...ok ma tulistan korra ühe pika valangu õhku, jälle vale topik, aga see faktokräpp ei vääri uut topikut, olgu see teistele hoiatuseks kes pole veel kokku puutund...
...mõned mäletavad, et mul tagurdati wagonil parklas uks sisse hiljuti, kutsusin kindlustusemehed ja panime asja töösse, kuna mulle ei meeldi, eriti kui keegi võõras minu romeotega rallib linnapeal, siis leppisime kindlustusetüübiga kokku, et lähen näitan auto ise ette faktos ja teevad hinnapakkumise jne... kimasin faktosse, s****** nad teevad, seda tehakse oopis kuskil osmussaare või ma ei tea mis tänaval... kel oli 6 õhtul ja jäi tegemata
...andsin auto ikkagi kindlustusetüübile ja see viis selle siis ükspäev ja ajas kõik korda, ma ei tea kus ta siis käis, pole aega kruisida kusagil lasnakal niisama omal... ok kõik purgis selge tehtud...
...siis õnnestus mul sõita puruks üks kerelaiend vahepeal mingi pasahunniku otsa pimedas, helistasin faktosse rääkisin, et vot seda juppi vaja, suunati varuosadesse tellisin ära... rõhutasin hoolduses, et kui läheb ukse parandamiseks, siis paneks selle laiendi ka korraga, sest see tahab ka värvi, kuna uus on blank
...ennäe imet, tükk oli paari kolme nädalaga olemas ja täpselt üks päev enne kui auto töösse läks... helistasin teenindusse ja palusin, et olge mehed ja toimetage see kerelaiend ka sinna ohmussaarele vms ja tehke tööd korraga ära, aa vahepeal saatke mulle hinnapakkumine mis läheb maksma kerelaiend+värv+töö... kuna ma ei tea kas ma teen ka kindlustusejuhtumi, või maksan ise kui summa väiksem...jaa-jaa-okei-muidugi-saadame-saadame, andke number helistame tagasi ja ütleme hinna ka vahepeal... huiatki...
...auto toodi tööst tagasi uks korras nagu vaja kerelaiendit ei kusagil, helistan faktosse: pidite ju külge panema ja hinna ütlema? ...mökk-köhh-köhh-mökk, andke number ma helistan tagasi... huiatki...
...tuli nädalavahetus, nädalaalguses helistasin uuesti, et mida f te jamate, pidite ju helistama, et mis raha ja mis siis saab sellega... äää-mökk-köhh-ää-mökk... andke number ma helistan tagasi... huiatki
...helistasin paari päeva pärast uuesti, üks teine klemm vastas, rääkisin kogu loo ja palusin anda toru sellelle tüübile kes juurvilja hakkis minuga eelnevad korrad...äää-aaa-ta on puhkusele läinud...
KIFT!!!!!!!!
...rääkisin kogu loo otsast peale uuele tüübile, ila voolas nagu värske makroflex suunurgas, no kaua sa jõuad jahuda ühest asjast, ega ei saand vist pallile pihta see mees ja mingi imenipiga jõudsime järgepidi selle tüübini kes mulle selle varuosa tellis... tundus ok tüüp, mäletas ja teadis millest jutt... võttis numbri... ja bumm...helistas tagasi... ütles hinnad... ma ei hakka hindadest rääkima, see on paratamatus millega juba harjund... helistas veel ja rääkis, et värvivad ära ja panevad mustaka esinduses külge... lubas tagasi helistada ja aja öelda... huiatki
täna helistasin korra, oli kinni koguaeg...
...mille eest neid valgetähe ordeneid muidu anti?
ps
nii lahe kui see ka ei ole, GT-le on keegi vahepeal uksega uue väikse mõlgi löönd küljele ja üks kaubik tahtis täna lambist wagonile küljelt 50-ga sisse lennata...