ja selle punase/rohelise juhtme. Pesas on vaba veel üks auk mis on AUT/ANT ehk siis antenni oma.

ei oskagi nüüd seisukohta võtta, mis need 2 juhet võiks olla.

Makk iseenesest võttis pildi juba ette... ja küsis muidugi koodi. Aga see kood mis mul olemas oli paraku ei funganud mitte. Ega asjad ei peagi ju laabuma alati :)

156 stereo ühendamine

ts wrote:
Alfar wrote:Selline krdi Sõõrumaa tunne tuleb peale kui sulle pakutakse ausa näoga 11.000-ga originaal makki ja 6.000 selle paigaldust.
siis on Alfat veel väga odav pidada ju :lol:

kurullale pakuti koos paigaldusega originaalmakki 38k eest :shock:

Noh.. makk makiks. Üks tuttav rääkis, kuda mingis Nissani maasturist pandi makk fuuki - iseenesest kurb, sest muusikat ju enam kuulata ei saa aga asja suurem kurbus seisneb selles, et makk on pardakompuutri ekraaniga ühes tükis ja igasugu temperatuurikontroll käib selle puutetundliku displei pealt. :roll: Uus makk on üle 40k :twisted:

156 stereo ühendamine

Alfar wrote:Makk iseenesest võttis pildi juba ette... ja küsis muidugi koodi. Aga see kood mis mul olemas oli paraku ei funganud mitte. Ega asjad ei peagi ju laabuma alati :)

Koodi saad kindlasti foorumist, mida eespool mainisin. Postita ainult palve koodi sooviga ja maki mudeli jmt nr'tega, mille leiad maki külje pealt, sinna vastavasse teemasse ja umbes 20-30 min pärast on vastus käes... mul küll õnnestus nii :) Makk on küll Becker, aga ausalt öelda Blaupunkt oligi seal levinum.

156 stereo ühendamine

harrastuselektriku tegemised jätkuvad ning abi jällegi teretulnud.

Toimivat koodi läbi foorumite ei õnnestunud saada, kuid Keemia tn. remondiekspert aitas hädast välja.

Nüüd siis makil pilt ees, kanalid toimivad aga häält ei tule piuksugi.

kahest pistikust on veel ühendamata 2 juhet: valge (milles on pidev 12V sees) ja punase/rohelise värviline juhe.

Minu loogika ütleb, et kui kõlar jookseb maki taha, siis teeb ta ka häält, kuid siin on mingi konks sees.

Jätsin veel mainimata, et mul on bassikas ka ja äkki peitub siin mingi võimendi nõks? Mida arvate, miks ei tee ükski kõll häält?

156 stereo ühendamine

variant 1 häält lihtsalt ei ole (s.t. makil endal miskit õhtale läinud...)

Variant 2 kuskil on midagi väga valesti ühendatud (samas ühe pesa kõlarid peavad olema ühte värvi)

Variant 3 teoreetiline võimalus on, et enne kõlarid piuksu ei tee, kui BUUSTER ühendatud on (sel juhul siis peab sul muidugi olema juba tehases paigaldatud bassikomplekt) :?

pilti vaadates tundub, et see puna/roheline võiks siis sobida üles kus on kirjas BUUSTER* ja 12V siis ehk alla BUUSTER* +/_ juurde

Variant 4 juhtmed on veel kuskilt katki :) (mis on muidugi väga vähetõenäoline)

Variant 5 makil on hääl maha keeratud :lol:

156 stereo ühendamine

bassikomplekt on tõesti tehases paigaldatud...

aga seda valget 12V ei julge kohe kuidagi sinna maki külge suruda ilma kindla teadmisetta ...

julge hundi rasvane rind võib vahel = juhmi hundi ära kärsanud rinnaga.

Variant 5 sai siiski kohe kontrollitud :)

Oleksin vägagi tänulik kui mõnel foorumikasutajal oleks võimalust oma masina analoogset otsa pildile jäädvustada. Kas on siin kellelgi veel tehase bassi ja roolilt juhtimisega orig. CD-d masinas?

156 stereo ühendamine

Alfar wrote:bassikomplekt on tõesti tehases paigaldatud...
aga seda valget 12V ei julge kohe kuidagi sinna maki külge suruda ilma kindla teadmisetta ...

tõsi :roll: igasugune 12v vales kohas on ülimalt ebatervislik ...

idee kohaselt võib see lüliti 12V buusterile peale anda küll -> selle jaoks peaksid siis maki sisse lülitama ja mõõtma ära, kas takistus mõlema * tähistatud klemmi vahele tekib või mitte :?

tundub, siiski, et sul ehk siiski jooksevad ka kõlarid läbi eraldi võimu (kui bassikal ikka see eraldi on) :roll: mõte selles, et kuidagi peab ju siiski ka kõlarisignaal bassikõlarisse jõudma (ühe kaabli kaudu ei jõua see kohe kindlasti)

seega otsi võim üles ja vaata palju ning millised juhtmed sinna peale tulevad (kaasa arvatud, kuskohast 12V tuleb)